Şimdi Ara

Programlama Mantigini Anlamak Icin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Murat hoca gercekten iyi bir egitmendir. Fakat Benim Programlama Mantigi kafama tam oturmadigi icin derslerde bir az zorlandim o yuzden Udemyda Programlama Mantigi ile ilgili kusrsa kayit oldum. Dersler Flowchart Programiyla anltiliyor. Kursa davam etmeyi tavsiye ediyormusunuz? Yani Flowchartla hem Algoritma yetenegi hemde programlama mantigni ogrenmis edinmis olurmuyum?

• Yani sorunun çok fazla yanıtı olmayacaktır belkide ancak bende sıfırdan başladım ve Udemy üzerinden Java kursu satın aldım tamamlamak üzereyim. Mustafa murat Coşkun hocanın dersini satın aldım. Ben memnun kaldım. Hiç programlamayı bilmeyen bir kişiye göre anlatmış. Programlama mantığı dersine ne kadar ihtiyaç var bilemedim.
    Eğer iyi bir eğitim alırsanız o programlama diline direk girebilirsiniz diye düşünüyorum. Yine de sizin kararınız tabi.
  • programlama mantığı diyerek programcılık işini karmaşıklaştırmayın. programcılık kitap ve tutorial bakarak ve ekran karşısına geçerek yardım almadan kendi kendinize program yazmakla öğrenilir. belli bir süre sonra örneğin 1-2 senede bir level atlamak üzere yeni platform yeni programlama dili öğrenebilirsiniz, tabi ki öyle bir hedefiniz ve meragınız var ise yoksa onu da yapmak zorunda değilsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.