Şimdi Ara

Programlama Sitesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdilik C# ağırlıklı olan,programlamayı temel aldığım websitesi yavaş yavaş etkinleşmeye başladı.
    Bundan sonrasında konularla,örneklerle ve videolarla destekleyerek etkinliği dahada arttıracağım.
    Şuan C# ağırlıklı fakat,yakın bir zamanda C konuları ve örnekleride yer alacak,bu arada C# konularını videolu anlatıma dökeceğim.
    Programlamanın yanına eğlence(dizi,film vb)-teknoloji-güncel olmak üzere üç başlık ekledim,bu başlıklar altında ara ara paylaşımlar yapmak hem dikkat çekmek hemde süsleme açısından iyi olacaktır diye düşündüm.

Hedeflerim hala geçerlidir ve ilk adımlar atılmaya başlanmıştır.

Yapmak istediklerim şunlar;

-Programlama dilleri hakkında genel bir arşiv oluşturma..
    -Programlama dilleri ve algoritma mantığı üzerinde videolu dersler hazırlamak
    -Örneklendirmeler ve düzgün konu anlatımları ile insanları teşvik etmek
    -Güzel bir ekiple birlikte proje oluşturmaya çalışmak(En son ve en sağlam aşama)

Destek vermek isteyen,yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bana özelden veya beyindeposucom@gmail.com adresinden ulaşabilirler.

Site Adresi:http://www.beyindeposu.com

Sitede kısa sürede sorularınız için bölüm açılacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentium2 -- 28 Haziran 2015; 3:05:08 >

• destekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: keftar

destekliyorum

Teşekkürler..Özellikle önümüzdeki 15-20 günden sonra dahada aktiflik sağlayacağım..
  • destekliyorum kardeişm helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun2525

destekliyorum kardeişm helal olsun

Teşekkürler dostum..

Sitedeki olan gelişmeleri varolan konuları ve yapacağım çalışmalarıda konuya ekleyerek duyuracağım..
  • Arkadaşlar;konuları daha iyi anlamak ve anlatabilmek,programlama konusunda teşvik edici olmak için videoları çekmeye 1 ay içinde başlayacağım..Videolar ilk olarak konuların ekseninde olacak ondan sonra örneklere doğru devam edecektir..Destek verecek,yardım edecek,fikir paylaşacak arkadaşlarında bu gelişime yön vermesi sevindirici olur..
  • Konuya ilginin olmamasından kaynaklı değişiklik yapmak zorunda kaldım.İlk başta site etrafında oluşacak insanlardan ekip oluşturmayı düşünürken ilgi olmadığını görünce bunun yanlış olduğunu farkettim ve şöyle bir değişiklik yaptım;önce ekibi kurup sonra websitesi ve dersler üzerinde yoğunlaşalım..İlk yazıda belirttiğim adresten bana ulaşabilirsiniz..
  • Öncelikle hayırlı olsun. Ben özellikle desteklemek isterim ancak çekincelerim var. Bununla ilgili birçok web sitesi ve çekilmiş video var ama yeterli değil. Hepsi bir hevesle başlıyor, sonra vazgeçiyor. Dersler yarım kalıyor, milletin hevesi kursağında kalıyor. Bu nedenle umarım işinizi sağlam yaparsınız. Tekrar hayırlı olsun. Tebrik ederim.
  • Dersler konusunda kaynaklar konusunda falan çokta yardımcı olamam ama içerik konusunda şunlar olsa olur şu olsa dikkat çeker gibi vb. Tavsiyeler verebilirim hocam.

Başarılar dilerim,umarım ne olursa olsun pes etmezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaçınar06

Öncelikle hayırlı olsun. Ben özellikle desteklemek isterim ancak çekincelerim var. Bununla ilgili birçok web sitesi ve çekilmiş video var ama yeterli değil. Hepsi bir hevesle başlıyor, sonra vazgeçiyor. Dersler yarım kalıyor, milletin hevesi kursağında kalıyor. Bu nedenle umarım işinizi sağlam yaparsınız. Tekrar hayırlı olsun. Tebrik ederim.

Öncelikle mesajın çok teşekkür ederim,çok sevindim yazmış olmana..

Bu alanda açılmış websiteler,çekilmiş ve yarım kalmış videolar,dersler mevcut bunun farkındayım,zaten böyle bir çalışmaya ihtiyaç duymamın nedenide bu;herkesin işini yarım yamalak yapıyor olması,doğru düzgün bir gelişim alanının yaratılmaması,amacım ve isteğim bu..Doğru düzgün bir anlatımla sağlam bir arşiv oluşturmak ve bu işi başarıyla devam ettirmek..Bu konuda yardımcı olursan en azından elinden geleni yapabilirsen çok memnun olurum..

İlk yazıda verdiğim e-posta adresinden,belirttiğim facebook adresinden veya özel mesaj yoluyla ulaşırsan sevinirim..

quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

Dersler konusunda kaynaklar konusunda falan çokta yardımcı olamam ama içerik konusunda şunlar olsa olur şu olsa dikkat çeker gibi vb. Tavsiyeler verebilirim hocam.

Başarılar dilerim,umarım ne olursa olsun pes etmezsiniz

Mesaj attığın için çok teşekkür ederim,mesajları gördüğümde çok sevindim :) Yardımcı olma konusundada;herkes elinden geleni yapsın yeter bana dostum..Sonuç olarak bu havuz dolacak,biri 1 bardak su koymuş,diğeri 1 kova koymuş bunun benim için farklılığı yok,yeterki gönül veren,destek sunan insanlar olsun..Teşekkürler..
    İlk yazıda verdiğim e-posta adresinden,belirttiğim facebook adresinden veya özel mesaj yoluyla ulaşırsan sevinirim..

• kardeşim python'ı orta seviyelere kada biliyorum hatta tkinter'ı bile bayağı biliyıorum vereceğim dersler sayesinde python'un temelini su gibi örğenecekler istersen çekitğim python videolarını koy ama daha çekmedim istersen 0'dan başlayarak anlatırım öyle youtube'deki gibi 15 -20 ders değil en 40 ders ama bu iş naısl olcak nasıl iletişim kuracağız onda pek kafamda sorular var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun2525

kardeşim python'ı orta seviyelere kada biliyorum hatta tkinter'ı bile bayağı biliyıorum vereceğim dersler sayesinde python'un temelini su gibi örğenecekler istersen çekitğim python videolarını koy ama daha çekmedim istersen 0'dan başlayarak anlatırım öyle youtube'deki gibi 15 -20 ders değil en 40 ders ama bu iş naısl olcak nasıl iletişim kuracağız onda pek kafamda sorular var

Merhaba dostum,öncelikle yorumun için teşekkürler.Benim isteğim,insanların programlamaya teşvik edilmesi ve gönül veren,bu işle ilgilenmeye çalışan insanların yeterli kaynak bulabilmesinden ibaret.Bu işte olan herkes,havuza 1 bardak su koysa havuzu rahatlıkla doldurabiliriz.O yüzden en ufak desteğe bile teşekkürü borç bilirim.Proje aşaması hala aklımda olan ve ilerisi için özellikle gerçekleştirmek,işi reele dökmek istediğim kısım..Başlangıcı yavaş yavaş güzel adımlarla yapıp devamını getirebilirsek,o kısım daha basit olacaktır,mutlaka.

• Şuan sitede varolan C# Konuları Şunlardır Arkadaşlar:

C# Nedir?
    Konsol Ekranı
    Okuma Metodları(Read...)
    Yazma Metodları(Write...)
    Şart İfadeleri(if-if else-switch)
    Döngüler(For-While..)
    Convert Metodu ve Parse Metodu
    Değişkenler
    Değişkenler Arasında Dönüşümler
    Diziler
    Dizi İçerisinde Arama İşlemleri ve Kullanılan Metodlar
    ArrayList Sınıfı ve Kullanılan Metodlar
    HashTable Sınıfı ve Kullanılan Metodlar
    SortedList Sınıfı ve Kullanılan Metodlar

Şuan 5 ayrı yazıda örnekler bulunuyor,örneklerin sayısı kısa süre içerisinde fazlasıyla artacaktır.

Yakın zamanda videolarda eklenmeye başlanacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.