Şimdi Ara

Programlar yüklenirken birden setup ekranı kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Herhangi bir programı yüklerken örneğin swish max, cd ex, win zip, lime wire vb. programlar kurulurken setup ekranı kapanıyor. Bilgisayara format attım ve programın çalışmasını engelleyen herhangi bir virüs programı kullanmıyorum. Herhalde arka planda çalışan ve programların kurulmasını engelleyen bir virüs olabilir diye düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

• Acaba virüs filan olabilir mi? Böyle giderse format atmam gerekebilir.
  • Bilgisayara format atıım demişsiniz attıktan sonra yine mi olmadı anlamadım ?
  • Format atalı 4-5 gün olmuştu. Yani yeni atmıştım ve virüs programlarını henüz yüklememiştim. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Format sorun değil, yine atar bilgisayar 1-2 saat içinde tertemiz olur. Fakat benim anlamak istediğim bu olayın neden olduğunu çözmek. Çünkü ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Hatta şimdi farklı bir durum daha başıma geldi. Başlat - çalıştır - cmd yazdığımda bu dos ekranı bile 3-4 sn sonra kendiliğinden kapanıyor. Benim anlamak istediğim bu pencereleri kapatan ne? İşte bunun yanıtını merak ediyorum.
  • aynısı benim başıma gelmişti program kurarken sürekli hata verip kapanıyodu..bigdog hatası ne bilim onun gibi ilginç şeyler.neler denedim olmadı en sonunda biosa virüs girdiğini öğrendim bi bilgisayarcıdan.bende kasayı açıp pilini söktüm işlemciyi çıkardım biosu falan ne varsa sonra tekrar format bios güncelleme ve sorun kalmadı.aynısını dene olucaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecengiz2002

aynısı benim başıma gelmişti program kurarken sürekli hata verip kapanıyodu..bigdog hatası ne bilim onun gibi ilginç şeyler.neler denedim olmadı en sonunda biosa virüs girdiğini öğrendim bi bilgisayarcıdan.bende kasayı açıp pilini söktüm işlemciyi çıkardım biosu falan ne varsa sonra tekrar format bios güncelleme ve sorun kalmadı.aynısını dene olucaktır.

İlginiz için teşekkürler tekrar bir format atıp deniyecem. Zaten anakartta diğeri yandıktan sonra, aldığım bu herhalde ikinci el anakart olduğundan biosunda virüs olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.