Şimdi Ara

Programlarda Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Makinamdeki bugun exe uzantili programlar calismiyor silip yeniden kuruyorum program aciliyor daha sonra kapatip actiktan sonra tekrar acilmiyor verdigi hata alta resimi var tesekurler simdiden.

• Virüs taramasından geçir bilgisayarını. Muthemelen virüs bulaşmıştır. Dikkat et, setuplarında da virüsler olabilir.
  • daha once bikere format attim c ye sonra d yete attim ama sorun devam etti
  • gereksizin de dediği gibi virüs olasılığı ağır basıyor. Sen formatladığında muhtemelen sadece sistemin olduğu partitionu formatlamışsın. Diğer partitionlarda virüz kardeşler cirit atıyor olmasın ... Yine en iyi Gereksiz bilir de..
  • ornek olarak firefox'u program files icindeki orjinal dosyasindan calistirmayi dene kisayolundan degilde. ve bu tum exelerde oluyormu?
  • hepsinde oluyor kisa yollardan degil orjnal exelerinden denedim olmadi
  • c:\windows\regedit.exe bu dosyayi actiginda da ayni hatayi veriyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ambulansdasda

gereksizin de dediği gibi virüs olasılığı ağır basıyor. Sen formatladığında muhtemelen sadece sistemin olduğu partitionu formatlamışsın. Diğer partitionlarda virüz kardeşler cirit atıyor olmasın ... Yine en iyi Gereksiz bilir de..

Estağfurullah hocam!

Muhtemelen, sen formatladıktan sonra tekrardan kurduğun programlardan biri virüs taşıyor. O yuzden ilk önce viris taraması yap, ve bulduğu virüslü dosyaları onarmak yerine silmeyi dene!

• baslat - calistir - regedit yaz entera bas eger acarsan asagidakileri yap acamazsan en alttaki adima gec:
    Buraya git:
    HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command ve sag taraftaki "Default" degerini cift tikla ve asagidaki gibi degistir:
    "%1" %*
    (oldugu gibi kopyala ve yapistir)
    Buraya git:
    HKEY_CLASSES_ROOT\.exe sag taraftaki "Default" degerini asagidaki gibi degistir:
    exefile

--: Eger regedit yazip acamazsan sunlari dene:
    baslat - calistir - cmd yaz entera bas:
    cd\windows
    copy regedit.exe regedit.com
    regedit.com
    her satirdan sonra entera basmayi unutma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.