Şimdi Ara

programları,oyunları tam silememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben bir oyunu yanlışlıkla e harddiskimden sildim
    control panel de add remove programsta gözüküyor, ancak ordan silmeye çalışınca siliyor gibi yapıyor ama control panelde gözükmeye devam ediyor
    cd'den tekrar install etmek için cd'yi takınca install seçeneği çıkmıyor, play seçeneği çıkıyor
    ancak e harddiskinden sildiğim için haliyle oynanmıyor
    bu bilgisayarımda kalan parçayı şimdi ben nasıl bulabilirim, ne yapabilirim???

• şimdi napabilirsin bilemiyorum ama programları tam ve hatasız olarak silebilmek için "absolute uninstaller" diye bir program var.Onu kullan bundan sonra.
  • oyunu yanlış silmişsin sanırım.ekle-kaldırdan değilde programfiles dan sildiysen eğer uninstall dosyası zarar görmüştür ve silemezsin doğal olarak.oyunun cd sini takıp play seçeneğini iptal et,sonra cd ye sağ tıklayıp aç seçeneğinden cdnin içine girip setup ını yenden install etmeyi dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewelfener

oyunu yanlış silmişsin sanırım.ekle-kaldırdan değilde programfiles dan sildiysen eğer uninstall dosyası zarar görmüştür ve silemezsin doğal olarak.oyunun cd sini takıp play seçeneğini iptal et,sonra cd ye sağ tıklayıp aç seçeneğinden cdnin içine girip setup ını yenden install etmeyi dene.

oyunun cd'sini taktıktan sonra play seçeneğini nasıl iptal edebiliyoruz??
  • PROGRAM EKLE KALDIRDAN KALKMAYAN PROGRAMLARI KALDIRMAK

Başlat\Çalıştır = "regedit"

Bilgisayarım \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall \

bu klasörün içindeki her klasör ayrı ayrı olarak KURULU OLAN (PRG EKLE-KALDIR) listesinde olan programları temsil ediyor.Silmek istediğinizi klasör halinde silerseniz problem ortadan kalkacaktır...

KOLAY GELSİN
  • arkadaşlar yardımlarınız için çok sağolun ama ben hala başaramadım
    1 mb kadar ufacık bir dosya var ve muhtemelen dosyanın adında da oyun ismi geçmediği için ben bu dosyayı bulamıyorum
    peki ben bu dosyayı silmeden bi şekilde oyunu tekrar install etsem o ufak dosya bi probleme yol açar mı???
  • exit yapıp çıkamıyormusun yada X e bas kapat.
  • ok ben başka bişi demek istiosun sanmıştım

bi de dediğim gibi o dosyayı silmeden oyunu tekrar install etmem bi probleme yol açar mı??
  • eyer regestere bulaşmak istemessen oyun cd sini tak içini aç instaldan tekrar kur.sonra ekle kaldırdan sil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hagen

arkadaşlar yardımlarınız için çok sağolun ama ben hala başaramadım
    1 mb kadar ufacık bir dosya var ve muhtemelen dosyanın adında da oyun ismi geçmediği için ben bu dosyayı bulamıyorum
    peki ben bu dosyayı silmeden bi şekilde oyunu tekrar install etsem o ufak dosya bi probleme yol açar mı???

tekrar install et .. zaten eski dosyanın üzerine yenisi yazılır .. arkadaşın dediği gibi cdnin içinden setup ı çalıştırman lazım .. kolay gelsin
  • silmiş olman onları kaldıramıyacağın anlamına gelmez bu iş sadece bildiğin program ekle kaldırla olmaz

bunlar için system mechanic'in uninstaler ını kullancaksın yada your uninstaller 2006 diye bi program var bunlar kalan tüm artıkları temizler..

ama ben sana kullanımı kolay olduğu için your uninstaller 2006 yı öneririm
    rar şifresi : Y@ur_Uninst@ller_Pro@2006

hadi kolay gele...
  • evet system mechanic bu işi halleder azmı işimi halletti( aynı dosyaları silme, kaldıramadığım programları kaldırma, varmış gibi gözüken programları silme...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

evet system mechanic bu işi halleder azmı işimi halletti( aynı dosyaları silme, kaldıramadığım programları kaldırma, varmış gibi gözüken programları silme...)

benim d etamammen bozmuştu. e iisi registry den silmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.