Şimdi Ara

Progressive Rock Fan Club (Öneriler, Video Linkleri, Bilgi Paylaşımları) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
35
Favori
20.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChicharitoHernandez

Ooo böyle bir grup mu varmış.
    Selam beyler

Aleyküm selam. Hoşgeldin.
  • Xabir kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk. Uzun süredir progressive rock grupları ile iç içeyim. Birinin diskografisini bitirip öbürüne geçiyorum. Her biri kendi içerisinde ayrı bir dünya. Hepsini ayrı seviyorum.
    Dinlediğim gruplar:
    Camel, Eloy, Yes, Pink Floyd, Genesis, King Crimson, Rush, Porpucine Tree, Deep Purple(bence sayılmalı) Opeth, Dream Theater, Jethro Tull.
    Rush hariç hepsinin diskografisini indirmenizi öneririm. Bir tek Rush fazla dinlememe rağmen bazı albümler çok hoşuma gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 18 Ekim 2015; 20:25:56 >
  • quote:

Hoşbulduk. Uzun süredir progressive rock grupları ile iç içeyim. Birinin diskografisini bitirip öbürüne geçiyorum. Her biri kendi içerisinde ayrı bir dünya. Hepsini ayrı seviyorum.
    Dinlediğim gruplar:
    Camel, Eloy, Yes, Pink Floyd, Genesis, King Crimson, Rush, Porpucine Tree, Deep Purple(bence sayılmalı) Opeth, Dream Theater, Jethro Tull.
    Rush hariç hepsinin diskografisini indirmenizi öneririm. Bir tek Rush fazla dinlememe rağmen bazı albümler çok hoşuma gitmedi.

Rush'a 2112 dışında ısınamadım ben. Eloy ise yeni başlayan birisine çok ağır gelebilecek bir grup. Camel başlangıç için muazzam. Gerçi Camel tecrübeliler için bile muazzam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

Dinlediğim gruplar:

Rush'a 2112 dışında ısınamadım ben. Eloy ise yeni başlayan birisine çok ağır gelebilecek bir grup. Camel başlangıç için muazzam. Gerçi Camel tecrübeliler için bile muazzam.

Kesinlikle katılıyorum. Pink Floyd seven tanıdığa önerdim bazı gruplar. Camel'ı çok sevdi. Eloy ise ağır geldi. Ama zamanla Eloy da sevecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Lack of Comprehension

quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Ya sanırım ben pek Progressive'in adamı değilim

Bu arada Sun Caged - Afraid To Fly'ı tuttum. Ama adamlar ilk albümlerinde iyiyken diğerinde tarz değiştirip sanki biraz metal'e kaçmışlar

progressive'in adamısındır ya.

Alıntıları Göster
    Tam benlik

• quote:

Orijinalden alıntı: AdrenS

Tam benlik

Alıntıları Göster
    Dostlar nerelerdesiniz? Pek bir sessizsiniz? Havalar da soğudu, şöyle güzel bir eser bırakıp gideyim, sizlerden de bekliyoruz paylaşımlar.

Asia Minor - Northern Lights

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Dostlar nerelerdesiniz? Pek bir sessizsiniz? Havalar da soğudu, şöyle güzel bir eser bırakıp gideyim, sizlerden de bekliyoruz paylaşımlar.

Asia Minor - Northern Lights

Alıntıları Göster
    Aynen hacı ortalık durgun bu aralar. Artık başlamak lazım.

• Xabir kullanıcısına yanıt
    Buradayız, sıkıntı yok :)
  • quote:

Buradayız, sıkıntı yok :)
    Steven wilson mayısta istanbul'a geliyor haberiniz var değil mi?
  • Oroborus kullanıcısına yanıt
    Olmaz mı bea
  • quote:

Olmaz mı bea
    Biraz pahalı olur ama konserin zorlu'da olması iyi olmuş. en azından iyi bir ses sistemiyle dinleyeceğiz wilson'ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

Biraz pahalı olur ama konserin zorlu'da olması iyi olmuş. en azından iyi bir ses sistemiyle dinleyeceğiz wilson'ı

• quote:

Orijinalden alıntı: silentman

Alıntıları Göster
    Grup derin uykusundan uyanmaya başlamış anlaşılan.

Caravan - Nine Feet Underground

National Health - Dreams Wide Awake

Egg - A Visit To Newport Hospital

Hatfield & The North - Fitter Stoke Has A Bath

Gong - Oily Way/Outer Temple/Inner Temple

Robert Wyatt - Shipbuilding

Matching Mole - O Caroline

Hatfield and the North - (Big) John Wayne Socks Psychology On The Jaw

Robert Wyatt - Little Red Riding Hood Hit the Road

Egg - I Will Be Absorbed

Robert Wyatt - Sea Song

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 10 Aralık 2015; 17:57:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Grup derin uykusundan uyanmaya başlamış anlaşılan.

Caravan - Nine Feet Underground

National Health - Dreams Wide Awake

Egg - A Visit To Newport Hospital

Hatfield & The North - Fitter Stoke Has A Bath

Gong - Oily Way/Outer Temple/Inner Temple

Robert Wyatt - Shipbuilding

Matching Mole - O Caroline

Hatfield and the North - (Big) John Wayne Socks Psychology On The Jaw

Robert Wyatt - Little Red Riding Hood Hit the Road

Egg - I Will Be Absorbed

Robert Wyatt - Sea Song

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osorkon -- 10 Aralık 2015; 16:56:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Osorkon

Alıntıları Göster
    Gentle Giant - Nothing At All

National Health - Squarer For Maud

Khan - Driving to Amsterdam

Gilgamesh - Lady and Friend

The Future Kings of England - Time Flies Like An Arrow

National Health - Brujo

Henry Cow - Nine Funerals of the Citizen King

Soft Machine - Joy of a Toy

Khan - Stargazers

Quiet Sun - Rongwrong

Matching Mole - Part Of The Dance

• İyi günler arkadaşlar. Bildiğiniz üzere forumda uzun süredir metal turnuvaları oluyor. Önce Thrash metal oldu şimdi de heavy metal turnuvası yapılıyor. En iyi albümlerin listesini alıp aralarında eleme yaparak en iyiyi buluyorlar. Benim de diyeceğim şu ki bizde böyle bir turnuva yapalım. Albüm listesini tutup eleme şeklinde en iyiyi belirleyelim. Amacımız tabi ki tam olarak o değil amacımız zevkimizi genişletmek. Forumda da belli başlı prog dinleyen kişiler var onların katılımıyla böyle bir turnuva yapabiliriz. Daha önce Stainless hocam ile iletişime geçtim ve belli başlı albümleri belirledik bile fakat zevkimiz çok geniş olmadığı için listeyi tamamlayamadık. Eğer böyle bir turnuva yapalım diyorsanız herkes olmasını istediği albümü yazar ve böylece liste de tamamlanmış olur ve başlarız turnuvaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Evet dostlar, Yiğit ile dedik böyle bir şey yapalım. Bana da olumlu geldi. Çünkü dediği gibi yeni albümler keşfetme ortamımız olur, her ne kadar bilinenler olsa bile. Amaç zaten en iyi bulmak değil tabi ki, en iyi diye bişey bulamayız o kadar güzellikler içerisinde :) Amaç hoş vakit geçirmek ve buraları canlı tutmak. Tavsiyelerinizi bekliyoruz.
  • quote:

Evet dostlar, Yiğit ile dedik böyle bir şey yapalım. Bana da olumlu geldi. Çünkü dediği gibi yeni albümler keşfetme ortamımız olur, her ne kadar bilinenler olsa bile. Amaç zaten en iyi bulmak değil tabi ki, en iyi diye bişey bulamayız o kadar güzellikler içerisinde :) Amaç hoş vakit geçirmek ve buraları canlı tutmak. Tavsiyelerinizi bekliyoruz.
    Hocam, Caravan - Nine Feet Underground çok hoşuma gitti, teşekkürler

Pendragon - Indigo

• quote:

Hocam, Caravan - Nine Feet Underground çok hoşuma gitti, teşekkürler

Pendragon - Indigo

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_112941909/f_//tm.htm#112941909

Konuyu açtım. Herkesi beklerim dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Peace Sells..

http://forum.donanimhaber.com/m_112941909/f_//tm.htm#112941909

Konuyu açtım. Herkesi beklerim dostlar

Alıntıları Göster
    Sert şeyler sevenler baksınlar. tek bir şarkı da vortex, garm, vintersorg, nedland filan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 24 Aralık 2015; 0:40:26 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.