Şimdi Ara

Progressive Rock Fan Club (Öneriler, Video Linkleri, Bilgi Paylaşımları) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
35
Favori
20.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Porcupine Tree'ye yakın muzik yapan grup var mı acaba günümüzde? Riverside dinledim ama beğenemedim.Pink Floyd,Camel vs.. yıllarca dinledim ve caldım önerileri bekliyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtakcay

Porcupine Tree'ye yakın muzik yapan grup var mı acaba günümüzde? Riverside dinledim ama beğenemedim.Pink Floyd,Camel vs.. yıllarca dinledim ve caldım önerileri bekliyorum..

Merhabalar,

Porcupine Tree çok çok severim. Müziği beni çok etkiliyor. Bu benzer etkiyi yapan bir diğer grup Tool. Karmaşık ve karanlık yapısıyla, çözümlenmesi ilgi isteyen yapısıyla beni çok etkileyen bir diğer grup, biliyor olabilirsiniz. Tabii Porcupine ile birebir benzerlik göstermeyebilir, ama müzikal kalite olarak üst düzeyde bu abiler.

Ek olarak; daha önce hiç dinlemediyseniz, kesinlikle denemenizi önerdiğim mükemmel bir albüm var; Wishbone Ash - Argus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 4 Haziran 2016; 0:41:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: umtakcay

Porcupine Tree'ye yakın muzik yapan grup var mı acaba günümüzde? Riverside dinledim ama beğenemedim.Pink Floyd,Camel vs.. yıllarca dinledim ve caldım önerileri bekliyorum..

Merhabalar,

Porcupine Tree çok çok severim. Müziği beni çok etkiliyor. Bu benzer etkiyi yapan bir diğer grup Tool. Karmaşık ve karanlık yapısıyla, çözümlenmesi ilgi isteyen yapısıyla beni çok etkileyen bir diğer grup, biliyor olabilirsiniz. Tabii Porcupine ile birebir benzerlik göstermeyebilir, ama müzikal kalite olarak üst düzeyde bu abiler.

Ek olarak; daha önce hiç dinlemediyseniz, kesinlikle denemenizi önerdiğim mükemmel bir albüm var; Wishbone Ash - Argus

Çok teşekkür ederim dostum.Ben de PT çok seviyorum tüm albümlerini defalarca dinledim gerçekten benide çok etkiliyor efsane bir grup..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çorbada tuzumuz olsun.

• Jethro Tull'a karşı görüşlerim tamamen değişti.

• https://kaironirse.bandcamp.com/album/ruination

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.