Şimdi Ara

proje fikri verecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar c# ile bir proje üzerinde çalışıyordum fakat şuanda bitti .Şimdi yeni bir proje lazım kendimi geliştirmek için biraz zorlayacak bir proje gerekli birazda ayrıntılı bir şeyler önerisi olan arkadaşlardan fikirler bekliyorum .

Not : Ticari değeri olabilecek fikirler daha iyi olur amaç satmak değil yalnızca sektörü tecrübe etmek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forkboysf1 -- 14 Ağustos 2013; 12:43:54 >

• Forum, web sitesi gibi şeylerle uğraşabilirsin ama farklı bir şey tavsiye edeceğim :
    Data transferi/entegrasyonu olan sistemlerle uğraşabilirsin. şu an güncel olan Sosyal Medya üzerine bir uygulama yapabilirsin, sosyal medya orjinal api leri ile entegre yapabilirsin, böylece belki sadece web değil, masaüstü uygulaması ile destekli bir sistem de tasarlayabilirsin.
    Veya farklı site/sunuculardaki genel kullanıma açık rss/xml verilerini düzenli aralıklarla alıp onları sürekli işleyip raporlayarak siteye yansıtabilirsin.

Örneğin sıradan gelebilir ama veritabanına girilen(belki web arayüzünden girilmiştir) hashtag ile ilgili facebook veya twitter api lerinden arama yapıp, istatistikler sunabilirsin, örneğin #basliyoruz hashtag ine 50. sırada kim kullarak tweet atmış gibi... veya bir kullanıcının tweet atma dağılımı, takibi bırakan takipçileri raporu... vb...

öneriydi sadece :)
  • twitter api yaz en güzel para bu işte şuanda
  • Bence de Twitter Api uygulamaları
  • Kendi api mi yazdım ve kullanıyorum , bu işte dönen parayı cidden görseniz çok şaşırırsın
  • ahmetaltanizmir kullanıcısına yanıt
    @ahmetaltanizmir hocam konuya epey hakim olduğunu gördüğümden yazmak istedim. Yapmak istediğim şu: örneğin #bilişim hashtagini arattırıp tüm kayıtları çekmek istiyorum. bunları çekerken bu hashtagi atan kişinin resim, isim, tarih vs bilgilerinin de elimde olması gerekiyor. Ve en önemli nokta bu hashtagin içerisinde resim video vs. varsa onu da alabiliyor olmam lazım. bunu asp.net ve c# winform ortamında ayrı ayrı yapmam gerek. en anlaşılır kaynak hangisi olabilir, nerden başlayabilirim. beni bu konuda aydınlatırsan müteşekkir olurum.
    Ayrıca aynı uygulamayı facebook için de yapabilmem lazım. yani facede o hashtagle paylaşılan içeriği almam gerek. Önerilerin için şimdiden teşekkürler
  • Twitter mi geliştireceksiniz yoksa kendi fikrinizi büyüteceksiniz. Siz Twitter aracılığı ile kazandığınız paraya bile hayret ederken Twitter ne kadar para kazandığını siz düşünün.
    Şunu söylemek istiyorum ki hiçbir fikir milyon dolar etmez. O fikri milyon dolarlar kazandıracak sizsiniz.
    Örnek vermek gerekirse Facebook zamanında sosyal paylaşım ağı yok muydu vardı ama Mark Zuckerberg yaptığı yenilikler sayesinde bugün burada. Daha da geriye gitmek isterseniz Google tek arama motoru muydu? Hayır hatta Google ilk duyduklarında insanların tepkisi 'yine yeni bir arama motoru mu?' idi. Ama Google arama algoritması ve gelir modeliyle hayatımızdaki yerini aldı.
    Son olarak bu konuyu yazdığım yere gelmek gerekir diye düşünüyorum. DonanımHaber , Gün Oksay donanimhaber.com üzerinde blog tarzı paylaşımlar yapıyordu ve bilgisayar teknolojisine meraklıydı. Bugün DonanımHaber'de farklı konularda paylaşımlar yapıyor, ikinci el kategorisinde alışveriş yapabiliyoruz ve farklı konularda sohbetler edebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codem -- 31 Ağustos 2014; 23:48:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.