Şimdi Ara

Proje : HotRod 57 Chevrolet Coupe (Dikkat bol foto) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
17
Favori
89.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi süper gidiyorsun büyük emek var valla kendim yapmış kadar mutlu oldum bizim ülkemizde böyle şeyleri görmek çok güzel

Dip Not : 1 video isteriz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.YEKE -- 15 Eylül 2011; 10:47:44 >
  • takip..
  • Helal olsun hocam sana.Resmen harcadığın emeğin paranın zamanın haddi hesabı yok.

Bende hep böyle bir şey yapmak istemişimdir.Ölü bir arabayı canlandırmak, motorundan kaportasına uğraşmak istemişimdir ama kısmet olmadı daha.Zaten hiçte kolay birşey değilmiş.Sana kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum
  • Takip.
  • Nerdeyse 2 - 2.5 saattir konudayım 1. sayfadan itibaren bütün resimleri inceledim. Kolay gelsin.
  • mesaj bulunsun
  • Araba süper olacak...
  • Bir değişiklik var mi :)
  • haydarpaşa62 , ckt , Darkness~ (Merhaba oto sanayi sitesinde tamirhane tabiki belebilirsiniz), exlem16 , Akin_Tr ,Bin9Yüz5 , umut111907 ,MESUT52_34 ,burakyeke ,ukyo_ ,pspfreak ,Nemésis ,Huseyinn31 ,skllmyh ,chopstick & EnergyBlue : Herkese teşekkürler ,

Aracın kaportası şu an için neredeyse son fotodaki ile aynı vaziyette bekliyor.Malesef kaportacımız çok hastalandı ve memleketine dönmek zorunda kaldı.Hastahanede tedavi görüyor.(Kendisi hasta idi fakat inat ile bu arabayı bitireceğim diyordu).Araya bayrma tatili vs de girince pek fazla bir şey yapmadım.Bir tek panel geldi yeni olarak birz da çürük tamiri yaptım kendi başıma yaptığım kadarı ile (Batırıp kötü edebileceğim bir alan değildi)
    Şimdi şase ile biraz uğraşıyorum onun dışında biraz daha kaportacımı bekleme kararı aldım zira (Gerçi gelsede kendisini çalıştırmıyacağım başında oturtup proje lideri ve bilirkişisi olarak yönlendirtme yaptırtacağım) gelsin o bitirsin istiyorum.Biraz takınıtılıyımdır bu konularda.Kendisi ile çeyrek asıra yakınbir beraberliğimiz vardır.Umarım daha iyi olur .

Bu yüzden pek ilerliyemedim ama kısa zamanda bir şeyler tekrar şekillnmeye başlıyacak.

• Anlıyorum. Kaportacıya acil şifalar dilerim. Sabredemeyip başka kaportacıya elletirmeyin bence. Bu devirde çok sanatkar kaportacı yok. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Anlıyorum. Kaportacıya acil şifalar dilerim. Sabredemeyip başka kaportacıya elletirmeyin bence. Bu devirde çok sanatkar kaportacı yok. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için & haklısınız aynı şeyleri düşünüyorum.
  • U.S.A.'da komple kupası satılıyor mu bunların
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

U.S.A.'da komple kupası satılıyor mu bunların

İsteğe bağlı olarak yan sanayi parça üretenler parçaları birleştirip 0 araba dahi üretebiliyorlar (55 ve 57 Chevrolet) 10.000$ peşinat (Vaz geçilirse para geri ödenmez) toplamda 35.000$ civarı ABD alınışı 'kuru'&boş kupa.Coupler daha cuzu hali ile ortalama 20.000$ civarı.Şase vb de işin içine girince ortalama parçaları ile beraber (coupe için) 50-60.000$ civarı ABD alınışı bir para harcamak (sadece parça bazında) gerekebilir.Tenteli yani convertible olanlarda en az %30-40 ekstra üstüne koymak lazım bu masrafın.

http://www.danchuk.com/ItemForm.aspx?item=15244

http://www.danchuk.com/ItemForm.aspx?item=15243

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 23 Eylül 2011; 18:30:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

U.S.A.'da komple kupası satılıyor mu bunların

İsteğe bağlı olarak yan sanayi parça üretenler parçaları birleştirip 0 araba dahi üretebiliyorlar (55 ve 57 Chevrolet)

replica dedikleri muhabbet oluyor bu sanırım
  • Evet replikanın tam 1-1 karşılığı bu olmasa da sonuçta o sınıfa girmiş olur zira hiç bir şey fabrika üretimi değil.
  • Hocam birşey sormak istiyorum bu bilgi kafamdan uçup gitmiş. Genelde otomobil şirketleri ürettikleri aracın üretimi dursa bile belli bir süre yedek parça üretimi yapmak zorundaydılar sanırım. Ortalama kaç yıl oluyor bu süre hocam bir bilginiz var mı?
  • süper de resim ekle mert abi :D
  • sabırsızlıkla bekliorz
  • saygılar.başka bişey demiyorum.
  • Elinize emeğinize sağlık. Takipteyiz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.