Şimdi Ara

PROJE YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • stored rocedüre yazarken böyle bi hatayla karsılasıyorum sebebini bulmama yardımca olabılecek varmı
     PROJE YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my_musty -- 5 Haziran 2014; 18:49:29 >

• Cazip geldi de vd ney ? DB ne olacak ? Dil ne olacak ?
  • Merhabalar,

İstetiğin programı detaylandırırsan yardımcı olmaya çalışırız
  • lensimaii kullanıcısına yanıt
    bir hastanenin ilaç gereksinimlerini bir program üzerinden takip eden ve ilaçları ilgili klinie veren bittiinde ise ilaçları tedarikciden alan bir program
    visual basıc kullanılacak
  • bir hastanenin ilaç gereksinimlerini bir program üzerinden takip eden ve ilaçları ilgili klinie veren bittiinde ise ilaçları tedarikciden alan bir program
    visual basıc kullanılacak
  • visual basıc olma zorunluğu var mı peki?
  • Visual Basic değil de Visual C#dersen kralını hazırlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enpua -- 2 Haziran 2014; 10:28:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C# ve vb arasinda cok bir fark yok. C#.net bilen herkes vb.net de yazabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastane için değilde ödev için sanırım bu. Visual Basic'i zorunlu kıldığına göre. 12Bin Tl değil bana SQL veritabanını sağlasın 100 liraya bile yaparım ki eğer sağlamazsada 200 öder bi hostingden sağlarız. Anlamadığım kısım ; Şuan programcılık okuyorum ve hangi üniversite vb öğretiyor onu merak ediyorum. Yıl olmuş 2014 hala VB kullananlar var yahu. Makine dilinden en uzak programlama dili
  • seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    hastane filan yok proje ödevim bu benım salı gününe kadar da acıl yapılması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.