Bildirim
PROJE YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Cazip geldi de vd ney ? DB ne olacak ? Dil ne olacak ? -
Merhabalar,
İstetiğin programı detaylandırırsan yardımcı olmaya çalışırız -
bir hastanenin ilaç gereksinimlerini bir program üzerinden takip eden ve ilaçları ilgili klinie veren bittiinde ise ilaçları tedarikciden alan bir program
visual basıc kullanılacak -
bir hastanenin ilaç gereksinimlerini bir program üzerinden takip eden ve ilaçları ilgili klinie veren bittiinde ise ilaçları tedarikciden alan bir program
visual basıc kullanılacak -
visual basıc olma zorunluğu var mı peki? -
Visual Basic değil de Visual C#dersen kralını hazırlarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enpua -- 2 Haziran 2014; 10:28:33 > -
C# ve vb arasinda cok bir fark yok. C#.net bilen herkes vb.net de yazabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hastane için değilde ödev için sanırım bu. Visual Basic'i zorunlu kıldığına göre. 12Bin Tl değil bana SQL veritabanını sağlasın 100 liraya bile yaparım ki eğer sağlamazsada 200 öder bi hostingden sağlarız. Anlamadığım kısım ; Şuan programcılık okuyorum ve hangi üniversite vb öğretiyor onu merak ediyorum. Yıl olmuş 2014 hala VB kullananlar var yahu. Makine dilinden en uzak programlama dili -
hastane filan yok proje ödevim bu benım salı gününe kadar da acıl yapılması lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X