Şimdi Ara

PROJECT CARS 2 - ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
9
Favori
27.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba

Eksileri neler kardesim?

Benim okudugum yorumlarda artilari eksilerinden daha fazlaydi. Muhakkak eksikleri olacaktir ama senin yorumlarindan sonra ciddi bir duraksadim acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Gamersyde incelemesine bakabilirsin onceki sayfada ekledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limited Edition siparişi verdim umarım erken elime ulaşır
  • Source kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Hayırlı olsun

Eyvallah

Project Cars'dan Porsche resimleri
    PROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONU

• Project Cars 2 Avrupa Bölgesi için Pre Order Yapanlara İndirmeye Açılmıştır. 52 GB Yer tutmaktadır. Şimdiden bekleyenlerine Hayirli Olsun...

• PROJECT CARS 2 - ANA KONU

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    52GB bir yarış oyunu için ciddi bir rakam
  • ilk sim yarış oyunum assetto corsa idi. geçen hafta oynadım , oyun hoşuma gitti ama ds4 ile çok zorluyor kontroller. project cars nasıldır ds4 ile? oynanır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

ilk sim yarış oyunum assetto corsa idi. geçen hafta oynadım , oyun hoşuma gitti ama ds4 ile çok zorluyor kontroller. project cars nasıldır ds4 ile? oynanır mı ?

İnceleme yapan bir sitede oyunun kontrollerının ds4 ile çok rahat olduğunu yazmıştı.

Bence yarış oyunlarına gönül veriyorsanız bütçenize uygun bir direksiyon seti almanızı tavsiye ederim.

Assetoyu ds4 ile beğendiyseniz direksiyon ile alacağınız zevk x10 olacaktır.
  • Kimsenin paylaşacağı yok biraz oyuniçi SS paylaşayım

PROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONUPROJECT CARS 2 - ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: avei21

ilk sim yarış oyunum assetto corsa idi. geçen hafta oynadım , oyun hoşuma gitti ama ds4 ile çok zorluyor kontroller. project cars nasıldır ds4 ile? oynanır mı ?

Acilen bi direksiyon seti almanı tavsiye ederim.. Şöle evladiyelik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

52GB bir yarış oyunu için ciddi bir rakam

Forza 7 95GB:) Demosu çıktı mutlaka oyna baya iyi olmuş.

• Oyunu US psnden pre order ettim. İndir dediğimde indirmiyor. Var mı böyle sorun yaşayan ?

• cevaplar için teşekkürler. sene boyu genelde fifa oynadığımdan arada değişiklik olsun diye oynamayı düşünüyorum. düzenli oynamayacağım oyun için direksiyon masrafına girmek istemedim açıkçası :) oyun çıksında ds4 ile oynayanların yorumlarına göre alayım

@MARCO @ErtugDark
  • Kariyer modu nasıl arkadaşlar en merak ettiğim bu, 1. oyun gibi iğrenç sıkıcı mı yoksa geliştirmişler mi ?
  • Bunu bende merakla bekliyorum. Ds4 le oynansa direk alıcam. Demosu çıksa keşke deneme imkanımız olurdu.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm bir incelemede anlamsız ve sıkıcı olduğunu söylemişlerdi. Ama hangi incelemeydi ne yazık ki şu an hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.