Şimdi Ara

Project CARS | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.850
Cevap
24
Favori
87.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

Wii U'da oynayan var mı ?

Wii de daha çıkmadı ki

Sağolun hocam ben de neden gameplay bulamıyorum diyorum
  • arkadaşlar merhaba, time trialların ve driver networkdeki etkinliklerin tur zamanlarını kaydetmemesi ile ilgili bir bilginiz var mı? Geçersiz tur olma ihtimalini geçiyorum. Tur atarken kıyaslama yaptığı, geçerli tur zamanlarım var. Sinir bozmaya başladı açıkcası.
    Bu arada çok sık giremiyorum ama PSNID: PuppebuVS .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hvsaracoglu

arkadaşlar merhaba, time trialların ve driver networkdeki etkinliklerin tur zamanlarını kaydetmemesi ile ilgili bir bilginiz var mı? Geçersiz tur olma ihtimalini geçiyorum. Tur atarken kıyaslama yaptığı, geçerli tur zamanlarım var. Sinir bozmaya başladı açıkcası.
    Bu arada çok sık giremiyorum ama PSNID: PuppebuVS .

Oyunda birçok konuda bug var, bu da onlardan biri, zaman içerisinde patch yoluyla düzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Cars 2 Duyuruldu!

Geçtiğimiz ayın başlarında çıkış yapan Project Cars uzun bir süredir beklenen bir oyundu. Yapımcı ekip Slightly Mad Studios, oyunun resmi sitesi üzerinden Project Cars'ın devam oyunu Project Cars 2'yi duyurdu.

Project Cars 2'nin içereceği yenilikler belirtilene göre 50 farklı bölgeden 200'den fazla geniş pist, konsept veya iptal edilen araçlar dahil olmak üzere 40'tan fazla araç sınıfından 200'den fazla araç ve co-op kariyer modu gibi özellikler olacak. Verilen bilgiler arasında oyunun Online Track Days gibi etkinliklerle yine online bir deneyim sunacağı ve yeteneğe bağlı bir online eşleştirme sistemi sunacağı bulunuyor.

Project Cars 2, tıpkı Project Cars gibi bağış toplama sistemi WMD Portal üzerinden finanse edilecek. Oyun gelişim süreci boyunca bu bağış sistemine katılan oyuncular tarafından test edilecek.

Project Cars 2'yi duyuran Slightly Mad Studios, serinin bir önceki oyunu Project Cars'ı da unutmuyor. Yapımcı ekip içinde bulunduğumuz yıl boyunca Project Cars'a yeni içerikler gelmeye devam edeceğini belirtiyor.

http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Project_Cars_2_Duyuruldu-79340.htm

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, nerede arm angle ayarı?
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    5-6 senede bunun gelmesi sürer öner
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

5-6 senede bunun gelmesi sürer öner

Açıkcası fazla heyecanlanmadım bende dediğin gibi abi 5 seneyi bulur o zamana kadar Asseto corsa ve gt7 bize baya yeter

• Sürmez o kadar fizik grafik motoru hazır, içeriği genişletecekler bir iki arabirim açacaklar yeni mod ekleyecekler, online kariyer benim gt'den beklediğim şeydi, pite girince birimiz inecek birimiz devam edecek yarışa GT'den bunu istemiştim bunlar yapacak, herşey bağışa bağlı yeteri kadar para toplanırsa çıkar oyun 5 değil 3 sene en fazla diyorum.
  • Arkadaslar yeni ps4 aldim ve yaris oyunu almak istiyorum. Simdi ilk olarak bitane alicam o yuzden ilk olarak sizce driveclub mi alsam project cars mi alsam? Dedigim gibi daha sonradan 2 sini de alcam ama ilk olarak almak icin hangisi daha iyi bir tercih olur?

• Oyunu uzun zamandır oynayamıyorum (Witcher'a takıldım) ancak geçen gün bir tur online atim diye girdim ama her zaman yaşadığım bir problem yüzünden çıktım.

Lobby'ye girdiğimizde sürekli garage kısmında kalıyorum, millet ise yola çıkıyor. Genellikle geri sayım bitine kadar burada kalmak gerekiyor, tüm menü'deki opsiyonlar da kitli olduğu için hiçbir tuşa basamıyorum (Drive vs.. hepsi siyah). Bilmediğim bir şey mi var burada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

Oyunu uzun zamandır oynayamıyorum (Witcher'a takıldım) ancak geçen gün bir tur online atim diye girdim ama her zaman yaşadığım bir problem yüzünden çıktım.

Lobby'ye girdiğimizde sürekli garage kısmında kalıyorum, millet ise yola çıkıyor. Genellikle geri sayım bitine kadar burada kalmak gerekiyor, tüm menü'deki opsiyonlar da kitli olduğu için hiçbir tuşa basamıyorum (Drive vs.. hepsi siyah). Bilmediğim bir şey mi var burada ?

Hiç bir şey yok. Bilinen bir bug. Mecbur çıkıp geri girmen gerekiyor. Saçmalıktan başka bir şey değil. Oyunun zaten bana göre en büyük bug'ı ama hala çözemediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genpoker

Arkadaslar yeni ps4 aldim ve yaris oyunu almak istiyorum. Simdi ilk olarak bitane alicam o yuzden ilk olarak sizce driveclub mi alsam project cars mi alsam? Dedigim gibi daha sonradan 2 sini de alcam ama ilk olarak almak icin hangisi daha iyi bir tercih olur?

Tamamen ikişisel fikrinle alakalı bir durum. Ağır bir simülasyon ve gerçek bir pist yarış oyunu istiyorsan Project alacaksın. Ama ben PS4'ü yeni aldım, biraz sağlam grafik görmek istiyorum, bir de simülasyon kadar zor olmayan bir sürüş istiyorum diyorsan Driveclub al geç.

Ben ikisini de zevkle oynadım fakat karşılaştırılacak oyunlar değiller. Birbirlerinden çok farklılar.
  • Bu sıkıntı oyun çıktığından beri var malesef. PC platformu da dahil. Çözümü şimdilik yok gibi. İnş düzeltirler hemen
  • bug olduğunu bilmiyorum, ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

quote:

Arkadaslar yeni ps4 aldim ve yaris oyunu almak istiyorum. Simdi ilk olarak bitane alicam o yuzden ilk olarak sizce driveclub mi alsam project cars mi alsam? Dedigim gibi daha sonradan 2 sini de alcam ama ilk olarak almak icin hangisi daha iyi bir tercih olur?

Tamamen ikişisel fikrinle alakalı bir durum. Ağır bir simülasyon ve gerçek bir pist yarış oyunu istiyorsan Project alacaksın. Ama ben PS4'ü yeni aldım, biraz sağlam grafik görmek istiyorum, bir de simülasyon kadar zor olmayan bir sürüş istiyorum diyorsan Driveclub al geç.

Ben ikisini de zevkle oynadım fakat karşılaştırılacak oyunlar değiller. Birbirlerinden çok farklılar.

Tamamdir tesekkurler hocam cevabin icin. Ben ilk olarak driveclub alayim o zaman. Hem uzun suredir yaris turu oyun oynamadim ufaktan alisirim onla sonra project cars a gecerim.

• Oyunu 2 gün önce aldım. Tam bir hayal kırıklığı içindeyim. Bu oyunu bu kadar kötü beklemiyordum özellikle grafiksel anlamda... Oynanış fiziği olarak ta hiç beğenmedim... Araçlar kütük gibi oyuncak araba gibi... Oyunda çok fazla problemler sorunlar var...Hiç zevk alamadım ama kendimi biraz daha zorlayacağım belki alışırım yoksa elden çıkartacağım... DriveClub'ın büyük bir nimet olduğunu şimdi daha iyi anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

quote:

Driveclub a para yatırma dün plus edtion eklediler us Psn e yani ücretsiz verdiyonu.Sonra yanlışlık oldu diye kaldırdık dediler.Aslında yankışlık yok çok yakında o sürüm zaten gelecek.Ptoject Cars ı da disk olarak alacaksan arkadaşım çok uygun fiyata satıyor iletişim nilgilerini veririm pm den sana

Plus sürümü şu an psn'de mevcut.

• Haziran ayının beleş arabası niye gelmedi hala bilgisi olan var mı?

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Online yarışlarda bazen Drive tuşunun silik olması ve basılamaması probleminden bahsetmemişler. Bunu bir tek biz mi yaşıyoruz nedir yani?
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.