Şimdi Ara

Project CARS | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.850
Cevap
24
Favori
87.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

Online yarışlarda bazen Drive tuşunun silik olması ve basılamaması probleminden bahsetmemişler. Bunu bir tek biz mi yaşıyoruz nedir yani?

dediğini anlamadım fikrim yok ama geri vites ve 1. vites de silik burun kamerasında

Örneğin multiplayer bir qualifying'e dahil oldun. Pitte bekleyerek başlatıyor seni karşında sıralama tur zamanları falan. Orada piste çıkmak için en üstteki DRIVE tuşuna basman gerekiyor ya, işte o drive genelde 5-6 saniye sonra basılabilir hale geliyor. Benim bahsettiğim bug'sa bu tuşun hiç aktif hale gelmemesi. Pitte beklemek dışında bir şey yapamıyorsun. Piste çıkamıyorsun. Ne kadar beklersen bekle. Yukarıdaki güncellemede de bununla ilgili bir bilgi yok yine.

• tur zamanlarının kaydı ile ilgili bir not göremedim. yine atladılar heralde.
  • Ps4 te grafikleri veya sürüsü iyilestirmek adina hangi ayarlari uygulamalayim yardim ederseniz cok memnun olurum

• alırken çok tereddüt ettim ama çok zevkliymiş.

bu da son yarışım;

psn:volkantugcu
  • Oyunun demosu store da var mı?
  • GT7 den ses seda yok. Artık bu oyuna akacaz. Öpüp baş ucuma kocayam kutusunu, 2 senedir PC çıkmasa bildiğin yetim öksüz kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Oyunun demosu store da var mı?

Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacktr

Ps4 te grafikleri veya sürüsü iyilestirmek adina hangi ayarlari uygulamalayim yardim ederseniz cok memnun olurum

http://forum.donanimhaber.com/m_105545983/f_//tm.htm#105545983
  • GtrNismo kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: mlhdrmz

Oyunu 2 gün önce aldım. Tam bir hayal kırıklığı içindeyim. Bu oyunu bu kadar kötü beklemiyordum özellikle grafiksel anlamda... Oynanış fiziği olarak ta hiç beğenmedim... Araçlar kütük gibi oyuncak araba gibi... Oyunda çok fazla problemler sorunlar var...Hiç zevk alamadım ama kendimi biraz daha zorlayacağım belki alışırım yoksa elden çıkartacağım... DriveClub'ın büyük bir nimet olduğunu şimdi daha iyi anladım.

Hiç zorlama dostum, istediğin kadar oynasanda keyif vermiyor. Bugüne kadar oynadığım en vasat en sıkıcı yarış oyunu.Öyleki oynarken bi süre sonra başka düşüncelere dalıyorum. Bize vaat edilen grafiklerin yarısı bile yok, birde ben oyuncuyu bu kadar sınırlandıran başka yarış oyunu görmedim, bırak arabanı seçmeni, rengini değiştirmene bile müsade yok, 6 sezondur çoğunluğu ingilterenin saçma salak pistlerinde dönüp duruyorum, oyunda ilerleme hissi diye bir şey yok, farklı tier seçsende hep aynı yarışları döndürüp dolaştırıp oynatıyor. İnsanların gözünü boyayarak paralarını gaspetmenin en güzel örneklerinden. yıllar önce froza 3'e de aynı lafı demiştim şimdi buna demekte bana kısmetmiş : KRAL ÇIPLAK!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 5 Temmuz 2015; 9:49:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: mlhdrmz

Oyunu 2 gün önce aldım. Tam bir hayal kırıklığı içindeyim. Bu oyunu bu kadar kötü beklemiyordum özellikle grafiksel anlamda... Oynanış fiziği olarak ta hiç beğenmedim... Araçlar kütük gibi oyuncak araba gibi... Oyunda çok fazla problemler sorunlar var...Hiç zevk alamadım ama kendimi biraz daha zorlayacağım belki alışırım yoksa elden çıkartacağım... DriveClub'ın büyük bir nimet olduğunu şimdi daha iyi anladım.

Hiç zorlama dostum, istediğin kadar oynasanda keyif vermiyor. Bugüne kadar oynadığım en vasat en sıkıcı yarış oyunu.Öyleki oynarken bi süre sonra başka düşüncelere dalıyorum. Bize vaat edilen grafiklerin yarısı bile yok, birde ben oyuncuyu bu kadar sınırlandıran başka yarış oyunu görmedim, bırak arabanı seçmeni, rengini değiştirmene bile müsade yok, 6 sezondur çoğunluğu ingilterenin saçma salak pistlerinde dönüp duruyorum, oyunda ilerleme hissi diye bir şey yok, farklı tier seçsende hep aynı yarışları döndürüp dolaştırıp oynatıyor. İnsanların gözünü boyayarak paralarını gaspetmenin en güzel örneklerinden. yıllar önce froza 3'e de aynı lafı demiştim şimdi buna demekte bana kısmetmiş : KRAL ÇIPLAK!!!

Grafik var ses var da başka bir şey yok işte. Platin için uğraşınca oyunun sıkıcılığı iyice ayyuka çıkıyor.
    Ayrıca o pit stoplar ne oyle, baştan savmalık belli olmasın diye sadece kokpit kamerasından görüyorsunuz ama pit ekibi diye bir şey yok, sıklıkla pitteki elemanın içinden geçiyorsunuz.
    Kısacası oyun büyük fiyasko, almayı düşünen oturup tekrar düşünsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Birdahada multi platform oyuna kolay kolay para vermem, alayı göz boyama
  • Project cars da tek uyuz olduğum şey
    o uzun uzun atılan sıralama turları kardeşim
    kısaltıyorumda yine en az 6 tur attırıyor
    sıkıldım valla lakin gt7 ye kadar azda olsa
    oyalıyor hiç olmazsa serbest yarışları yapabiliyorum
    bu çok güzel
  • Otamatik vites ayari nasil yapiliyor oyunda.. biri soylerse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Project cars da tek uyuz olduğum şey
    o uzun uzun atılan sıralama turları kardeşim
    kısaltıyorumda yine en az 6 tur attırıyor
    sıkıldım valla lakin gt7 ye kadar azda olsa
    oyalıyor hiç olmazsa serbest yarışları yapabiliyorum
    bu çok güzel

Valla abi bende en hızlı turu atıp arabayı kenara çekip zamanın dolmasını bekliyorum, dön babam dön nereye kadar
  • En hızlı turu attıktan sonra options tuşuna basın ordan return to pit box a tıklayın açılan menüden time progression a gelip sol oka basınca zaman hızlanacak sıralama turu bitmiş olacak. Sağ üstte Zaten ne kadar süre kaldığı yazıyor onu hızlandırıp sıralama turunu bitirebilirsiniz

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öner makbule geçti

• Bu oyunu sattim ve mutluyum.

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Geldimi güncelleme kemal

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.