Şimdi Ara

Project CARS | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.850
Cevap
24
Favori
87.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mkmdesign

quote:

Orijinalden alıntı: bar3

bilgisayarda drive force gt ile ciddden arabayı hissederek oynuyorsunuz , gerçekten feedbacklerde başarılı iş çıkarmışlar ancak bilgisayara karşı oynadığınızda cpu sürekli belirli bir güzergahta gidiyor ve bu yoldan hiç şaşmıyor eğer o sırada siz o güzergahta gidiyorsanız gelip bindiriyor size cpu ve büyük ihtimalle arabanız spin atıyor bu durum cidden can sıkıyor

O Zaman sen hiç F12015 Alma :) beterin beteri var. Zorluk modunu arttırırsan dediğin durum ortadan kalkıyor ama bu seferde hızlarına yetişmen zor oluyor..

oyunu hiç zorluğuna dokunmadan oynuyorum . büyük ihtimalle orta seviyede şuan zorluğu. Onda bile acayiplikler var. örneğin cpu pist dışına çıksada katiyen spin atmıyor ve aynı hızda devam ediyor yola ben pist dışına çıksam pedala dokunduğum anda lastik yakma şovuna dönüyor :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

bilgisayarda drive force gt ile ciddden arabayı hissederek oynuyorsunuz , gerçekten feedbacklerde başarılı iş çıkarmışlar ancak bilgisayara karşı oynadığınızda cpu sürekli belirli bir güzergahta gidiyor ve bu yoldan hiç şaşmıyor eğer o sırada siz o güzergahta gidiyorsanız gelip bindiriyor size cpu ve büyük ihtimalle arabanız spin atıyor bu durum cidden can sıkıyor

O Zaman sen hiç F12015 Alma :) beterin beteri var. Zorluk modunu arttırırsan dediğin durum ortadan kalkıyor ama bu seferde hızlarına yetişmen zor oluyor..

oyunu hiç zorluğuna dokunmadan oynuyorum . büyük ihtimalle orta seviyede şuan zorluğu. Onda bile acayiplikler var. örneğin cpu pist dışına çıksada katiyen spin atmıyor ve aynı hızda devam ediyor yola ben pist dışına çıksam pedala dokunduğum anda lastik yakma şovuna dönüyor :D

O değilde senden çok daha çabuk piste girebiliyor bazen o biraz sıkıntı :)

Neyse artık oyun bu diyip geçeceğiz yapacak pek bir şey yok gibi :) bide zorluk seviyesini arttırayım bakayım. Gerçi çok iyi sürücü olduğumda söylenemez. Keşke dirt serisi adam akıllı bi ralli oyunu çıkarsada oynasak ( saçma sapan şov gösterilerinin olmadığı bir oyun).

• bahsetmek istediğim iki konu var.

-geçen gün azure coast'da GT3 yarışına girdim. malum uzun bir pist. yarış kuru hava ile başladı. yarışın ortalarında hava sağanak yağmura döndü ve olanlar oldu. 10-15 km/h hızla bile giderken veya gaza sadece "dokunma" ile spin atmaya başladık. tam bir şenlik alanı, 6-7 araba arka arkaya 1-2 dakika boyunca sadece yolda sekiz çiziyoruz. kimse bir metre ilerleyemiyor. yani tamam oyun bu; hatalar olacakta, arkadaş yerlerin tamamen buz olması lazım böyle bir ortam için. viraja girerken hızını düşürmen gerekir, patinaj veya oversteere kalmamak için devirini düşürmen gerekir anlarım. yakıştıramadım.

-driver networklerdeki araçların ayarları bu zamana kadar oynayabildiklerimde hep ortalama seviyelerdeydi. dün girdiğim Formula A etkinliğinde, aracı 3. vitesin altında kullanamadım. tamam muhteşem bir sürüşüm yok ama sürekli bir spin, oversteer manyağı oldum. hadi aracı kafanıza göre ayarladınız, bir deneseydiniz keşke.

ilave olarak araç ayarı demişken, şöyle bir site var araç ayarları için tavsiye ederim. Malum araç ayarları tur zamanında çok farkediyor. Bazı ayarlar stock ayarlardan bile kötü ama deneme yanılma yoluyla size uygun olanı bulabilirsiniz.

http://projectcarssetups.eu/#/bycar

• Audi Ruapuna Park Track Expansion Available Now On Demand!

https://youtu.be/Knv_OC7hKSU

Açıklama
    Project CARS'ın ilk Pist Genişletmesi, Audi'nin Prototip ve GT araçlarıyla birlikte Yeni Zelanda motorlu araç yarış pisti Ruapuna Park'ı içeriyor…
    • Ruapuna Park GP
    • Ruapuna Park Club
    • Ruapuna Park Outer Loop
    • Ruapuna Park A Circuit
    • Ruapuna Park B Circuit
    • Audi R8 LMP900
    • Audi R18 e-tron Quattro
    • Audi 90 IMSA GTO

Tr psn de 16.29 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 21 Temmuz 2015; 17:07:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Project Cars, Wii U'nun Donanım Yetersizliğinden Dolayı İptal Edildi

• quote:

Bence ffb çok iyi değil , pcarsda. Özellikle yollardaki bumpları hissedemiyorsun. Titreşimler yeterince iyi çalışmıyor.Kerblerin üstünden geçerken zerre tepki vermiyor direksiyon. O yüzden aracı yeterince hissedemiyorsun. Assetto Corsa ffb konusunda gerçekten çok çok iyi. Ac'den sonra pcarsa, geçince hiç zevk vermiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Bence ffb çok iyi değil , pcarsda. Özellikle yollardaki bumpları hissedemiyorsun. Titreşimler yeterince iyi çalışmıyor.Kerblerin üstünden geçerken zerre tepki vermiyor direksiyon. O yüzden aracı yeterince hissedemiyorsun. Assetto Corsa ffb konusunda gerçekten çok çok iyi. Ac'den sonra pcarsa, geçince hiç zevk vermiyor.

Ds4 ile oynuyorsanız birşey diyemrm de direksiyon için hiç bir simülatörde olmayan ek bir ffb ekranı var oyuna haksızlık ediyorsunuz.

Uğur haklı ikisini de denedim Assetto o konuda 3 gömlek üstün Pcarstan, ikisnide direksiyonla oynadım, yalnız son güncellemeyle iyi olmuş Pcarsta ama yolu hala hissedemiyorsun. Kerbler konusunda yanlış demiş Kerbleri hissediyorsun.

• Project Cars güzel oyun, dün uzun süre sonra online yarışayım dedim GT3 sınıfında aldım benim emektar Mersoyu neyse sıralama da ikinci oldum, yarış başladı arkamda 11 araba var kalkış yapacak. Aga start bir verildi oyun bir anda hırsız polise döndü sanki bankadan para çaldımda arkadaki arabalar beni durdurmaya çalışıyor polis misali. herkes mi çarparak geçmeye çalışır adam frene basmıyor sana vurarak yavaşlıyor ve seni yol dışına atıyor. ahaha herkes böyle resmen kaos oluyor online'da hele ilk viraj. oyun bi anda carmageddon'a dönüyor. ama güzel oyun.
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Audi 90 çok fena Kemal inanılmaz zevkli sürmesi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Ds4 ile oynuyorsanız birşey diyemrm de direksiyon için hiç bir simülatörde olmayan ek bir ffb ekranı var oyuna haksızlık ediyorsunuz.

Ds4 ile oynasam zaten böyle bir yorum yapmazdım herhalde.Zaten oyunu ps4'te oynamıyorum, pc'de oynuyorum. G27 ile oynuyorum.İstediğin kadar ayar yap pcars'da. Assetto Corsa'daki fiziklerin ve yolu hissettirme olayının alakası yok pcarsda. O yüzden pcars ile araç sürüşü, assetto corsa'daki gibi zevk vermiyor. Gerçek sim oynayanların pcars'ın yüzüne bile bakacaklarını zannetmiyorum.Zaten pişman oldum oyunu aldığıma, kısır döngü sıkıcı kariyer, yeterince geliştirilmemiş ffb ve yetersiz fizikleri yüzünden, keşke ona vereceğim parayı, asseto corsaya verseydim. Evet assetto corsa'da daha az araç var, çok daha az pist var ve yağmur, gece-gündüz olayı yok ama hiç olmazsa direksiyon ile sürdüğün zaman sana yarış heyecanını, o enfes fizikleri ile sana sonuna kadar hissettiriyor.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Uğurcum Drive cluple karıştırmayasın Project carı kardeşim
    Yapma Allahaşkına bende pc de assetto corsa oynadım ne karıyeri var ne düzgün bir yağmur suruşu ne araç var ne pist sen boşver pc yi oyunu ps4 e alıp bide t300 direksiyonla deneseydin böyle konuşmazdın

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Öner direksiyon aldınmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Uğurcum Drive cluple karıştırmayasın Project carı kardeşim
    Yapma Allahaşkına bende pc de assetto corsa oynadım ne karıyeri var ne düzgün bir yağmur suruşu ne araç var ne pist sen boşver pc yi oyunu ps4 e alıp bide t300 direksiyonla deneseydin böyle konuşmazdın

Ali abi ne driveclub'ı yav. :)

İsterse pcarsda 1000 tane pist, 1000 tane araba olsun, assetto corsadaki o fizikleri gördükten sonra, dönüpte yüzüne bile baklasın gelmiyor pcars'a.
  • quote:

http://pcars.oscarolim.pt/cars
    Bu sitedende en gerçi ffb ayarlarını her bir araç ve seviyeye göre bulursun.Asetto ile kıyaslama yaptığına bile inanamıyorum..O derece derin bir ffb dünyası var oyunun...
    Hiç olmadı Ffb ayatlarından Tireforce u 100 den 200 e çek bie de MZ ayarını yüksrlt bide öyle bak yoldaki karıncayı hissedersin...zoyunun en başarılı yanlarından biri bu opsiyonlar..

site çok güzelmiş hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Öner direksiyon aldınmı

Yok ali abi vazgeçtim direksiyondan zaten doğru düzgün ps4 açamıyorum artık evde tek tv var ufaklık baby tv den başka bişey izlettirmiyor Ufaklık yattıktan sonra 2-3 yarış yapıp kapatıyorum eskisi gibi vakit ayıramıyorum.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Hahaha öptüm gözlerinden uğurcum kardeşim benim seninle tartışmak bile büyük keyif benim için

• MARCO kullanıcısına yanıt
    İş güç yorgunluk sende haklısın kolay değil az bi zaman için değmiyor

• Gran Turismo'da fizikler assetto corsa gibi olmayacak.

• Var midir lfs den iyi sim oyunu arkadaslar ? Birisi fizigine laf atmis birisi ffb

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.