Şimdi Ara

Project CARS | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.850
Cevap
24
Favori
87.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekleyin arkadaşlar kalabalık online yapalım.

Psn : bhdr84

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SasabtrmS kullanıcısına yanıt
    şu an güncel oyunlarda en iyisi assetto corsa.
  • Bugun alıcam bakalım.
  • Yahu sorun şurda ben yolu hissedeyim diye ayarmı yapmam lazım illa bir tarafta ayar yapmadan herşeyi hissedebildiğin AC, diğer tarafta her araç için farklı ayar yaparak yolu hissedeceğin PC. ben tabiki AC'yi seçerim, farklı farklı araç seçiyorum ikidebir ayarmı yapmam gerekiyor, bunu oyunda kendileri sunması lazım.Ayarın çok olması onu ayarsız olandan üstün tuttuğunu göstermez.Ayarlar göz boyama da olabilir, psikolojikte olabilir.Önemli olan bizim müdahalemiz kafa patlatmamız olmadan FFB detyı vermesi.Ben oyunu alırım biter, müşteri son kullanıcı olarak o ayarları kendileri yapacak oyunu çıkarmadan önce, aracın sürüş stili değil bu alt tarafı yolu asfaltı hissetmek direksiyona direk tepki vermesi.Assetto Corsa o konuda rakipsiz bence. Iracing ile Rfactor u fazla oynamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turki5hmo -- 22 Temmuz 2015; 22:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Öner direksiyon aldınmı

Yok ali abi vazgeçtim direksiyondan zaten doğru düzgün ps4 açamıyorum artık evde tek tv var ufaklık baby tv den başka bişey izlettirmiyor Ufaklık yattıktan sonra 2-3 yarış yapıp kapatıyorum eskisi gibi vakit ayıramıyorum.

Çizgifilm izlerken aynı zamanda play-doh oyna o daha zevkli evde ps4 olduğunu bile unutursun. Dün 7 saat hastanede çocuğun idrarını bekledim. Mission complated diye bir ses geldi hastaneden sevincimi anlatamam.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardeş acil şifalar

Hastanenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim
    Babalığı hastanede geçmiş biri olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Geçmiş olsun kardeş acil şifalar

Hastanenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim
    Babalığı hastanede geçmiş biri olarak

Sağolasın abi.

• şu oyunun demosu yok mu ya drive club mu bumu karar veremedim varsa hangi psn ?
  • toplam 23 kusur tl ye son dlc leri aldım pist harikaymış
    audi 90 quatroyla sürüş fevkalede

bu son gelen arabaların ince ayarlarını nerden bulucaz
    yoksa benzerlerine uygunmu yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

henüz paylaşılmadı ama genel olarak Project cars ın toe in standart ayarları dönüşler için sorunlu bilmiyorum bu araçların fabrika çıkışı gerçekten bçyle mi ama olması gereken için bana yardımcı olan CO pilota arkadaşıma çok teşekkür ediyorum..

Left Camber Angle 7.5
    Right Camber Angle 7.5
    Front Left Caster Angle -3.1
    Right Left Caster Angle -3.1
    Rear Left Caster Angle -1.4
    Rear Right Caster Angle -1.4
    Front Toe in Angle -0.0
    Rear Toe in Angle 03-05

Kemal kardeşim diğer araçların da ayarları varmı?
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    kemalcim çook teşekkürler kardeşim benim ya bi tanesin
  • arkadaşlar patch 2.5 den sonra özellikle formula a da ffb berbat hale geldi araç sürekli önden kayıyo yol hissi gitti benden başka böyle hisseden varmı spa da 1.45 lerde dönerken şimdi 1.47 lerde dönüyorum...ya elimizde güzel bi oyun vardı onuda kuş mu ettiler yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trschumi -- 27 Temmuz 2015; 21:40:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

quote:

Orijinalden alıntı: trschumi

arkadaşlar patch 2.5 den sonra özellikle formula a da ffb berbat hale geldi araç sürekli önden kayıyo yol hissi gitti benden başka böyle hisseden varmı spa da 1.45 lerde dönerken şimdi 1.47 lerde dönüyorum...ya elimizde güzel bi oyun vardı onuda kuş mu ettiler yoksa?

Hocam 2.5 güncellemesi yolda henüz 2.0 var semin yüzünden ps4 ü açtım hala son sürüm 2.0 diyor :) yanlışlık olmasın sen hangi platformda oynuyorsun? Belki STEAM e gelmiştir bilmiyorum.. 2.0 da tek kötü şey f1 de eskiden 2 viteste pati yapiyordu malesrçef şu an 3.vitese inince yapıyor onun dışında sürüş gayet iyileşti.

hocam direksiyon ile pcde oynuyorum son patch pc ye geldi gelmez olaydı valla:( oyundan soğudum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trschumi -- 28 Temmuz 2015; 6:23:39 >

Kemal doğru söylüyor kardeşim valla benim gibi 58 yaşındaki ingilizce bilmeyen adama bile
    Canavar gibi direksiyon ayarı yaptırdı çok basit ve çok rahat oyundan büyük keyif almaya
    Başladım sağolsun kemal kardeşimiz sayesinde ver mailini yollasın ayarları on numara
    Keyif yap direksiyonla

• ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    450-tl ya çalışmassa
    Az bir parada değil hani
    Bir direksiyon parasının üçte biri

• Şu direksiyon ve araç ayarlarını sevabına bana yollayacak biri varmı ? Ps4 ve thrustmaster t100 kullanıyorum araçlar kütük gibi dönmüyo direksiyon, oyun çok iyi fakat ayar eksikliği dolayısı ile oyunu oynamak istemiyor canım. Şimdiden teşekkürler

18 ağustosta ben de g29 için ayarları isteyeceğim hocam şimdiden bulabilir misin

• PS4'ü satmak zorunda kaldığım için project cars isteyen varsa pm. 120 tl. Bursa içi tercih

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.