Şimdi Ara

Project İcarus Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alt tab yapınca oyun kapandı mı?yoksa üstüne 2.defa daha Clientten mi başlattın? Şimdi format atıyorum yeniden yarın tekrar deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 4 Mart 2016; 22:57:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an bende indiriyorum oyunu inince girelim bakalım bir asıl oyun oynamaya değermi yoksa çerezlikmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

Alt tab yapınca oyun kapandı mı?yoksa üstüne 2.defa daha Clientten mi başlattın? Şimdi format atıyorum yeniden yarın tekrar deneyeceğim.

alt tab yapınca oyun kapanmadı sendeki gibi dc from server uyarısı aldım uyarılara tamam diyerek geçtim o sırada dondu client bende görev yöneticisinden sonlandırdım sonra tekrar girdim oyuna düzeldi.
  • Bende uyarılara evet dediğimde oyun oto olarak kendini kapatıyor.yeniden girdiğimde aynı hatayı veriyor.Bu sabah Windows 7 ultimate 64 bit yeniden formatlarında oyun yine aynı hatayı verdi.

• quote:

Bende uyarılara evet dediğimde oyun oto olarak kendini kapatıyor.yeniden girdiğimde aynı hatayı veriyor.Bu sabah Windows 7 ultimate 64 bit yeniden formatlarında oyun yine aynı hatayı verdi.

Bende win 7 ultimate 64 bit kullanıyorum acaba senin sistemde gözünden kaçan bir virüs yada korumamı var ?

-malwarebytes ile tarat
    -olmadı combofix ile tarat
    - tekrar dene antivürüs açık olmasın oyuna girerken.
  • O hatayı bende alıyordum. bendeki nedeni sundandı. Ben kayıt olurken BlueRedS seklinde kayıt oldum ve Launcher ten giriste Bluereds, Bluereds sekinde girmeye calısıyordum. ozaman aynı hatayı alıyorudum. bence sendede aynı sorun olabilir.
  • oyun cok iyi ama grafik problemleri nedeniyle oyun dalgalınıyor böyle çok değişik şeyler oluyor :D o yüzden asıl cıkana kadar sabredicem ama kombat felan harika oyunda
  • http://icarus.nexon.net/en haberi olmayanlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

http://icarus.nexon.net/en haberi olmayanlar için

ingilizce kapalı beta bittimi dl link ...vs yok sitede sadece üyelik açık.
  •  Project İcarus Online Project İcarus Online Project İcarus Online Project İcarus Online
     Project İcarus Online Project İcarus Online Project İcarus Online Project İcarus Online
     Project İcarus Online

3. ve 6. resimdeki binekler epic binek npc den alıyorsunuz 3 saatlik süresi var bitince tekrar alabiliyorsunuz diğer binekler yakalamayla alınmış binekler. Ayrıca yine aynı npc 'den yüzük ve kolyede epic olarak satılmakta ekstra fazla bonuslar veriyor 2000hp ..vs kasarken yada dungeonda kolaylık sağlıyor aynı npc de exp ve stat artırıcı potions 'larda bulunuyor dps defans ve diğer statları artıyor... ( partye ihtiyacınız olmasa bile guilddeki insanlarla partye girerek ekstra buff sahibi oluyorsunuz herkes öyle kasıyor buff için birisi başka haritada siz başka haritadada olsanız bufflar geliyor.) + Skiller otomatik açılıyor lvl atladıkça stat bölümüde aynı sanırım. her 3-5 dk da bir epic npc itemlerini alabilmeniz için 1pc coins geliyor inventorye tıklayınca 8 para yapıyor bir tanesi oyunda boş dursanız bile sürekli devam ediyor.

şimdilik ufak tefek faydalı olabilecek bilgileri yazdım keşfettikçe burdan yazarım tekrar oynayan yada oynamak isteyen arkadaşlara ön bilgi olur.

• Oyununu oynamak için yaptıklarım;format attım,güncelleme yaptım,oyunu yeniden indirip yeniden üyelik aldım,güvenlik duvarını kapalı,virüs programı yok,oyuna girdiğimde yine aynı hatayı veriyor,sunucu ile bağlantınız kesildi diyor.
    Oyunu oynayan arkadaşlar oyunu nerde açıyorsunuz? Masa üstündemi? c sürücünün içinde mi? yoksa D sürücünün içinde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 6 Mart 2016; 13:22:13 >
  • A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Heryerde bende denedim. c, d hepsindede aynı hatayı aldım. ta ki kayıt olurken nasıl olmussam kucuk buyuk harflere dikkat edince o hatayı almadım ve oyuna girebildim. belki sendeki sorun baska bir nedendendir.
  • Senin dediğin oyun launcerine yazdığımda start yeşil yanıyor eğer şifre ve İd de yanlış olsa start yeşil olmuyor.3 tane kullanıcı ID aldım ikisi hep küçük harflerle oluşuyor.Ne yaptıysam olmadı.

• A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    launcerine kısma buyuk kucuk harf fark etmeden yeşil oluyor ama oyuna girmede senin aldıgın hatayı veriyor. ben kendi sorunumu sitelerine nasıl kayıt olduysam o sekilde launcerine yazarak duzeltim. senin sorun baska birsey gibi
  • Çok şükür sonunda oyuna girdim.Yeniden kayıt ve şifre aldım.2 gün boşu boşuna pc ile oyalandım.

• quote:

Çok şükür sonunda oyuna girdim.Yeniden kayıt ve şifre aldım.2 gün boşu boşuna pc ile oyalandım.

iyi azmettin ama
  • Aynen kardeşim
  • 21 lvl den sonra sarı görevler bitti bende takıldım bu levelde tecrübeli ileri lvl olan arkadaşlar öneride bulunabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

21 lvl den sonra sarı görevler bitti bende takıldım bu levelde tecrübeli ileri lvl olan arkadaşlar öneride bulunabilirmi?

Dostum ben korede oynadğımda 22 levele kadar kasmıştım ama GÖREV BİTMEZ nedenide oyunda kasma göreve dayalı.Grind yaparak kasma nerdeyse imkansız.Senin bulundugun level itibariyle harita da görevlerin bitmiş bir SONRAKİ HARİTAYI kontrol et.

Benimde sana sormak istediğim; "3. ve 6. resimdeki binekler epic binek npc den alıyorsunuz" demissin hangi haritada ve NPC nin ismini yazarmısın sana zahmet.Ben korede EVENT vardı günlük girişte hediye binek veriyordu. Burda varmı bilmiyorum.2-Oyunun kendi shopu yok galiba ben bulamadım da.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

21 lvl den sonra sarı görevler bitti bende takıldım bu levelde tecrübeli ileri lvl olan arkadaşlar öneride bulunabilirmi?

Dostum ben korede oynadğımda 22 levele kadar kasmıştım ama GÖREV BİTMEZ nedenide oyunda kasma göreve dayalı.Grind yaparak kasma nerdeyse imkansız.Senin bulundugun level itibariyle harita da görevlerin bitmiş bir SONRAKİ HARİTAYI kontrol et.

Benimde sana sormak istediğim; "3. ve 6. resimdeki binekler epic binek npc den alıyorsunuz" demissin hangi haritada ve NPC nin ismini yazarmısın sana zahmet.Ben korede EVENT vardı günlük girişte hediye binek veriyordu. Burda varmı bilmiyorum.2-Oyunun kendi shopu yok galiba ben bulamadım da.

Aynen dediğin gibi görevsiz kasmak aşırı zor dungeon dönüyorum ama o bile bayıyıor.. açık olan tüm haritaları denedim ama görevler yok mavi 2-3 görev var onlarda 2000-4000 exp felan veriyor lvl atlamam için gerekli exp 500 000 bilmiyorum ne yapacağım karekter buga mı girdi acaba yeni bir hero açıp onunla deneyebilirim.

Bu arada buyur Dostum istediğin npc bilgileri diğer npc lerde burda göz atarsın artık.

Project İcarus Online Project İcarus Online
     Project İcarus Online

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.