Şimdi Ara

Project İcarus Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Project İcarus Online korede çıkmış ve eu da hala yayınlanmasını beklediğimiz icarus onlinenin ingilizce private serverıdır.şuan oyun açık indiriyorum

Oyuna burdan kayıt olabilir ve indirebilirsiniz:http://icarusonline.to/

Oyunda verilen özellikler

High Tier Content for you to enjoy!
    Re-worked Content!
    Increased Rates!
    Many Events!
    24/7 up and running!
    Working Website, Launcher, and soon to come Ingame Cash Shop!
    Balanced Game Experience!
    Lv.-60 Content!
    New Character Class! (The Archer!)
    Future Content Updates, such as your Guilds very own "Guild Room!"
    Premium Membership for all Players!

Project İcarus Online

Project İcarus Online
     Project İcarus Online Project İcarus Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 3 Mart 2016; 6:11:27 >

• Bu güzel oldu bu oyunu bekleyenler için güzel bir fırsat tüm classları deneme fırsatı buluruz.
    Sabah sabah bi deneyeyim dedim ama server Disconnec dedi bıraktım yakasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 3 Mart 2016; 8:38:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

Bu güzel oldu bu oyunu bekleyenler için güzel bir fırsat tüm classları deneme fırsatı buluruz.
    Sabah sabah bi deneyeyim dedim ama server Disconnec dedi bıraktım yakasını.

ben rahat bi şekilde giriyorum hocam id pw yanlış girmiyosunuz değilmi
  • Oyunda kendi cektigim resimler şuana kadar hiç bi buga rastlamadım eğer oyuna girince ingilizce gözükmüyorsa oyun japonca dilini yükleyin pc ye düzeliyor

Project İcarus Online

Project İcarus Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 3 Mart 2016; 15:09:49 >

• Id ve şifre yanlış olsa oyunun launcerine yazdığınızda Start yazısı çıkmıyor.şuan işteyim akşam eve gidince bir daha deneyeceğim.sen girebildiğine göre sıkıntı bende gözüküyor.

Klaslara bakabildin mi? Mobları kesmekte biraz zorlanıyoruz sanki.Japon ve kore de biraz denedim en kolayı asas geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Id ve şifre yanlış olsa oyunun launcerine yazdığınızda Start yazısı çıkmıyor.şuan işteyim akşam eve gidince bir daha deneyeceğim.sen girebildiğine göre sıkıntı bende gözüküyor.

Klaslara bakabildin mi? Mobları kesmekte biraz zorlanıyoruz sanki.Japon ve kore de biraz denedim en kolayı asas geldi.

yok hocam mob kesme cidden çok iyi damage sistemi silkroad gibi diyebilirim bu oyun yıkar geçer gelirse
  • Hemen indirip deneyeceğim bayadır bekliyordum. Private de denemek güzel olacak. Bilgilendirme için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 1.5 2 saat kadar oynadım 11 lvl anca oldu private server ama rateleri zorlu şimdilik pek bir private avantajı (npc de epic itemler binekler ...vs) göremedim ilerki lvl yada haritalarda belki çıkar. Amaç zaten orjinal server'a hazırlık.

Oyunun grafikler efsane Oynanış akıcı.

Bu oyun tutar gibime geliyor

• Bende giremedim bir hata veriyor ama korece heralde ???? isareti cıkıyo paso :)
  • Evet oyuna giriş yaptım. ama hayla ??? veya kare şekilnde gorunuyor yazılar. sizler nasıl inglizce yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueperlow

Evet oyuna giriş yaptım. ama hayla ??? veya kare şekilnde gorunuyor yazılar. sizler nasıl inglizce yaptınız?

Pc nin dilini japon yap bolge ve dil ayarlarindan

• quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

quote:

Evet oyuna giriş yaptım. ama hayla ??? veya kare şekilnde gorunuyor yazılar. sizler nasıl inglizce yaptınız?

işteyim dili değiştirdim ama şimdide GAMEGUARD hatası alıyorum.İnternette çözüm de yok akşam birde evde deneyeceğim.Gameguard hatasının çözümü varmı kardeş?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Project İcarus Online

• quote:

quote:

quote:

işteyim dili değiştirdim ama şimdide GAMEGUARD hatası alıyorum.İnternette çözüm de yok akşam birde evde deneyeceğim.Gameguard hatasının çözümü varmı kardeş?

Project İcarus Online

yönetici olarak çalıştırdın mı dili değiştirdiğinde pc ye res atçaksın res atman lazım net frameworkları yükle

• quote:

quote:

quote:

quote:

Project İcarus Online

yönetici olarak çalıştırdın mı dili değiştirdiğinde pc ye res atçaksın res atman lazım net frameworkları yükle

Yaptıklarımı yazayım kardeşim; 1-Windows 7 tüm güncellemesini yaptım.2-Virüs proğramını Defander+ keyloğger malvere proğramları kaldırdım.3-Güvenlik duvarını kapattım.
    4-Görüntülüme dilini değiştirip yeniden başlattım.
    5-İndirdiğim 10 gb lik rarlı dosyayı winrarla klasöre çıkartıp " Project ıcarus launcer'e sağ tıklayıp yöneteci olarak çalıştırdım. Oyun launcerine ID ve şifreyi giriyorum stard butonu YEŞİL OLUNCA aldığm hata resimdeki gibi oluyor.

Project İcarus Online Project İcarus Online
     Project İcarus Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 4 Mart 2016; 16:38:00 >

• A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Google driver dakini indirdim ben sıkıntısız ingilizce olarak yüklendi sen hangi linkten indirdin ?

Arkadaşlar Bu arada 17 lvl oldum lakin bir kaç sorum olacak

- binekleri nasıl besliyoruz kartal almıştım artık uçmuyor yürüyor sdece :)

- unicorn var birde kanatsız oda huysuzlanıyordu şimdi hiç binemiyorum stamina yetersiz diyor

- private serverda bu kadar para sıkıntısı çekeceğim aklımın ucundan geçmezdi orjinal rate ayarları burdada geçerli galiba..

- 2. günde 17 lvl yavaşmı ilerliyorum sizce ? private de görev mantıgımı orjinal gibi yoksa aoe slotmu dönmek en iyisi?

Nickim ARES oyundan eklerseniz guild görev ..vs birlikte oynayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

Google driver dakini indirdim ben sıkıntısız ingilizce olarak yüklendi sen hangi linkten indirdin ?

Arkadaşlar Bu arada 17 lvl oldum lakin bir kaç sorum olacak

- binekleri nasıl besliyoruz kartal almıştım artık uçmuyor yürüyor sdece :)

- unicorn var birde kanatsız oda huysuzlanıyordu şimdi hiç binemiyorum stamina yetersiz diyor

- private serverda bu kadar para sıkıntısı çekeceğim aklımın ucundan geçmezdi orjinal rate ayarları burdada geçerli galiba..

- 2. günde 17 lvl yavaşmı ilerliyorum sizce ? private de görev mantıgımı orjinal gibi yoksa aoe slotmu dönmek en iyisi?

Nickim ARES oyundan eklerseniz guild görev ..vs birlikte oynayabiliriz.

guilde girdim adam 1 günde 50 level olmuş ben şahsen yavaş kasıyorum oyunun mantığını öğrenmek için zaten hiç oynanmamış bir oyun için en güzeli bu

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    %1000 exp scrollmu kullanmış yuhh. Sen kaç oldun. Bu arada mekanı buldum premium 2 tane binek veriyor baya hızlılar.

• Evdeki pc ye de işteki oyunu yükledim aynı hatayı aldım.3 gün önce format attığım pc ye google driver üzerinden oyunun yenisini indirdim,şimdide böyle bir hata verdi sizde de böyle oldumu? 2 secenek var hangisini işaretleyeceğim?

Project İcarus Online
  • Adminin verdiği 2 dosyayı yükledim şimdi de böyle bir hata verdi;

Project İcarus Online
  • quote:

Adminin verdiği 2 dosyayı yükledim şimdi de böyle bir hata verdi;

Project İcarus Online

Dün oyun yüklenirken alt tap yaptım bendede o hatayı verdi clienti yeniden çalıştırınca düzeldi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.