Şimdi Ara

Project Zomboid Gelmiş Geçmiş En İyi MOD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Project Zomboid'te mod yükledim ve bulduğum EN EFSANEVİ şey olabilir.

Daha oyunun 2. gününden bir evde Cooler buldum. Birsürü çanta ekleyen mod yükledim ama hangisi bilmiyordum,bilseydim atardım link.

Bu Cooler ile içine buzdolabındaki yiyecekleri saklayabiliyorsunuz,az kapasitesi olsada içindeki yiyecekler hiç çürümüyor ve yemek istediğim zaman ikincil donanıma alıp yiyorum

İşte bulduğum ev;

Artık bu beni ölene kadar idare eder

Oyununuza mod eklemek için:http://pz-mods.net/ burdan indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameMage -- 22 Haziran 2015; 13:26:28 >

• Cooler'in elektrigi bitiyor mu? Eger sarj etme gibi bir sistemi yoksa hileye girer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Cooler'in elektrigi bitiyor mu? Eger sarj etme gibi bir sistemi yoksa hileye girer.

Elektriği bitmiyor Ama napim abi oyun zor
  • Hileye girer yav
    Oyunun bi eksiği yok zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Hileye girer yav
    Oyunun bi eksiği yok zaten

Coldpack istiyor olabilir sanırım buz torbası içine koydum ne olur ne olmaz diye.
  • Hocam boyle herkes oynar.ayrica buz torbasi ne ya bayagi yenilik cikmis.en son balik tutma vardi kapan sistemi falan onlari gormustum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebdt

Hocam boyle herkes oynar.ayrica buz torbasi ne ya bayagi yenilik cikmis.en son balik tutma vardi kapan sistemi falan onlari gormustum.

sanırım indirdiğim modla geliyor hocam yoksa buz torbası diye bişey yok yada ben görmedim Hydrocraft diye bi mod var

http://theindiestone.com/forums/index.php/topic/11557-hydrocraft-mod/ oyunun içine zibilyon tane şey ekleniyo ondan olabilir :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.