Şimdi Ara

Projeksiyon adaptörü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde ucuz çin malı projeksiyon var ve daha yeni aldım ve ilk denememde sorun yaşadım.... Sorun şu: normalde projeksiyonun adaptörünü takdığımızda cihazın üzerindeki power ışığı yanıyor ve gerek cihaz üzerindeki gerekse kumandadaki power düğmesine basıldığında cihaz açılıyor ve power ışığı sönüyor... Sistem bu şekilde çalışıyor...

Birkaç gün bu şekilde gerek av ve gerekse usb den bağlantı gerçekleştirdim... Daha sonra HDMI kablosuyla tablete bağlandım... Birkaç gün bu şekilde kullandığımda birşey anlayamadım... Taki HDMI kablosunu çıkarıp usb ya da av ile bağlanmak istediğimde hem kumanda hem de cihazın üzerindeki düğmeler çalışmıyor... Ama HDMI kablosunu tekrar taktığımda(Bu arada HDMI kablosunun diğer ucunda tablet ve tablette kendi adaptörüyle elektiriğe bağlı) cihaz çalışıyor...

Sonuç olarak USB ya da Av ile bağlanmak istediğimde HDMI aracılığıyla tableti(kendi adaptörü takılı vaziyette) de cihaza bağlamak durumunda kalıyorum. Bu sorun nereden kaynaklanıyor olabilir...

Sanki cihazın power tuşlarının çalışması için kendi adaptörünün yanında tabletin adaptörüne de ihtiyaç duyuyor gibi... Sorun Cihazın kendi adaptöründe olabilirmi?

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.