Şimdi Ara

Projeksiyon alımı için güvenilir site(firma) önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, epson marka projeksiyon almak istiyorum. Fakat çok fazla satıcı firma çıkıyor karşıma internette. Bilinen alışveriş siteleri harici bildiğiniz önerdiğiniz güvenilir siteler firmalar nelerdir?
    Ben mesela 2 firma buldum. Fakat bunların güvenilirliği hakkında şüphelerim var.
    1- idesis mühendislik
    2-dikey teknoloji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam saydığın firmalara ek olarak boyutdijital den de ürün alabilirsin. benim alışverişim olmuştu. ve gayet memnun kaldım. ek olarak proav da forumda çokça konuşulan güvenilir bir firma.
    Benim alışveriş yaptığım yer: Projeksiyon Cihazı
    dikkat edeceğiniz nokta: ürün alacağınız firmanın yeri yurdu belli olsun, mümkünse demo odası olsun. gidip cihazları görerek satın alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newonw1 -- 15 Kasım 2017; 1:29:15 >
  • Evet abi oradan alıcaktım fakat bi kaç gün önce çok yüklü miktarda zam yaptılar. Evet döviz aldı başını gitti zam olması doğal fakat bu kadar yüksek miktarda beklemiyordum.

Dikey teknolojiden ürünü satın aldım. Yetkililer aşırı ilgililer. Her sorduğunuz soruya çok mantıklı cevap veriyorlar. Güveninizi sonuna kadar kazandırıyorlar. Ve gerçekten çok iyi bir fiyata da ürünü verdiler bana.

Alışverişten çok memnum kaldım. Tavsiye ederim projeksiyon almak isteyenlere Dikey Teknoloji firmasını.

• Proav varken gerisi teferruat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.