Şimdi Ara

Ucuz gümrük malları satışı yapan güvenilir bir site önerebilecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
41.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana güvenilir bir site önerebilecek var mı arkadaşlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ucuz Gümrük Malları Satışı için Güvenilir Bir Site

Gümrük malları, yurtdışından getirilen ve gümrük vergilerinin ödenmesi sonrasında ülkeye girişine izin verilen ürünlerdir. Bu ürünler, normal perakende fiyatlarına göre daha uygun fiyatlı olma eğilimindedir, bu da onları tasarruf etmek isteyen alıcılar için cazip kılar.

Ancak, ucuz gümrük malları satan güvenilir bir site bulmak zor olabilir. Gumrukmallarisatisi.com, bu sitelerden biri olarak ön plana çıkmaktadır.

Gumrukmallarisatisi.com Güvenilir Mi?

Gumrukmallarisatisi.com, kullanıcılar arasında genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Site, orijinal ürünler sattığını iddia etmekte ve müşterilerinin geri bildirimleri de bu iddiayı desteklemektedir. Ayrıca, site güvenli ödeme seçenekleri sunmaktadır.

Gumrukmallarisatisi.com Orijinal Mi?

Gumrukmallarisatisi.com'da satılan ürünlerin orijinalliği konusunda kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Müşteriler, ürünlerin bekledikleri şekilde çalıştığını ve sahte olmadığını bildirmektedir. Ancak, herhangi bir çevrimiçi alışverişte olduğu gibi, sahte ürün alma riski her zaman vardır.

Gumrukmallarisatisi.com Yorumları

Gumrukmallarisatisi.com hakkındaki yorumlar, sitenin güvenilirliği ve ürünlerinin kalitesi hakkında fikir edinmek için değerli bir kaynaktır. Çoğu müşteri, siparişlerinden memnun olduklarını ve siteyi başkalarına tavsiye ettiklerini belirtmektedir.

Eğer ucuz gümrük malları satın almak istiyorsan, Gumrukmallarisatisi.com güvenilir bir seçenek olabilir. Site, orijinal ürünler sattığını iddia etmekte ve kullanıcı yorumları da bunu desteklemektedir. Ancak, herhangi bir çevrimiçi alışverişte olduğu gibi, sahte ürün alma riski her zaman vardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaslar kusura bakmayın yenı konu acamadım bir turlu benwww.gumrukk.tv adresinden tv siparıs ettım 30 mılyarlık tv 1300 du acaba bu siteden daha once alısveris yapan oldu mu guvenılır mı
  • Aman arkadaşım eğerwww.gumrukmallarisatisi.com adlı siteyi öneren olduysa sakın ola ki oradan alışveriş yapma. Ben yaptım pişman oldum. Neden mi? Sıralayayım:

- Öncelikle paketleme olayı berbat. Güvenli bir paketleme anlayışları yok.
    - 17 adet çeşitli siparişim vardı ve bunlardan 13 tanesini koymuşlar koliye.
    - Ayrıca bunların 4-5 tanesi istediğim ürünün aynısı değildi. Daha basit alt modelleriydi.
    -Gelen ürünlerin tümü kalitesiz. Hepsi çin malı.
    - Çoklu askı gibi bir ürün vardı. Aynı anda 10 adet kıyafet asılabilecek tek bir askı. Ben daha 3 adet askı asmıştım ki kırılıverdi
    - Eksik gönderdikleri ürünlerle ilgili bir açıklama ya da fatura gibi olması gereken herhangi bir evrak yoktu kolide.
    - Gönderilmeyen diğer ürünlerin fiyatını tümüyle düşmemişler. Sipariş sayfamda 151.45 TL yazarken ben 121 TL ödedim koliyi alırken. Ancak hesapladığımda kesinlikle benden 11 TL fazla aldıklarını, bir de istediğim ürünlerin bir alt modelini göndermelerine rağmen üst modelinin ücretini kesmişler. O aradaki farkları da eklersek en azından 16-17 TL fazla aldıkları açık.
    - Allahtan başta kapıda ödeme ile sipariş vermiştim. Böylece en baştan 151 TL'yi eksik ürünlere rağmen ödememiş oldum ama yine de benden fazladan aldıklarını yukarıda açıkladım.
    - Bir de iadeyle uğraşsam muhtemelen borçlu çıkardım. Karşıdan ödemeli göndersem bile paramı geri alamayacak olduğum aşikâr. FAturası bile gönderilmeyen ürünlerin onlardan geldiğini nasıl kanıtlayayım ki?
    - Kesinlikle profesyonel bir firma değil.
    gumrukmallarisatisi.com sitesinden uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tziyah -- 8 Kasım 2014; 16:37:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.