Şimdi Ara

PROJEKSİYON LAMBASI NEYMİŞ YAHU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: naykose

epson s3 kullanıyorum lambası 199 euro en ucuzu bu...

size tavsiyem yok ben el yapımı projeksiyonla uğraşamam derseniz piyasada ikinci el projeksiyon alıp ki

çoooook ucuzlar lambasını modifiye etmenizdir. ha paranız vardır o zaman alın kardeşim...

biz parayı sokaktan bulmuyoruz eşşek kadar para sayıyoruz be yaw....

lamba modifiyeleri mevcut....link
    http://www.elyapimiprojeksiyon.com/viewforum.php?f=41&sid=d2b07a61ad9f25c5fd9daf72cc0fd806

En ucuzu o degil. Sony ve Panasonic lerin lambalarini 150€ dan satan yerler var.

• sony 200 W UHP wattan aşağı tüketmez ki öyle ucuz demişsin...marka model yaz ....

ansülümen ve ışık gücüne bağlı bir olay 135 Watt lık uhe 4000 saat lamba öründen bahsediyorum ...

öyle ucuz diosun ama sen kaçlıktan bahsediyorsun...
  • Formda bir arkadaşın postunu okumuştum, gidip Benq MP721c aldım, günlük ortalama 7 saat izlerim diye o zaman hesabını yapmıştım ortalama 1.5 seneye geliyordu, fakat aldıktan sonra gördümki günlük 7 saat izlemek hayal çünkü her zaman izlemek için zaman olmuyor, lambası 350ytl civarı, 4000 saat lamba ömrü var , Full HD destekli 1080p ve 720p filmleri 2 metrelik perdede izlemenin keyfi ayrı bir olay,
    birde

Artık daha küçük ekranlara bakamıyorum.
  • aman deyim perdelere fazla yaklaşmadan seyredin gözden olmayın sonra ...
    babmdada göz tansiyonu var zaten...sonu körlüğe bile gidebilir...
    2-3 haftada bi kere film izliyorum o kadar ...
    arada colin mcrally yarış oyunlarına kaptırdığım oluyodu malum direksiyon da var kapışıyoduk amcamla şimdi uzak duruyorum biraz zaten 5.5 gözlük var....
  • İSTANBUL BİLİŞİMDEN SONY NİN EX4 MODELİNİ BEN KAMPANYADAN YARARLANARAK ALMIŞTIM.GEÇTİĞİMİZ AYDI SANIRIM.
    KUL HAKKI DENEN BİR MEVZU VAR BİLMEM HABERİNİZ VAR MI?
    STOKTA KALMAMASI ÇOK NORMAL ÜRÜNLERİ HER ZAMAN BULUNMASINI SAĞLAMAK ÇOK ZORDUR ZATEN.
    Kİ HEPSİNİ GEÇTİM ADAMLAR TÜRKİYEDE OLMAYAN BİR OLAYI YAPIYORLAR.HEM BİR ÇOK MODEL SUNUYORLAR HEMDE ÇALIŞTIRIP SUNUM YAPIP GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ GÖSTERİYORLAR.
    DİĞER FİRMALARIDA ÇOK GEZDİM.4 BİLEMEDİN 5 MODEL ANC GÖSTEREBİLİYORLAR.BİR ÇOĞUNUDA ARAŞTIRINCA MİLATTAN ÖNCE KALMA TARİHİ ESER ÜRÜNLER OLSUĞUNU ANLIYORSUNUZ.
    BU ADAMLAR İSE HEM SON ÇIKAN ÜRÜNLERİ GETİRTİYORLAR, HEMDE NRMAL PİYASAYI GERİDEN TAKİP EDEN PROJEKSİYON LAMBA PİYASASININ EN SON ÜRÜNLERİNİ GETİRTEBİLİYORLAR.
    EX4 SONY NİN YENİ BİR MODELİ SAYILABİLECEK KATEGORİDE AMA BU ADAMLAR LAMBASI İLE BİRLİKTE VERDİLER BANA.
    Kİ BİR ÇOK YERDE 150€ YA ALDIĞIM LAMBA İÇİN BANA 425€FİYAT VERİLDİ VE GELMESİ İÇİNDE 3-4 HAFTA SÜRE İSTEDİLER BENDEN.

YANİ KISACASI ADAMLAR BU İŞİ İYİ YAPIYOR. KABULLENMEK LAZIM BENCE...

• 150€ & 425€ ne iş bi iş var bu işte ya hadi hayırlısı...(ha bi de büyük harf kullanmayın...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naykose -- 16 Ocak 2008; 17:12:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: naykose

150€ & 425€ ne iş bi iş var bu işte ya hadi hayırlısı...(ha bi de büyük harf kullanmayın...)

bunlar sıfır lamba veriyor değil mi? kullanılmış falan olmasın, garanti için ne diyrolar
  • ex4 almıştım istanbul bilişimden kutusunda sıfır lamba sıfır verdiler.
    bir problemde olmadı.
  • Merhaba Arkadaşlar

BETA projeksiyon Yeni ismi ile BETAVİZYON PROJEKSİYON

SERTİFİKAMIZ : Unicert İso 9001 Kalite Güvence Standartı

VİZYONUMUZ :
    Verdiğimiz Tüm Hizmetlerde İyi Kaliteli Başarılı Dürüst Şirket Politikası İle Sağlam Güvenilir Adımlarla İlerlemek.

MİSYONUMUZ : Ürünlerimizde Satış Ve Sonrası Teknik Hizmetlerimizle 40 ı Aşan Bayi ağımızla Tüm Türkiyede ayrıca Yurt Dışı Genelinde Kurumsal Ve Bireysel Kullanıcılarımıza
    Ekonomik Kaliteli Hizmet Sunmaktır.

HİZMETLERİMİZ : Projeksiyon Satış - Teknik onarım servisi - Projeksiyon bakımı - Orijinal ve muadil lambalar - lamba yenileme LCD - DLP Projeksiyonlar D-İLA - LCOS Projeksiyonlar DMD - 3DMD ürünleri Bakım Onarım Ve Lamba Çözümleri.

EKİPMANLAR : 25 kişilik uzman kadro 3000 adet burner lamba 1200 adet komple orijinal ve muadil lamba stoğu ille otomatik odaklama sistemli
    Renkli Dijital - Analog Osiloskoplar - Spectrum Analyzer Bilgisayar Kontrollu lümenmetre Ultrasonic Temizleme Üniteleri İle Full donanımlı Teknik Servisimizle Hizmetinizdedir.

ÜRÜN GARANTİSİ : Betacılar Olarak Tüm onardığımız Ürünlere Değişen Elektronik parça Dahil 1 Yıl Garanti Verilmektedir

LAMBA GARANTİSİ :
    Lambalarımızın Ömrü Waat yüksekliğine Göre 2000-3000 Saat Olup Orijinal satılan Ve Yenilenen Lambalara 6 Ay Bu Süre İçinde 500 Saat Yazılı Garanti Verilmektedir.

HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER : Kamu Kuruluşları - Devlet Kurumları - Askeri Kurumlar - Özel ve Devlet Eğitim Kurumları - Özel Firmalar - Bilişim firmaları ve Bireysel Müşterilerimiz .

REFERANSLARIMIZ :
    http://www.betaprojeksiyon.com/referanslar.html

saygılarımla

BETA PROJEKSİYON SAN.TİC.LTD.ŞTİ

------------------------------------------------------

Web Adreslerimiz

www.betaprojeksiyon.com
    www.betavizyon.com.tr
    www.projeksiyon-lambasi.com
    www.projeksiyon-tamiri.com

Mail Adreslerimiz

info@betaprojeksiyon.com
    satis@betaprojeksiyon.com

İrtibat telefonlarımız

0212 525 29 79 .....Mustafa Avcı Firma Müdürü
    0212 521 57 50 .....Dilek Bayrak satış temsilcisi
    0555 211 83 51 ..... GSM
    0555 663 86 50 .....Teknik destek

-------------------------------------------------------

projeksiyon lamba yenileme video :http://www.betaprojeksiyon.com/video-1.html
    projeksiyon bakım video :http://www.betaprojeksiyon.com/video-2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETA PROJEKSİYON -- 27 Ağustos 2010; 11:40:20 >

• www.projektorlambasi.com diye bir site var. bu sitede cihazınızın marka ve modelini girerek ojinal, muadil ve lamba yenileme için hem fiyat hem teknik bilgiyi aynı ekranda rahatlıkla görebiliyorsunuz.

Siteden alıntı.
    Projektör lambanız bozuldu/patladı ya da kullanım ömrünü tamamladı. Yeni bir projektör lambasına ihtiyacınız var? Doğru yer www.projektorlambasi.comSitemizden projektör lambanızın tüm bilgilerine ulaşabilir, ayrıca sizin için oluşturduğumuz orijinal lamba, jenerik lamba ve lamba yenileme seçeneklerinden herhangi birini tercih edip siparişinizi verebilirisiniz.

Projektör lambaları için en düşük fiyat garantisi.
    Türkiye'nin en büyük veritabanı, 50'den fazla marka, 5,000'den fazla model ve 10,000'e yakın projektör lamba bilgisine kolayca ulaşın.
    Kamu kurum ve kuruluşlarına, eğitim kurumlarına özel indirimli fiyatlar için uzman müşteri temsilcilerimizle temasa geçin.
    Türkiye genelinde ücretsiz kargo hizmetimizle, önceliğimiz müşteri memnuniyeti.

• PROJEKSİYON LAMBASI YENİLEME MERKEZİ

Projeksiyon Lambası - Orijinal Projeksiyon Lambası Çözümlerimiz - lamba yenileme, projeksiyon lambası değişimi,orjinal projeksiyon lambaları, muadil projeksiyon lambaları ile hizmetinizdeyiz..

Projeksiyon cihazları ile ilgili verdiğimiz hizmetlerden bazıları,

Projeksiyon Anakart Tamiri
    Projektör güç kaynağı Tamiri
    Lazer Point ayarları
    en uygun Lamba Yenileme ve Çözümleri
    en Uygun Projeksiyon Fiyatları
    Projeksiyon Bakımı
    projeksiyon Lambası
    Optik Ünite Bakımı
    Projeksiyon Montajı
    Projeksiyon Kumandası
    Projeksiyon Aksesuarları
    Projeksiyon TV Lambaları
    Projeksiyon Kumandaları
    Projeksiyon Kumanda Tamiri
    Projeksiyon Montaj Aparatları
    Akıllı Tahta Çözümleri
    Motorlu -Storlu Perdeler

PROJEKTORCU

http://www.projektorcu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projektorcu -- 15 Nisan 2011; 23:17:19 >

• benim projektor kullanmadığımdan satılık. 3** saat kullandım tavanda duruyor.
  • Lamba yenileme işlemini projeksiyon cihazının merkez lambası değişim sistemi Profesyonel anlamda
    BETA PROJEKSİYON firması başlatmıştır. Daha sonra Merdiven altı diye tabir ettiğimiz bir kaç firma meydana çıkmıştır. Lamba satın alırken yada yenileme yaptırırken yada projeksiyon cihazı tamir ettirirken bilinçli müşterinin ilk soracağı şey bu lambaların markası, standardı, firmanın hangi sertifikalara sahip olduğu ( TSE, ISO, CE, ROSH gibi), kullanılan lambanın radyasyon, lümen ve ömür test sonuçlarının bulunup bulunmadığı şartlarını kontrol etmesi gerekmektedir.

Bunların yanı sıra en önemli konu fiyat. Bizler BETA olarak en ucuz ve markasız lambaları yıllar evvel test ettik ve çok olumsuz sonuçlar aldık çünkü lümen ve ömür açısından orijinal ve kalitesiz lambanın fiyat ve performans açısından değmiyeceği ve müşterilerimizi üzeceğinden bu lambaları kullanılmaması kararını aldık.

Daha sonra japon taiwan firmaları ile çalışmalarımızı sürdürdük ve bir çok anlamda kurumsal yapıda firmalarla anlaşma yaptık komple orijinal lamba reflektörlü lamba yenileme ve bir çok elektronik ve optikal aksam lamba balastları ana kartlar power kartları lcd ve dlp chip ürün çeşidi ile kaliteli ve en uygun çözümü kullanıcılarımıza hizmet vermeye devam etmekteyiz.

www.betaprojeksiyon.com
    www.betavizyon.com.tr
    www.projeksiyon.gen.tr
    info@betaprojeksiyon.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETA PROJEKSİYON -- 12 Haziran 2011; 10:10:38 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.