Şimdi Ara

Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorusu Olanlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Projeksiyon Perdesi Hakkındaki Sorularınızı Elimden Geldiğince Yanıtlamaya çalışacağım.
    Projeksiyon Perdesi Hakkında Merak ettiğiniz Her şeyi sorabilirsiniz.

• merhaba.ben aynı sinemadaki gibi duvara monteli sabit duran arkası ışık geçirmeyecek ve aynı sinemada gördüğümüz gibi delikli olan perdeleri merak ediyorum.

sinema salonunda hususi sahneye çıkıp perdeye dokundum ben onu sert zannediyordum bildiğimiz kumaş da değil kaygan bir yüzeyi var ve deliklere sahip.

pahalı da olsa bunlardan birgün almayı istiyorum makinem yok ama o sinemadaki perde kalitesini yakalamak için gerekirse önce perdeyi alırım varsın makine 3 sene sonra gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

merhaba.ben aynı sinemadaki gibi duvara monteli sabit duran arkası ışık geçirmeyecek ve aynı sinemada gördüğümüz gibi delikli olan perdeleri merak ediyorum.

sinema salonunda hususi sahneye çıkıp perdeye dokundum ben onu sert zannediyordum bildiğimiz kumaş da değil kaygan bir yüzeyi var ve deliklere sahip.

pahalı da olsa bunlardan birgün almayı istiyorum makinem yok ama o sinemadaki perde kalitesini yakalamak için gerekirse önce perdeyi alırım varsın makine 3 sene sonra gelsin
    Projeksiyon Perdesi ve Sinemada gördüğünüz perde arasında pek bir fark yoktur. Umarım en kısa zamanda Projeksiyonda Projeksiyon perdeside alırsınız. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fonscreen

Projeksiyon Perdesi ve Sinemada gördüğünüz perde arasında pek bir fark yoktur. Umarım en kısa zamanda Projeksiyonda Projeksiyon perdeside alırsınız. :)

Alıntıları Göster
    benim dediğim kriterlerde perde türkiyede yok sanırım
  • quote:

benim dediğim kriterlerde perde türkiyede yok sanırım

Alıntıları Göster
    ilk zamanlar pj den duvara yansıtarak film seyrediyorum.
    daha sonraları perde alayım dedim ve perde ile duvar arasında görüntü olarak çok belirgin farklar oluştu.
    açıkcası bu kadar bir fark beklemiyordum.
    perde kaliteli bir görüntü için şart gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensonmohikan

ilk zamanlar pj den duvara yansıtarak film seyrediyorum.
    daha sonraları perde alayım dedim ve perde ile duvar arasında görüntü olarak çok belirgin farklar oluştu.
    açıkcası bu kadar bir fark beklemiyordum.
    perde kaliteli bir görüntü için şart gerçekten.

Alıntıları Göster
    slm. başka bir başlık altında sormuştum siz ne tavsiye edersiniz. SONY vpl-aw15 projeksiyon um var henüz kurmadım, kaliteli bir perde markası (perdenin mercedes i hangi markadır) 16/9 formatda hangi ebat ve satıcı tavsiye ederseniz sevinirim.teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: amuse

slm. başka bir başlık altında sormuştum siz ne tavsiye edersiniz. SONY vpl-aw15 projeksiyon um var henüz kurmadım, kaliteli bir perde markası (perdenin mercedes i hangi markadır) 16/9 formatda hangi ebat ve satıcı tavsiye ederseniz sevinirim.teşekkürler

Alıntıları Göster
    kaliteli perde markası olarak önerebileceklerim:

Da Lite (http://www.fonscreen.com/dalite/)
    Draper (http://www.canbilisim.com/pinfo.asp?pid=22233)
    Stewart (http://www.lotusconcept.com/products/stewart.html)
    Carada (Türkiye'de temsilcisi var mı bilmiyorum)

benim bildiklerim bu kadar. umarım sizin için faydalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ensonmohikan

kaliteli perde markası olarak önerebileceklerim:

Da Lite (http://www.fonscreen.com/dalite/)
    Draper (http://www.canbilisim.com/pinfo.asp?pid=22233)
    Stewart (http://www.lotusconcept.com/products/stewart.html)
    Carada (Türkiye'de temsilcisi var mı bilmiyorum)

benim bildiklerim bu kadar. umarım sizin için faydalı olur.

Alıntıları Göster
    teşakkürler ensonmohikan.

• quote:

Orijinalden alıntı: amuse

teşakkürler ensonmohikan.

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/fon-screen-200-x-200-cm-storlu-projeksiyon-perdesi/productDetails.aspx?categoryid=271968&productid=ofisstr250190&SKU=OFISSTR200200

Bu perdeyi almayı düşünüyorum.Film seyretmek için kullanacağım.Cihazım 16:9 ama genişliği 200 cm den fazla istemiyorum.

Acaba linkteki perdenin arkasında siyah kaplama varmı?
    Perdeyinin tamamını açmadan kullanmam mümkünmu? Yani aşağıya çektiğim kadarı yaklaşık 1,5 metre çektiğimde perde o şekilde kalırmı yoksa 2 metrenin tamamını aşağı çekincemi sabit kalır.?

Birde perde rengi mat beyaz mı? Metalik gri renk mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcemen -- 13 Nisan 2009; 20:41:51 >

• quote:

merhaba.ben aynı sinemadaki gibi duvara monteli sabit duran arkası ışık geçirmeyecek ve aynı sinemada gördüğümüz gibi delikli olan perdeleri merak ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

aslında sinemadaki görüntü kalitesi artık beni tatmin etmiyor... bluray filmlerden sonra :)
    p
    en güzeli eve güzel bir perde alıp 1080 yada 720p özellikli bir projeksiyon ile sinemadan daha fazla zevk alınabilir artık... beğendiğim projeksiyon modeli epson TW700 ve epson TW 1000 bunlardan birini alabilirsem , birde kaliteli perde almam gerekecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 14 Nisan 2009; 10:38:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

aslında sinemadaki görüntü kalitesi artık beni tatmin etmiyor... bluray filmlerden sonra :)
    p
    en güzeli eve güzel bir perde alıp 1080 yada 720p özellikli bir projeksiyon ile sinemadan daha fazla zevk alınabilir artık... beğendiğim projeksiyon modeli epson TW700 ve epson TW 1000 bunlardan birini alabilirsem , birde kaliteli perde almam gerekecek :)

Alıntıları Göster
    arkası karartmasız projeksiyon perdesini nereden ve ne kadara bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: draco1987

arkası karartmasız projeksiyon perdesini nereden ve ne kadara bulabilirim?

Alıntıları Göster
    valla lcd led plazma hikaye evde sinema keyfi yaşanmak isteniyosa kesinlikle prejeksiyon derim sinema keyfini ancak böyle alınıyor bana göre tamam tv ler kadar net olmuyor yada o netliği almak bildiğiniz gibi çok pahalı...ben örn uzun bir zamandır evimde ayaklı perde var ve değişken olarak toshiba-hıtachi cihazlar kullanıyorum sinema sistemiylede birleşince evde süper oluyor sinema:prejeksiyon derim gerisi boş

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

valla lcd led plazma hikaye evde sinema keyfi yaşanmak isteniyosa kesinlikle prejeksiyon derim sinema keyfini ancak böyle alınıyor bana göre tamam tv ler kadar net olmuyor yada o netliği almak bildiğiniz gibi çok pahalı...ben örn uzun bir zamandır evimde ayaklı perde var ve değişken olarak toshiba-hıtachi cihazlar kullanıyorum sinema sistemiylede birleşince evde süper oluyor sinema:prejeksiyon derim gerisi boş

Alıntıları Göster
    Peki kendimiz boyle bir perdeyi iyi-kotu ne sekilde yapariz. Elbette bu is icin uretilmis perdeler gibi olmaz ama, ciplak duvardan daha iyi sonucu nasil elde ederiz? Misal duvari plastik boyayla boyamak kirecli olmasindan daha mi iyi olur, veya beyaz bir kumas her iki boyadan da mi iyidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: andok-

Peki kendimiz boyle bir perdeyi iyi-kotu ne sekilde yapariz. Elbette bu is icin uretilmis perdeler gibi olmaz ama, ciplak duvardan daha iyi sonucu nasil elde ederiz? Misal duvari plastik boyayla boyamak kirecli olmasindan daha mi iyi olur, veya beyaz bir kumas her iki boyadan da mi iyidir?

Alıntıları Göster
    Benim size başka bir sorum olacak.Ben kullanmak için perdeyi çektim her zaman normal olarak açılan perde bu sefer biraz zorladı.Bende biraz daha güçlü bir şekilde çektim perdeyi.perde şimdi kendini geri sarmıyor.bunun için ne yapabilirim?Benim aklıma ilk olarak servis çağırmak geldi ama garantisi doldu belki basit birşeydir diye sizlere soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kes888 -- 3 Mart 2011; 22:37:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kes888

Benim size başka bir sorum olacak.Ben kullanmak için perdeyi çektim her zaman normal olarak açılan perde bu sefer biraz zorladı.Bende biraz daha güçlü bir şekilde çektim perdeyi.perde şimdi kendini geri sarmıyor.bunun için ne yapabilirim?Benim aklıma ilk olarak servis çağırmak geldi ama garantisi doldu belki basit birşeydir diye sizlere soruyorum.

Alıntıları Göster
    Projeksiyon perdesi alacağım 300 x 225 ama hangi marka alacağımı bilemiyorum.

Cam tozlu mu normal mi almak doğru olur?

Daha çok film, maç vs.. izlenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

Projeksiyon perdesi alacağım 300 x 225 ama hangi marka alacağımı bilemiyorum.

Cam tozlu mu normal mi almak doğru olur?

Daha çok film, maç vs.. izlenecek.

Alıntıları Göster
    thunder marka perde kullanan varmı ?

fiyatı çok uygun ancak arkasının siyah olup olmadığı yazmıyor.. Firmayı aradım onlarda bilmiyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyhes

thunder marka perde kullanan varmı ?

fiyatı çok uygun ancak arkasının siyah olup olmadığı yazmıyor.. Firmayı aradım onlarda bilmiyorlar..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kaliteli perdeler ve ucuz perdeleri kıyaslayan bi site veya video görüntüsü varmı elinizde ben bulamadım.Yani 50tl yede perde satılıyor ,1000tlyede arasında dağlar kadar fark olması gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezzer

Arkadaşlar kaliteli perdeler ve ucuz perdeleri kıyaslayan bi site veya video görüntüsü varmı elinizde ben bulamadım.Yani 50tl yede perde satılıyor ,1000tlyede arasında dağlar kadar fark olması gerekli.

Alıntıları Göster
    Marka perde almak yerine perdecilerde yaptırmayı düşünüyorum. Sizce nasıl fikir? Stor perde değil orjinal projektör perdesi kumaşından yapıcaklarını söylüyorlar ve motorun da Mosel marka olduğunu söylüyorlar.

Sizce mantıklımı yoksa goruntu kalitesi düşük mü olur?

• Bende en fazla 150 TL'lik projeksiyon perdesi arıyorum. Fiyat/performans ürünü olarak gösterilen Medium perde cok rahatlıkla bulunamıyor. Duvarım şampanya rengi olduğu için perdenin faydalı olacağını düşünüyorum. Piyasada satılan ve fiyatları uygun olan codegon-lite our gibi markaları kullanan arkadaslar var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Bende en fazla 150 TL'lik projeksiyon perdesi arıyorum. Fiyat/performans ürünü olarak gösterilen Medium perde cok rahatlıkla bulunamıyor. Duvarım şampanya rengi olduğu için perdenin faydalı olacağını düşünüyorum. Piyasada satılan ve fiyatları uygun olan codegon-lite our gibi markaları kullanan arkadaslar var mıdır?
    Bende bu işi anlamış değilim. Çok ucuzlarıda var, deli gibi pahalı olanlarıda, Tripod şe girince otomatik olarak fiyat katlanıveriyor iki misline, Tripod cidden bu kadar fark ettirecek ne etki sağlıyor perdeye onuda bilmiyorum :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.