Şimdi Ara

Projeksiyon secimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar , bir projeksiyon cihazi almayi dusunuyorum.Cihazi genellikle film izlemek icin kullannacagim.Ayrica karanlik bir ortamda kullanmayi dusunuyorum.Secim de genel ozellikler olarak nelere dikkat etmeliyim.Biraz arastirma yaptim , Epson EMP-TW200H guzel bir cihaz gibi fakat bir arkadasim kontrast oraninin 1000:1 oldugu icin saglikli goruntu alamayacagimi soyledi.kontrast oraninin en az 2000:1 olmasi mi lazim ? Aranizda projeksiyon kullanicisi varsa bana yardimci olabilir mi ?
    Tesekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: slobodan2002

Arkadaslar , bir projeksiyon cihazi almayi dusunuyorum.Cihazi genellikle film izlemek icin kullannacagim.Ayrica karanlik bir ortamda kullanmayi dusunuyorum.Secim de genel ozellikler olarak nelere dikkat etmeliyim.Biraz arastirma yaptim , Epson EMP-TW200H guzel bir cihaz gibi fakat bir arkadasim kontrast oraninin 1000:1 oldugu icin saglikli goruntu alamayacagimi soyledi.kontrast oraninin en az 2000:1 olmasi mi lazim ? Aranizda projeksiyon kullanicisi varsa bana yardimci olabilir mi ?
    Tesekkurler

Projeksiyon la bende ilgileniyorum şu an elimizde panasonic ae 300 var kontras 800:1 burdan bakabilirsin.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/projeksiyon_content_detail.asp?content_id=98

Ayriyeten alttaki sayfadanda diğer markaları incele hatta vakit bulursan randevü al demo seyaretmeye git bizde öyle yapacağız.Şunlarıda aklından çıkarma alacağın projektör dvi,hdtv ve yeni çıkan bir bağlantı biçimi var sesi ve görüntüyü aynı anda taşıyan.Desteklemesi lazım biz o üstte yazdığım projektörle iyi görüntüler aldık.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/content.asp?content_id=8

• ilgin icin tesekkurler.
    ben su an iki projektor arasinda kararsizim.
    biri epson EMP-TW200H digeri , Sanyo Plv-Z4... arada 500$ a yakin fiyat farki var.Sanyo nun bu modeli gercekten cok iyi fakat o farki dvd izleyip oyun oynarken far edebilirmiyim emin degilim...
  • sanyo da 7000:1 kontrast var daha iyi olması lazım ama en güzeli büyük bir projektörcüye gidip yanına oyun konser vb.Seyretmek istediğin kendi dvd veya cd lerini götürüp demo izlemek.
  • DLP projeksiyon al, LCD alma sakın.
    DLP lerde kontrast 2000:1 standart

optoma alabilirsin, uygun fiyat.
    www.prokare.com.tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremx

DLP projeksiyon al, LCD alma sakın.
    DLP lerde kontrast 2000:1 standart

optoma alabilirsin, uygun fiyat.
    www.prokare.com.tr

Şimdi onu al bunu alma demek sence mantıklımı ikisininde birbirine göre artı ve eksileri var en güzeli bunu demoya gidip hem bilgi almak hemde gözlemlemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dis Mekan icin Projeksiyon
    7 ay önce açıldı
    Telefon secimi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.