Şimdi Ara

PROJEKSIYON TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Toplantı odasında kullanılmak üzere bir projeksiyon cihazı için yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Wifi,Hd ve 3d gibi günümüz teknolojisi ile eşdeğer bir projeksiyon olmasını rica ederim.

Tavsiyelerinizi beklemekteyim,

Teşekkürler

• Soulfly kullanıcısına yanıt
    Wireless genel olarak projektörlerde "usb dongle" ile çalışır ve opsiyoneldir. Eğer video içerikleri ağırlıklı kulanacaksanız "wifi" tavsiye etmiyorum halen yeterince iyi olmadıklarını düşünüyorum. Video için HDMI üzerinden çalışan WHDI içeren bir cihaz önerebilirim.

Bütçeniz nedir, bu arada ?
  • Bütçem: 2500-4000Tl.'dir.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soulfly -- 4 Şubat 2014; 14:03:54 >
    Sunum amaçlı kullanacağınız projeksyonun marka ve model belirtmek yerine özelliklerine dikkat edebilirsiniz.
    - Çözünürlük en az 1024x768 olmalı.
    - Işık gücü 2000 lümen üstü olmalı.
    - Toz dan etkilenmeyen ve filtre bakımı olmayan dlp teknolojisini tercih etmek avantaj sağlar.
    - Servis ve garanti açısından güvenilir marka tercih edilmeli.
    bu özellikler de cihaz işinizi görür ...
  • 2007 'de Casio XJ-360 almıştım , 2014 'e kadar güzel bir şekilde sorunsuz bir şekilde kullandık.
    Fakat günümüz teknolojisini kullanmak için daha yeni ve özellikli bir model almak istiyorum.
    Sunum ağırlıkta olmak üzere arada sinema/film'de de iyi olabilecek HD ve 3d ozelligi olan bir cihaz önerebilir misiniz ?
    Sunum cihazlarının sinema performansları pek iyi değildir. Film performansı açısından pek fazla beklentiye girmezseniz linkteki ürün sizin isteklerinizi barındıran bi ürün. wi-fi konusunda satıcı firmadan detaylı bilgi alınız. Arkadaşlar dan daha iyi öneriler gelebilir hepsini değerlendirmeye alın.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/benq-mw519-hd-projeksiyon-fiyati,36937.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.