Şimdi Ara

Projeksiyon tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öyle çok fazla masraf değil yahu... 2500 saat olsa; günde 3 saat kullansan ki kullanamazsın 800 gün yapar. Demi?
  • Projeksiyon konusunda durulmuş suya ben bir taş atacağım şimdi. Ben de bir projeksiyon almaya karar verdim. İş karar vermekle bitmiyormuş meğer. Teknolojisi, çözünürlüğü, ışık gücü, kontrast oranı, lamba gücü, lamba ömrü, hangi marka derken başladığım noktaya kafası iyice karışmış olarak geri döndüm.

Yarı loş ve karanlık bir ortamda izleme yapacağım. Amacım öncelikle film seyretmek. İkincil amaç ise fotograf ve hareketli görüntüler ile sunumlar yapmak.

TOSHIBA TDP-T9 ve BENQ MP720P üzerinde yoğunlaştım. Ürün test yorumlarını okuyorum, LCD ve DLP teknolojilerindeki son gelişmeleri takip ediyorum ama neyin en doğru seçim olacağına bir türlü karar veremiyorum. LCD ve DLP birbirlerini yakaladılar mı? Tarama ve gökkuşağı etkisi tamamen bir yanılsama mı? Kontrast mı önemli yoksa ışık gücü mü? HDTV giriş ve destekleme vaadi aslında içi boş bir söylem mi? Hangi bağlantı olmazsa o projeksiyona projeksiyon dememeliyim?

Bu liste böyle uzuyor...

Lütfen!! Yardım edin. Ayrıca ev sinema sistemi olan sinemaseverlerden bir de ses sistemi önerisi rica ediyorum.

• @cosmology, yazını okuyunca projeksiyon görüntüsünden etkilenip projeksyon almaya karar verdiğim ve dh sitesine geldiğim gün aklıma geldi..
    ve senin aklını karıştıran tüm sorunlarla inan bende çok karşılaştım..3 aya yakın süredir arştırdım, bi ara vazgeçip almıyordum hatta..
    DLP de alsan LCD de alsan ev için kullanacağın için çok fark edeceğini sanmıyorum. Buna rağmen ben renk canlılığı, rainbow olmaması gibi etkenleinden doalyı LCD 'y itercih ettim..Ama DLP kullanıp memnun olan arkadaşlarda var.. Sonuçta gözünün beğenmesi en önemli şey..

Bu iş biras da keyif ve bütçe işi..iyi bir bütçe ayırıp çok güzel cihazlar alabilirsin yada birkaç ayrıntıyı önemsemeyip bütçeye daha uygun bişi de alabilrisin..
    önce buna karar verirsen daha rahat tercih yapabilrisin..

• Arkadaşlar Evde DVD'den Film seyretmek için uygun fiyatlı bir projeksiyon cihazı almak istiyorum ne tavsiye edersiniz. Yardımlarınız için şimdiden tşk.
  • valla ben USA dan optoma hd72 getirityorum 1800 dolara. Onu getirtemezsem hitachi pjtx200 alacağım.
  • Arkadalar merhaba,
    Ben DLP bir cihaz almak istiyorum. Benq MP610 veya Viewsonic PJ406D, öncelikle ne önerirsiniz?
    Ayrıca özellikle Digitürkten maç seyretmek için kullanacağım. Sizce randıman alınır mı? Topun hareket halinde olmasında eski projeksiyonlarda iz kalıyordu. Şu an ki DLP ve LCD lerde bu sorun var mı?

tk.
  • EPSON EMP TW20 veya SONY VPL ES-3 alacağım .Epson Tw20 kullanan arkadaşlardan olumlu yorumlarını okudum.Ama sony'nin Hd girişi olması tercihimi sony den yana kullanmama sebep olacak gibi.Sony VPL ES-3 hakkında kullanıcı yorumu okumamam da soru işareti yaratıyor.Bu ürünü kullanan arkadaşlar var ise olumlu veya olumsuz tecrübesini iletirse sevinirim.Hangisi ni tercih etmeli?????

forum.donanimhaber.com/m_7292088/mpage_1/key_/tm.htm][simage]

• Tw20 al sorunsuz. Hd gelisişince ve ucuzlayınca da FULL HD cihaz alırsın
    quote:

Orjinalden alıntı: cemege35

EPSON EMP TW20 veya SONY VPL ES-3 alacağım .Epson Tw20 kullanan arkadaşlardan olumlu yorumlarını okudum.Ama sony'nin Hd girişi olması tercihimi sony den yana kullanmama sebep olacak gibi.Sony VPL ES-3 hakkında kullanıcı yorumu okumamam da soru işareti yaratıyor.Bu ürünü kullanan arkadaşlar var ise olumlu veya olumsuz tecrübesini iletirse sevinirim.Hangisi ni tercih etmeli?????

forum.donanimhaber.com/m_7292088/mpage_1/key_/tm.htm][simage]

/>

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.