Şimdi Ara

projeksiyon yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bir projeksiyon almak istiyorum. birçok marka var. fiyat özellik açısından en uygun ları nelerdir.
    denemek için 3M marka birtane getirdim eve gayet iyi. ama hd film seyretmek için istiyorum.daha iyisi varmıdır nasıldır bilemiyorum.
    hepsinide eve getirip deneymiyoruz sonuçta
    özellikle kullananlardan yardım istiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: saidx64

ben bir projeksiyon almak istiyorum. birçok marka var. fiyat özellik açısından en uygun ları nelerdir.
    denemek için 3M marka birtane getirdim eve gayet iyi. ama hd film seyretmek için istiyorum.daha iyisi varmıdır nasıldır bilemiyorum.
    hepsinide eve getirip deneymiyoruz sonuçta
    özellikle kullananlardan yardım istiyorum.
    ,

Nasıl bir projeksiyon istedigini anlamadım anladıgım evde film seyretmek istiyorsunuz. Full HD olarak EPSON'un yeni modeli TW5000 tavsiye ederim para sorunu yoksa. Butce biraz darsa EPSON TW700 HD oldukca iyi ısık gucude oyle.hele PS3 de muthis

http://www.goruntusistemleri.com/pinfo.asp?pid=265 Tw700 cihazında kampanya var. yanında ps3 veriliyor.

• Sürekli HD (720p rip) film seyrederim.Teknosadan LGAH115 aldım 1250 liraya 5 taksit.Cihaz HDMİ girişli.Çok memnunum.Fiyat performans olarak daha iyisi yok...

www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110180154&CS_Category=_SBA_883_1662_829_3892&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_PROJEKTOR883
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.