Şimdi Ara

Projeksiyonda Çoklu Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar beyler. projeksiyon konusunda hayli tecrübesizim ve bir süredir ihtiyacım olan en doğru projeksiyonu arama içerisindeyim. şu an için Optoma GT760 3D ve Viewsonic PJD7835HD Full HD ürünleri arasındayım, fikirlere açığım. ancak sizlere esas sorum projeksiyonlardan birden çok farklı kaynaktan görüntü alınıp alınamadığı. mesela sağ ekran uydu alıcısı ile tv izletirken sol ekran bağımsız bir şekilde bilgisayarı yansıtmış olacak. bu tarz bir şey mümkün mü?

görüntü çoklayıcı switchleri inceledim ancak tatmin edici bir sonuca varamadım. projeksiyonların çoklu ekran olayına uygun bir altyapısı var mıdır?

bilgi sahibi tecrübeli arkadaşlara şimdiden teşekkürler, saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozamanolur

herkese selamlar beyler. projeksiyon konusunda hayli tecrübesizim ve bir süredir ihtiyacım olan en doğru projeksiyonu arama içerisindeyim. şu an için Optoma GT760 3D ve Viewsonic PJD7835HD Full HD ürünleri arasındayım, fikirlere açığım. ancak sizlere esas sorum projeksiyonlardan birden çok farklı kaynaktan görüntü alınıp alınamadığı. mesela sağ ekran uydu alıcısı ile tv izletirken sol ekran bağımsız bir şekilde bilgisayarı yansıtmış olacak. bu tarz bir şey mümkün mü?

görüntü çoklayıcı switchleri inceledim ancak tatmin edici bir sonuca varamadım. projeksiyonların çoklu ekran olayına uygun bir altyapısı var mıdır?

bilgi sahibi tecrübeli arkadaşlara şimdiden teşekkürler, saygılar.

yanlış anlamadıysam istediğiniz şekilde bir özellik epson tw6600w da mevcut.
    bu cihazın "picture in picture" özelliği ile ekranda HDMI 1 den gelen görüntüyü izlerken aynı anda ekranın sağ tarafında küçük olarak başka bir kaynağın görüntüsünü takip edebiliyorsunuz.

• tam olarak öyle küçük pencere değil, daha çok müdahale edilebilirliği olan ve stabil çalışan bir yapıdan bahsediyorum. viewsonic'de de dörde bölme özelliği var, ancak o da boyutları ayarlamaya izin vermiyor misal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.