Bildirim
Projeksiyonda devlerin SAVAŞI
Ruffles Originals Sade Patates Cipsi Süper Boy 107 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08Q97WY4M
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ne mutludur ki ikisinin karşılaştırmak nasip oldu bana.
ikisininde tartışılmaz şahane görüntüleri var ve ikisi taş gibi.
ben sanyo z4 ve z5 daha önce süper birer alet olarak tanımlıyordum ancak yukarıda sony'nin ve panasonic'in yanında çok zayıf kaldılar ki bu normal.
neyse ürünleri daha yeni incelemeye başladık
HD tv yayınıyla birde toshiba HD DVD HD-XE1 modeli ile hem 1080i hemde 1080p olarak çalıştırdık karşılaştığımız görüntüler süperdi.
sony netlik konusunda bayağı öndeydi
panasonic'de parlaklık konusunda başarılıydı
ancak dediğim gibi karşılaştırmalara yeni başladım daha erken
devam edecek -
nerede karşılaştırdınız bu modelleri özellikle ae1000 çok ilginç bir makina. bende 4:3 dlp sharp xr10x kullanıyorum. HDMI lı bir makinaya geçmeyi düşünüyorum. Nerede karşılaştırdığınızı ve fiyatlarını yazarsanız çok sevinirim. -
AE1000 ile ilgili ben de yeni bir topic acmistim. fiyat olarak devrim niteliginde dusus var.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Hanibal34
AE1000 ile ilgili ben de yeni bir topic acmistim. fiyat olarak devrim niteliginde dusus var..
+ -
bencede goruntude
projeksiyonun yeri çok ayrı
hatta benim düşüncem ilerde 3 boyutlu goruntuler olucak ama projeksiyyon
mantıgında bi makinadan cıkacak yani gelecekte goruntunun atası bence
projeksiyon olucak sonucta sinemada tvden önce vardı zaten
belki alakasız oldu ama paylaşmak istedim -
bence de lcdtvlerden daha kaliteli daha net üstelik pc ile manyak bir performans çıkıyor ortaya.lcd yada plasmalar hep piksel piksel görünüyor.şöle adam akıllı kaliteli bir bağlantı yapıp da abicim bunun kalitesi bu diyen aklı başında bir mağaza göremedim şu ana kadar.hdmi eğer o ise ben dvd teknolojisinde kalıyım bana tüplümü verin.canım tüplüm..hem de bu lcd ve plasmalar en iyisi budur dediğimiz ve az önce sölediğim eksileri ile birlikte fiyatı rahat 6 milyar var bir fullhd nin.işte al sana fıstık gibi hem de fullhd.hem de 300 inch.sen onu bırak 300 inçlik bir tv almaya kalksan o panasonic in vardı bilmem 70 bin doların üzerinde fiyatı.artı sen buna hdmi yı da ekle bu projeksiyona.acaba fiyatı nekadar.
bir de şunu sorucam.bu 2 ürünü inceleme fırsatınız nasıl oldu.satın mı aldınız yoksa tanıdığınız satıyor mu.keşke benim de öle bir inceleme imkanım olsa.götürürüm dvdlerimi.şenlik olurdu sonycide.
son olarak benim favorim ise VLP-VW100 fiyatı ise 9000$ ve türkiyenin malum kdvsi ise ne yazıkki eklenmeniş hali.200 dolarda siz ekleyin üzerine.tr de yok galiba bu model izmirde bulamadım.
-
quote:
Orjinalden alıntı: d@LBy
son olarak benim favorim ise VLP-VW100 fiyatı ise 9000$ ve türkiyenin malum kdvsi ise ne yazıkki eklenmeniş hali.200 dolarda siz ekleyin üzerine.tr de yok galiba bu model izmirde bulamadım.
Bence asagidaki makina harika..
PANASONIC PT-AE1000
1100 Ansi
1920x1080 Çözn.
11.000:1 Kontrast
HDMI X 2
Komponent X 2
FİYATI: 4000USD+KDV -
peki bu sony nin fiyatı nekadar -
sen zaten kendin yazmıssın 9000$+kdv diye... -
hayır topiği açan arkadaşın sony projektörü ne kadar.yani vm50 nin? -
hımmmm :) -
vm50 degil. VW50 olacak. onun fiyati 4900 usd civarinda gordum.. -
eee hani inceleme resim filan .weedecs nerdesin.hiç bir canlılık yok bu konuda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X