|
Bildirim
Modern Japonya’yı Japonya yapan Amerika’dır. Geçmişte aralarında tatsız olaylar yaşanmıştır ama şu anki konumlarını Amerika’ya borçludurlar.
|
Evime bir elektronik eşya alacağım zaman her zaman sony olmasını tercih ederim. 70 li yıllardan beri bu bizim ailemizde bir tercih olmuştur her zaman. Geçmişe dönüp, evime aldığım sony ürünlerine baktığım zaman iyi ki almışım diyorum. 1995 te aldığım trinitron tv mi halen Retro konsollarım için kullanıyorum ve hiçbir tv aynı keyfi vermiyor. Ses sistemim, konsollarım sony. Hepsinden memnunum. Bir sürü Walkman kullandım ve hepsinden memnundum. 2012 de aldığım Xperia P halen çalışıyor. Ülkemizden çıkmasa telefonum yine sony olurdu. Nice yıllara diyorum.
|
Duygulandırdın Sony... it's a Sony, Make believe.
|
Sony dünyada hemen her cihaz konusunda kaliteyle adı anılan lider bir şirket olmuştur. İyiki varsın Sony.
|
kimse bizim sony sevdamızı küçümsemesin anlık güncel koleksiyonum |
bu zırlamaların çoğu genellikle malum partinin taraftarlarından geliyor, aşağılık komplekslerini boşaltmak için yer arıyorlar |
1994'de Nintendo, Sega ve Atari arasında kapışmalı geçen konsol savaşlarında mahalleye yeni gelen çocuğun bu kadar başarılı olacağını kimse düşünmüyordu, Playstation 25 yıldır konsol dünyasına yön vermeye devam ediyor. Ben PC oyuncusuyum, elimde sadece PS One oldu. Gerçi o zamanlar durumumuz yoktu, ben PS One aldığımda PS3 ya yeni çıkmıştı ya da çıkmak üzereydi. Şimdi durumum var ama konsol oyunculuğuna tam alışamadım bir türlü ki ülkemizde PS = futbol diye anılıyor ama futbol oyunları ile asla aram olmadı. Gerçi arada arkadaşlara gittiğimde PS4 Pro'da oynadığım God of War vb oyunlarda imrenmiyor değilim ama artık yaş kemâle de erdi, evlendikten sonra zor o işler. Yani beyler bayanlar, evlenmeden oyunlardan hıncınızı çıkarın :)
|
Yazıya bakmadım pek ama sanırım son yıllarda PS bölümü hariç kâr getiren bölüm kalmadı. Belki kamera bölümü iş yapıyordur zira akıllı telefon tarafında neredeyse her lens Sony imzalı. Umarım toparlar tekrardan.
|
Eğer bir kategoride Sony'nin ürünü varsa insan bilir ki en iyisi kesinlikle odur.
Kamera olsun, ses görüntü olsun 30 senedir hiç şaşmaz. Rakipleri aynasız sistemle dalga geçerken sektörü domine eden de Sony, LG'nin paneliyle hiçbir LG'nin yanına yaklaşamadığı görüntüleri veren de Sony. Mobil sensör pazarına zaten değinmiyorum bile :D |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 8 Mayıs 2022; 14:40:59 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 8 Mayıs 2022; 15:10:7 > |
|
|
|
bu zırlamaların çoğu genellikle malum partinin taraftarlarından geliyor, aşağılık komplekslerini boşaltmak için yer arıyorlar |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 10 Mayıs 2022; 14:41:1 > |
Ayrıca Japonya'da, Meiji dönemine kadar hiçbir zaman imparatorlar bu kadar yüksek konumda olmamıştır. Meiji döneminde merkezi yönetimi güçlendirmek adına, "İmparatorları" tanrı mertebesine sokacak kadar propaganda yapılmıştır. Nazi propagandası bunların yanında ilkokul dergisi gibi kalır. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 8 Mayıs 2022; 18:47:27 > |
|
Savaştan çıkan, zorluk, güçlük çeken ülkeler hep başarılı oluyor. Esasında rahatlık insana yaramıyor. İnsan kendini geliştiremiyor. |
|