Bildirim
Sarsılmaz'dan %100 yerli silahlı robot - Operasyonların yeni göz bebeği!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şimdiye kadar hep lisanslı üretimden know how kazandığımız için teknik hesap kitap yapmıyorduk lisanlı üretimden kopyaladığımızı üretiyorduk ama geçenlerde çıkmıştı bilmem kaç mm mermiyi sarsılmaz kendi sıfırdan teknik hesaplamalarını yaparak geliştiriyor diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 3 Kasım 2024; 19:23:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vatandaşına sen anlarsın çeken bir firma, sar9 silahın gez arkacığını truglo, Trijicon marka ürünlerle değişmek istiyorum, gez arpacığın teknik ölçüsü, standardı nedir diye aradım. 4 telefon aktarmadan sonra, bunu ne yapacaksınız ki? Biz zaten satıyoruz gez arpacık. Teknik bilgidir sizinle bunu paylaşamam diyen bir bilir kişi ile karşılaştım malesef, şaka gibi. 😂
Redditte yabancı bir arkadaş gezin, M&P ile, arpacığın glock ile küçük bir işlem sonrası uyumlu olduğunu paylaştıda ürün bakıp alabildim.
-
Dünyanın ve elbette Türkiye'nin silaha harcadığı parayı, savaş teknolojisi geliştirmek için harcadığı bilim saatini okudukça içim daralıyor. İnsan kadar kendi kendisine düşman başka bir yaratık yok henüz.
-
Daha önceden bu veya başka bir firma robot köpeğe silah maketi koymuşlardı. Köpek direk çin malıydı.
https://abc7chicago.com/post/chinas-military-shows-off-robot-dogs-drills-cambodia/14886387/
Çinliler silahlı köpek yapmış. Bu da galiba birebir çin köpeği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1. sarbotun gördüğüm kadarıyla bir dron bağlanabilirliği yok, yani dronlar tarafından noktadan noktaya bırakılıp geri alabilirliği görev döngüsü insansız kurulamaz.
2. zayıf noktası silah kısmı ve bacakları, silah kısmı hedefe dönemiyor, bacaklar etkisiz hale gelirse, silah etkisiz kalacakdır, ani saldırılarda işe yarar, kamera yapısıda yine zayıf noktalarından mermi yediğinde kör olarak kalır.
3. birbirleri ile iletişme geçip kapalı ağ oluşturacak ve sürekli tetikde bekleyecek ne bir radyo/optik iletişim alt yapısı nede etrafı tarayacak radarı yok.
4. kendini imha için patlayıcı taşıyabilecek gövdede alanı kalmamış.
bir çok eksiği var. BENCE!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X