Merhaba geçenlerde projeksiyon aleti aldık.Vga ile bilgisayardan bağlıyorum ama ses bilgisayardan geliyor.Geçen ses kablosu aldım.Ses kablosu taktıktan sonra projeksiyon hoparlöründen ses alabilmeye başladım ama bu ses yetmedi.Ses kablosu ile bilgisayar-ses sistemi arasında bağlantı yaptım ama ses alamadım.Kısaca sorum bilgisayar projeksiyona bağlıyken ses sisteminden nasıl ses alırım?
Bilgisayarınızın ses çıkışından (normalde bilgisayara bağladığınız 2 kolonun ses çıkışının alındığı yer) alabiliyor olmanız gerekir. Bilgisayar-projeksiyon bağlantınız VGA ise sadece görüntü aktarır projeksiyona, sesi dediğimiz gibi bilgisayarın ses çıkışından kolonlarınıza alabilirsiniz. Bilgisayarınızda HDMI çıkış varsa hem ses hemde görüntüyü projeksiyonunuz dan alabilirsiniz. Projeksiyonların hoparlör güçleri genellikle 1 yada 2 wattır, bu ses size yeterli gelmeyebilir. Projeksiyonunuzun varsa ses çıkışındanda ses alabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme