Şimdi Ara

Projem için kablosuz olarak aktif hale getirebilecek bir devre yapmam gerekli (Kablosuz zile benzer)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örneğin elinizde bir anahtar ve önünüzde bir devre var.Anahtarı açınca (kablosuz tabi) devrede zil çalacak ya da herhangi bir uyarı...Evde yapmak istiyorum çünkü projemin temel amacı bu.Yani her türlü eneri ve yardımlarınızı bekliyorum.(baskı devresi olabilir,piyasada ki bir ürünün benzeri olabilir )Yeter ki evde yapabileceğim bir şey olsun.

• merhaba

piyasada bahsettiğiniz ürünlerden bol miktarda var. yapımı normal fiyatını göre daha pahalı olabilir,ama illa ben yapmak istiyorum diyorsanız oda sizin bileceğiniz bir iş.

örnkler:http://www.google.com.tr/search?hl=tr&sugexp=kjrmc&cp=10&gs_id=12&xhr=t&q=kablosuz+zil&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1440&bih=799&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

saygılar...

• bu kablosuz zili düşündüm fakat sadece bu devreyi kullanmayacağım içindeki plakayı başka bir eşyaya monte edeceğim kumanda,cüzdan gibi...o yüzden evde yapıp küçük boyutlarda olanını kullanmam gerekli yine de sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.