quote:Orijinalden alıntı: Çeşminaznice sağlıklı mutlu yıllar dilerimAlıntıları Göster Mutlu yıllar dilerim
quote:Orijinalden alıntı: _-Murat-_sağlıkla sevdiklerinle birlikte nice mutlu günlere:)doğum günün kutlu olsun arkadaşım
quote:Orijinalden alıntı: .ceylan.evet konu açcaktım gece,unuttum :/ iki dünyada da mutluluklar dilerim abi :)Kahve, çok teşekkür ederim S:T, Çaşminaz, Denizkabuğu, Herculyus, sağol. Nikolas, sağolasın : ) Murat, sağol canem : ) AseLaL, teşekkür ederim Ceylan, unutmuşsun sorun değil (Amin) Pastam nerede Hiç hediye alan olmamış
quote:Orijinalden alıntı: ProkizyaKahve, çok teşekkür ederim S:T, Çaşminaz, Denizkabuğu, Herculyus, sağol. Nikolas, sağolasın : ) Murat, sağol canem : ) AseLaL, teşekkür ederim Ceylan, unutmuşsun sorun değil (Amin) Pastam nerede Hiç hediye alan olmamış Alıntıları Göster ayıb ediyon abi buyur hediyen
quote:Orijinalden alıntı: Sédatayıb ediyon abi buyur hediyen Alıntıları Göster doğum günün kutlu olsun
quote:Orijinalden alıntı: ProkizyaKahve, çok teşekkür ederim S:T, Çaşminaz, Denizkabuğu, Herculyus, sağol. Nikolas, sağolasın : ) Murat, sağol canem : ) AseLaL, teşekkür ederim Ceylan, unutmuşsun sorun değil (Amin) Pastam nerede Hiç hediye alan olmamış Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: prokizya Ceylan, unutmuşsun sorun değil (Amin) ya kaç kişi var benim dışımda doğum gününü telefona kaydeden
quote:Orijinalden alıntı: .ceylan.quote:Orjinalden alıntı: prokizya Ceylan, unutmuşsun sorun değil (Amin) ya kaç kişi var benim dışımda doğum gününü telefona kaydeden Alıntıları Göster hediyen istediğini alabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: n.m.t.doğum günü kutlu olsun Alıntıları Göster , ,, , , , , , , , , doğum günü kutlu olsun
quote:Orijinalden alıntı: Ziborotty, ,, , , , , , , , , doğum günü kutlu olsunAlıntıları Göster hüsnücüm allah nice uzun,sağlıklı,mutlu ömürler nasip eylesin
quote:Orijinalden alıntı: t.thüsnücüm allah nice uzun,sağlıklı,mutlu ömürler nasip eylesin Alıntıları Göster Mutlu yıllar Hediyen