Şimdi Ara

promacto pro x02 pdf gösterimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ders anlatırken kullanmak üzere bu cihazı aldım ancak usb den pdf ve ppt dosyalarını okutmak için mptg diye bir formata çevirmek gerekiyormuş. kutunun içinden hafıza kartı çıkmadı. klavuzda yazdığına göre gerekli program kartta olması gerekiyordu. programı internette de bulamadım. cihazı iade mi edeyim ne yapayım bilemedim. yardımcı olursanız seviirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: forefore

ders anlatırken kullanmak üzere bu cihazı aldım ancak usb den pdf ve ppt dosyalarını okutmak için mptg diye bir formata çevirmek gerekiyormuş. kutunun içinden hafıza kartı çıkmadı. klavuzda yazdığına göre gerekli program kartta olması gerekiyordu. programı internette de bulamadım. cihazı iade mi edeyim ne yapayım bilemedim. yardımcı olursanız seviirim.

Çok basit ve kolay bir işlem. Bir kaç dakikanızı alır. İnternette yüzlerce değişik çevirici var .

PDF dosyalar için ; Google çubuğuna PDF to JPEG yazarsanız yüzlerce çevirici site çıkar karşınıza.Ve bir kaç dakika içinde PDF dosyalarınızı JPEG formatına çevirebilirsiniz.

PPT dosyaları çevirmek için internette arama yapmanıza gerek yok.PPT dosyanızı açın, bilgisayarınızın farklı kaydet seçeneğini tıklayıp, jpeg formatını seçin , ppt dosyanız otomatik olarak istediğiniz yere JPEG olarak kaydedilecektir.

Kutu içinden çıkmayan hafıza kartı için üretici firmayla irtibat kurmalısınız bence.

• Bende Promacto PRO X02 modelini aldım. Benim aldığım da aksesuarlar içinde herhangi bir eksik yoktu. Promactonun merkezini arayıp söylersen yardımcı olurlar bence.Ben pdf dosyalarımı aşağıdaki siteden indirdiğim çeviriciyle yapıyorum. Form donanım haberde bir yada iki ay önce bir arkadaş bu konularda geniş bir bilgi vermişti. Çok faydasını gördüm.

http://download.cnet.com/Free-PDF-to-JPG/3000-18497_4-75728284.html PDF dosyalarını buradan istediğin gibi çevirebilirsin.
  • program işimi gördü. gerçekten çok basit ve kolay bir işlemmiş. hafıza kartı için pazartesi firmayı arayacam ama amacım 3-5 liralık kartın peşine düşmek değil sadece bilgilendirmek. yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.