Şimdi Ara

Prometheus (2012) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
6
Favori
30.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu David denilen yapay zekanın saldırdığı gezegendekiler neciydi yani asıl mühendis gezegenine neden gitmedi bu david denilen eleman ?
  • Bu filmin aklımda kalan tek şeyi teaser ve fragmanıdır.

Ekleme: Şimdi bir daha izledim süper, filmden iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 1 Haziran 2018; 22:0:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey sorucam

filmin sonunda dünyalı gemi uzay gemisine kafa atıyor kendisi parçalanıyor uzay gemisi sapasağlam buna yönelik bir açıklama yapıldı mı? o gemi neden parçalanmıyorda tek parça düşüyor çok saçma olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 27 Kasım 2019; 16:36:20 >

• Uzaylı gemisinin materyalinin sağlamlığı ve geminin monolitik görünümü ile belki açıklanabilir ama bence esas saçma şey ihtiyar Weyland ve kızının, Alien evrenindeki en bencil ve açgözlü iki insanın silahsız bir gemi ile böylesi bir yolculuğa çıkması ve gemidekilerin silahsızlıktan ötürü çarpmak zorunda kalması. Kimseyi hayatta bırakmamalı ve fedakarlık dramı yapmalı diye mantık dışı iş yapmışlar. Gerçi filmi fazla hatırlamıyorum ama beğenmediğimi hatırlıyorum. Artık çok ihtiyarlamış olan Ridley Scott Hıristiyanlık ile evrim - yaratılış mevzularının dışına çıkıp yaratıcı bir film üretemiyor bence.
  • Ridley Scott’ın Prometheus (2012) filminde Mühendis olarak adlandırılan kadim varlıklar, kendi yarattıkları biyolojik silahlar tarafından saldırıya uğrayıp yok edilmeden önce Dünya’ya gelmek üzereydiler. Peki, ama neden? : https://www.bilimkurgukulubu.com/sinema/sinema-uzerine/prometheusta-muhendisler-neden-bizi-yok-etmek-istedi/

• karşıma çıktı yine, en harcanmış filmdir kitabımda, başyapıt olabilecekken o klişelere girmemelilerdi, yine de alien evreninde en sevdiğim film

• Gayet güzel filmdi. Keşke devam ettirseler bu evreni

• Efsane film

• 2012 yapımı bir filmin 10 sene sonunda bile başlığı aktif olması ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor

ridley abi yapmış abi

• tekrar izledim. muthis, muthis ! o kadar cok hakki yenildi ki bu filmin. cok acimasiz yorumlar,elestiriler aldi

• Bu filmin değeri bilinmedi

Anunnakilere kadar dayanan çok derin bir konusu var

O kadar ki son sahnelerde derin uykusundan kaldırılan mühendis (anunnaki) ile trilyoner iş adamı + Android David arasındaki orijinal diyalog daha senaryo aşamasındayken Papa kızmasın diye çıkartılmış

Anunnakiler (mühendisler), Hz İsa'yı ana gemilerine alıp eğittikten sonra insanlığı düzeltsin diye tekrar dünyaya göndermişler ama değişen birşey olmamış

İmdb puanı daha yüksek olmalıydı

• filmi 10 sene önce izlemiştim

şimdi tekrar izledim. Ne kadar da muhteşem bir filimmiş.

Covenant filmini de en kısa sürede izlerim

• Alien covenant ve Prometheus'u 4k olarak izlemenizi şiddetle öneririm. Görsellik açısından muhteşem oluyor

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.