Şimdi Ara

Promosyon kodları 28 Şubat 2013 e kadar geçerli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Benimde bu konu ile ilgili birkaç sorum olucak;
    1-)Bu 29 TL nasıl ödüyoruz?
    2-)Elimde orjinal windows 7 home premium key var bununla windows 8 Pro yükseltme şansı nedir veya win8 pro keyine çevirebilirmiyiz?(Eğer yapılabiliyorsada nasıl yapıcaz)?

Evet beyler sorularım bunlar bir tane hayrına promosyon kodu banada yollarsanız çok sevinirim(Pek sanmıyorum ama bizimkide öle bi hayal işte)

1-Kredi kartı veya paypal ile.
    2-Böyle birşey mümkün değildir.Her ne şekilde olursa olsun promosyon kodu alma süresi 31 Ocak 2013 tarihinde son bulmuştur.

• peki satın aldığımız keyi ne kadar sürede kullanmamız gerekiyor. mesela ben yazın bir kasa kurmayı düşünüyorum. şimdi 29 Tl'ye key alsam temmuzda kullansam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebee

peki satın aldığımız keyi ne kadar sürede kullanmamız gerekiyor. mesela ben yazın bir kasa kurmayı düşünüyorum. şimdi 29 Tl'ye key alsam temmuzda kullansam olur mu?

İstediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
  • Arkadaşlar elinde promosyon kodu olupta ihtiyacı kalmayan varsa şu son günlerde kodlar heba olmadan banada sevabına kod gönderirseniz çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 20 Şubat 2013; 15:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbzkrt
    Yanlış anlamışım kusuruma bakma.

Estağfurullah, ben de biraz dolaylı anlatmışım, sen de kusura bakma.

Ticaretin ana kuralıdır, risk arttıkça kar da artar, 400 TL değerinde olan bir malı 60-70 liraya mal etmek istersen bir miktar riski göze lacaksın. Konumuzdaki risk kodu bir dalavericiden alıp elinde patlaması. Kod ticareti 2 aydan fazladır var, daha kimsenin dolandırıldığından şikayet ettiğini duymadım, aramızda üç kağıtçı yok gibi gözüküyor, bu risk düşürücü bir işaret.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Yanlış anlamışım kusuruma bakma.

Estağfurullah, ben de biraz dolaylı anlatmışım, sen de kusura bakma.

Ticaretin ana kuralıdır, risk arttıkça kar da artar, 400 TL değerinde olan bir malı 60-70 liraya mal etmek istersen bir miktar riski göze lacaksın. Konumuzdaki risk kodu bir dalavericiden alıp elinde patlaması. Kod ticareti 2 aydan fazladır var, daha kimsenin dolandırıldığından şikayet ettiğini duymadım, aramızda üç kağıtçı yok gibi gözüküyor, bu risk düşürücü bir işaret.

Haklısınız, sizde kod var mı ?

Bende yok, "rebanuba" rumuzlu üyeye sorun, uzun zamandır kod satıyor ve hakkında hiç şikayet duymadım...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.