Bildirim
Pronun PAZAR KUPONLARI (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Favori kupon kazandı diyebiliriz.dk85 R.Madrid 7-1 yeniyor,M.City 4-0 dk85
Amorti kupon için Club Brugge maç sonu 1 yerine 1.5 üstü oynasam daha iyi olurdu.Değiştirme imkanım olsa bir tek o gözüme çarpıyor. -
-
Dostum kaçar lira bastın merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle göstermiyorum ki rakamı küçük gören güvenmiyor sanabilir diye.Beni takip edenler bilir kasam fakirdir kasaya 50 atarım 100 geçince çekerim:)favori kupona 20tl yatırdım amorti kupona 5tl -
Ben senden daha fakirim. Banko 10 amorti 5 :))
Boşver damlaya damlaya göl olur:)) -
-
Hocam bugün kaçırdım yarın güzel maçlar bekliyorum banko olsun bizim olsun maksat kasa katlama
Cuma-Cumartesi-Pazar paylaştığım tüm favori,amorti kuponlar tuttu.Hani yeni konu açmış biri değilim oynayıp kazanmış olan yoksa boşuna burada paylaşıp zaman kaybettim.Meblağ önemli değil ister 10tl ister 10.000tl gözüm olmaz aksine sevinirim. -
Tebrikler hocam, takipteyim. Bu hafta ici (kendimce fazla) 20TL basacagim vereceğiniz kuponlardan bir tanesine.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben pazar kuponlarına oynadım teşekkürler devamını bekliyorum -
Bir ara üşenmeyip kupon görüntüsü paylaşırsanız sevinirim.Hani hatalı seçim olunca özür dileyen biriyim bu hafta özellikle hırs yaptım paylaştıklarımın faydası oluyormu bir göreyim ki devamı gelsin:) -
Pazar kuponlarını harmanlayıp 52 lira bastım ve tuttu.
Teşekkür ederim emeğin için.
tebrikler. pazartesi için var mı kuponunuz?
Tebrik ederim hocam daha öncede oynadığın kuponu paylaşmıştın inşallah hep beraber kazanırız. -
Hayırlısı kardeşim.
Pazartesi var ise onada basarım
quote:
Orijinalden alıntı: Luisito
tebrikler. pazartesi için var mı kuponunuz?
Normalde pazartesi günleri kupon yapmaktan çekinirim bu tesadüf olamaz kazanmaya kesin gözüyle bakılan maçlar hep kaybetmiştir.Bunu göze alarak sadece BJK kazanıra kasanın küsüratı olan 26tl yatıracağım 1.41 gibi oranı vardı.Asıl kuponu şampiyonlar ligi maçlarında yaparım.. -
Ben superlig takimlarina oynamiyorum hocam, işin icine duygularim karışıyor:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
En iyisini yapıyorsun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X