şeklinde bir property tanımlıyorum.Bu property'e burada veri atıyorum.Verileri alıyor.Fakat bunu diğer formda kullanmaya çalıştığım zaman içi null gözüküyor.Asıl formda veriler atanmışken diğer formda kullanamıyorum sebebi nedir.Yardımcı olursanız sevinirim.
public class Class1 {
public List<string> veri; public Class1() { veri = new List<string>(); veri.Add("ali"); veri.Add("veli");
} }
void Button1Click(object sender, EventArgs e) { foreach (var element in new Class1().veri) { MessageBox.Show(element); }
}
Hocam bir de şu şekilde denedim olmadı.
Global alanda tanımladığım property: public List<User> detaylist = new List<User>();
ListView'deki Seçilen Item'ın Değerlerini atadım.
public void lstData_ItemSelected(object sender, SelectedItemChangedEventArgs e) { detaylist = new List<User>(); detaylist.Add((User)e.SelectedItem); Navigation.PushAsync(new Detail()); //Xamarin'de farklı forma yönlendirme kodu. } Ulaşmaya Çalıştıpım Kısım
ListData list = new ListData(); public Detail() { lblBarkod.Text = Convert.ToString(list.detaylist.Select(x => x.BarkodNo)); }
new Detail() parantez içine parametre yazılıyorsa onuna aktarmayı dene bir de üstte new list<user> demişsin altta da demişsin sanki üsttekinin new list<user> olmayacak