Şimdi Ara

propolis kullananlar buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
247.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    son durum öyle.
  • Ben şu zamana kadar eğri çayır ve beeo kullandım. Eğriçayırda hem alkollü hem su baZlı kullandım . O zararlı bu zararlı diye birçok şey yazılmış . Satıcı değil kullanan birisi olarak söylüyorum. Hepsi etkili .

5 yıldır kullanıyorum, çok şükür bağışıklık sistemim kullandığımdan beri kuvvetli. Eskiden çok sık grip olur ve en az 2 gün yatar 1 ay öksürürdüm . Şimdi kendime dikkat etmezsem en fazla hafif bir şekilde atlatıyorum .

Sonra çocukluğumdan beri devam eden alerjik astımım yok denecek kadar azaldı.

Ayrıca öyle kutunun üzerinde yazdığı gibi sabah akşam 8 damla falanda değil sadece sabahları 5 damla alıyorum. Yazın daha da seyrek kullanıyorum.

Ayda 30 lira ayırsanız yararını görürsünüz . Öyle ayda 200₺ diye almamazlık yapmayın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

Ben şu zamana kadar eğri çayır ve beeo kullandım. Eğriçayırda hem alkollü hem su baZlı kullandım . O zararlı bu zararlı diye birçok şey yazılmış . Satıcı değil kullanan birisi olarak söylüyorum. Hepsi etkili .

5 yıldır kullanıyorum, çok şükür bağışıklık sistemim kullandığımdan beri kuvvetli. Eskiden çok sık grip olur ve en az 2 gün yatar 1 ay öksürürdüm . Şimdi kendime dikkat etmezsem en fazla hafif bir şekilde atlatıyorum .

Ayrıca öyle kutunun üzerinde yazdığı gibi sabah akşam 8 damla falanda değil sadece sabahları 5 damla alıyorum. Yazın daha da seyrek kullanıyorum.

Ayda 30 lira ayırsanız yararını görürsünüz . Öyle ayda 200₺ diye almamazlık yapmayın .
    hocam bende eğir çayır markasından söyledim sürekli boğazım dişlerim iltihaplanır bu tip şeylere iyi gelirmi

• Bence rahatsızlığınız geçene kadar düzenli kullanın , kesinlikle faydasını görürsünüz

• quote:

Bence rahatsızlığınız geçene kadar düzenli kullanın , kesinlikle faydasını görürsünüz
    Hocam boğaz dişler ağız için iltihaplarla dolu tavsiyeleri bekliyorum cidden geçermi bu kadar şey

• quote:

Ben şu zamana kadar eğri çayır ve beeo kullandım. Eğriçayırda hem alkollü hem su baZlı kullandım . O zararlı bu zararlı diye birçok şey yazılmış . Satıcı değil kullanan birisi olarak söylüyorum. Hepsi etkili .

hocam beeo alkollü kullandınmı hangisi daha etkili beeomu yoksa eğir çayırmı

• Denemekte fayda var dostum , mutlaka faydasını görürsün ama unutma bu bir takviye.

• quote:

Denemekte fayda var dostum , mutlaka faydasını görürsün ama unutma bu bir takviye.
    hocam beeonun alkollüsünü kullandınmı
  • Alkol ilaç olarak (doktor tavsiyesi üzerine) kullanırsa zararlı değildir. Günümüzde öksürük şurupların çoğunda boğazı rahatlatmak için alkol kullanılır. Propolis oranı ne kadar fazla ise faydası o kadar iyi olacaktır. Amerika'da Amazon sitesinde %90 saflıkta propolis damla satılmaktadır. Alkollü ürünlerde en az %60 oranında alkol propolisi çözmek için kullanılmaktadır. Günlük alınan doz 5-10 damla olduğundan dolayı sağlığa zararlı değildir.
  • quote:

hocam eğirçayır alkollüyü kaç kutu kullandınız durumunuz nasıl

• Alkollüyü 2 defa kullandım . Durumum çok şükür iyi takviye amaçlı kullanmaya devam ediyorum. Bu ara Balen kullanıyorum ama pek beğenmedim . Karışım tam olmamış gibi.

• Alkollüyü 2 defa kullandım . Durumum çok şükür iyi takviye amaçlı kullanmaya devam ediyorum. Bu ara Balen kullanıyorum ama pek beğenmedim . Karışım tam olmamış gibi.

• quote:

Alkollüyü 2 defa kullandım . Durumum çok şükür iyi takviye amaçlı kullanmaya devam ediyorum. Bu ara Balen kullanıyorum ama pek beğenmedim . Karışım tam olmamış gibi.
    hocam tüm markaların özü aslında aynı demi yapımı hepsi aynı propolis sadece karışımı farklı yani bal gibi düşünebiliriz bende eğir çayır kullanmak istiyorum yan etki yaparmı sence
  • Evet hepsinin içeriği propolis. Sadece çözeltme yöntemleri farklı. Yan etki konusunda bişey diyemem . Onu senin denemen gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksmah

Slm Arkadaşlar..
    Bende yaklaşık 6 aydır çok sık hasta olan çocuğuma ve kendime propolis kullanıyorum. Bu tür şeyleri kullanmadan önce mutlaka uzun süre araştırırım.
    Araştırmalarım sonucu bu ürünü maddi yönden ticarete dökmüş firmalardan almak istemedim.
    Bu nedenle babası yıllardır Aydında arıcılık yapan bacanağımdan yardım istedim. nitekim Aydından propolisin saf halini bulabildim. (resmi ekledim)
    Bu saf halini internette nasıl çözüleceğini öğrendim ve 6 aydır kendim evde alkol ile çözdürdüğüm propolisi ailece kullanmaktayız.
    Alkol oranı bir bardak içeceğe katıldığında yüzde 1 in altında. Araştırlamarım sonucu propolisin özelliğini kaybetmeden suyla çözülmesi mümkün değil.
    Birkaç ay sonra faydasını gördüğüm propolisten biraz daha getirttim ve çevremdeki diğer arkadaşlarada önerdim. (genellikle çocuğu olanlara)
    Düzenli kullanan arkadaşlardan çok olumlu dönüşler aldım. birçoğu bu arada defalarca istediler.
    İsteyen arkadaşlarada 30 ml lik şişelerde gönderebilirim. Bu arada bu işi ticari olarak kesinlikle yapmıyorum memurum.
    Elimde çok fazla saf propolis olduğundan yapıyorum. İçeriği yüzde 60-65 lik alkol ve saf propolistir. başka bir katkısı yok.
    Propolis çözündükten sonra alkolün yüzde veremiyorum ancak büyük çoğunluğu uçuyor.

1 şişe - 30 tl

2 şişe - 50 tl

4 şişe 100 tl (kargo benden)

propolis kullananlar buraya propolis kullananlar buraya

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar,

Forumdan tanışarak bu arkadaştan aldığım Propolisi uzun süredir kullanıyorum, belirli faydalarınıda gördüm.
    Alkolde çözülmüş propolisi kendisi üretmektedir.

Bağışıklık sistemimi desteklemek için belirli aralıklarla Propolis kullanıyorum ve çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim.

• Merhaba,
    piyasada sıvı propolis diye satılan ürünler alkol ile çözülüyor, daha sonra içindeki alkol ucurulup, propolis su ile karıştırılarak alkolsüz sıvı propolis olarak satılıyor. Malesef bu ürünlerde propolis alkolde zarar görüyor. zaten renginin siyah olmasından da anlarsınız. Propolisin asıl rengi kahve rengidir. Alkolün içine atılan propolis yanıyor ve siyaha dönüşüyor.
    Ben çok araştırdım. piyasada sadece bir adet su ile ayrıştırılan ürün var. Adı faida proca propolis.
    şu adresten bakabilirsiniz.

ben düzenli kullanıyorum. tamamen su ile ayrıştırıyorlar.

• propolisi kullanan arkadaşlar hangi markayı tavsiye eder bir de su ile olanımı yoksa alkol ile olan mı daha iyi
  • Ben allbio markalı propolis ekstresi kullanıyorum ve çok memnunum. Bir kaç arkadaşım da kullandı hep memnun kaldı. Bu firma zaten çok uzun yıllardır bu işlerle uğraşıyor. Kendi arı kovanları da var, yıllardır polen, perga falan da satıyorlar. Bitki özleri fabrikaları da var. Araştırdığım kadarıyla propolis suda falan çözülmüyornuş. Propolisi en iyi çözen alkolmüş. Bu firma da ekstre cihazında propolisi alkolde çözüp daha sonra alkolü tamamen uçurarak ürün yapıyorlarmış. Yani bu şekilde alkol içermiyormuş. Tadından da belli zaten. 8 yaşında yeğenime de kullandırıyoruz.

• propolis corona vürüs için kullanılabilir mi
  • FIRAT07 F kullanıcısına yanıt
    Bağışıklık sistemini desteklediği için , evet kullanılabilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.