Şimdi Ara

protein tozu alternatifi yerine ne kullanabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
33.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yav he he sarkma oluyormuş bi bitmediniz
  • Çökelek peyniri yiyebilirsin 100 gramında 35 gram protein var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Genetiği iyidir. Herkesin genetiği farklı misal benden hacimli kaslı duran arkadaşım benden daha hafif ağırlıklarla çalışıyordu salonda.

Savaş Cebecinin videolarını izle youtube'da.

Ben 4. sınıfta 2.5 kiloluklar ile başladım her gün 100 kez sağ 100 kez sol sonra direk 4 kiloluklara geçtim yine 100 sağ 100 sol sonra arttırdım şu an 250 sağ 250 sol çalışıyorum. Şınav mekik ihmal etmedim hani hiç ama nedense bana bi faydası olmadı gibi geliyor. Çünkü yaşıtlarıma göre kollarım ince kalıyor. Ha spora bunun için başlamıyorum tabi ki sigarayı bırakacağım bi sebebim olsun diye başlıyorum (2000li demeyin 97 doğumluyum sene sonunda liselilikten üniversite çömezliğine terfi ediyorum). Hiç ağırlığa elini sürmemiş adam benden kaslı kuvvetli duruyor. Her gün çalışsam bile yetişemiyorum yani. Sebepler sigarayı bırakmak istemem ve yaşıtlarımın kalıbına yetişmek istemem. Yarın salona yazılacağım hocadan briefing alırım artık ne yapmam gerektiğiyle ilgili. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bilgin olmadığı için normal. Düşük kiloyla çok tekrar yapmak tamamen zarardır hacim kazandırmaz sana. Hatta yeterli protein almazsan kas yakarsın. Ayrıca kol çalışmakla olmuyor bu işler. Vücudunun her yerindeki kası tek tek çalıştıracaksın farklı günlerde. Salona başla ve savaş cebecinin videolarını izle yeter. Ayrıca forumda vücut geliştirme bölümü var oraya gir bilgili çok arkadaş var, bana da sorabilirsin. Body forumlarına falan girme gereksiz çok yanlış şeyler oluyor.

• Protein tozları dikkatli ve düzenli kullanıldığı takdirde gayet etkili ve hatta faydalı ürünlerdir. Kulaktan dolma bilgilere fazla takılmamalısın hocam. Ne hurafeler dönüyor ortada inan insanın içinde biraz spor aşkı varsa onu da burnundan getiriyorlar :) Ama protein tozuna alternatif istersen ton balığı, tavuk vb. besinlerle protein ihtiyacını karşılayabilirsin. Kilo aldırıcılar da aynı görevi görebilen ürünlerdir ancak aralarında farklar var elbet.
    http://hangisupplement.com/protein-tozu-kilo-aldirici-farki-hangisi-kullanilmali/

Buradaki yazıyı okursan demek istediğimi anlarsın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.