Şimdi Ara

Protein tozu+ amino asit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yaklaşık 2 haftadır Hardline 3Matrix antremandan 30 dakka önce ve antremandan hemen sonra olmak üzere kullanıyorum. Şimdi Gaspari AminoMax 8000 aldım. 2 sini birlikte nasıl kullanabilirim ? (Mesela antremandan 30 dakka önce toz+2 tablet a.a , antremandan hemen sonra toz+2 tablet a.a uygun mudur ? )

Birçok yerde araştırdım durdum her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Teşekkürler.

• vingolf kullanıcısına yanıt
    3 bcaa önce 3 bcaa sonra şeklinde kullanmanız ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

3 bcaa önce 3 bcaa sonra şeklinde kullanmanız ideal

antremandan hemen önce ve hemen sonra mı ? proteini aynı şekilde kullanmaya devam mı edeyim ?
  • vingolf kullanıcısına yanıt
    günlük protein ihtiyacımı besinden karşıladığım sürece whey proteini sadece antrenman sonrası yıkımı engellemek için 1 veya 1.5 ölçek alırım.bcaa yıda idmandan 30dk önce 3 tablet ve sonra 3 tablet şeklinde tüketiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

günlük protein ihtiyacımı besinden karşıladığım sürece whey proteini sadece antrenman sonrası yıkımı engellemek için 1 veya 1.5 ölçek alırım.bcaa yıda idmandan 30dk önce 3 tablet ve sonra 3 tablet şeklinde tüketiyorum.

anladım,teşekkür ederim
  • Her şeyi antreman civarına yıkmana gerek yok. Sabah çok protein almıyorsan ya da kahvaltıdan 30 dakika önce protein tozu alma imkanın varsa sabah ilk iş proteini yapıştır. Antreman önce 3- antreman sonra 3 amino tablet al. Daha sonrada bir ölçek whey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Her şeyi antreman civarına yıkmana gerek yok. Sabah çok protein almıyorsan ya da kahvaltıdan 30 dakika önce protein tozu alma imkanın varsa sabah ilk iş proteini yapıştır. Antreman önce 3- antreman sonra 3 amino tablet al. Daha sonrada bir ölçek whey.

1 ölçek mi yoksa 1 porsiyon mu ? kabın üstünde 1 porsiyon (2 ölçek) antremandan önce + 1 porsiyon(2 ölçek) antremandan sonra yazıyor da (1 ölçek =22g)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    protein tozu bozulması
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vingolf

quote:

Her şeyi antreman civarına yıkmana gerek yok. Sabah çok protein almıyorsan ya da kahvaltıdan 30 dakika önce protein tozu alma imkanın varsa sabah ilk iş proteini yapıştır. Antreman önce 3- antreman sonra 3 amino tablet al. Daha sonrada bir ölçek whey.

1 ölçek mi yoksa 1 porsiyon mu ? kabın üstünde 1 porsiyon (2 ölçek) antremandan önce + 1 porsiyon(2 ölçek) antremandan sonra yazıyor da (1 ölçek =22g)

Protein miktarı nedir bir ölçekteki? Kaç kilo olduğunuzu bilmiyorum ama kas miktarınız oldukça yüksek değilse 25 gram civarı protein idealdir. Yani 25 gram whey protein alcak şekilde ayarlayın tozun miktarını. Mesela optimumum bir ölçeği 30 gram ve 24 gram protein içeriyor. Dymatize Iso-100 28 gram ve 25 gram whey içeriyor. Bunlar ideal değerler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vingolf

quote:

Protein miktarı nedir bir ölçekteki? Kaç kilo olduğunuzu bilmiyorum ama kas miktarınız oldukça yüksek değilse 25 gram civarı protein idealdir. Yani 25 gram whey protein alcak şekilde ayarlayın tozun miktarını. Mesela optimumum bir ölçeği 30 gram ve 24 gram protein içeriyor. Dymatize Iso-100 28 gram ve 25 gram whey içeriyor. Bunlar ideal değerler.

1 ölçeği totalde 22 gram ve toplam 18.8 gram protein içeriyor. Yani yaklaşık olarak 1.5 ölçek almam gerekiyor sanırım.( 74 kiloyum kas miktarım o kadar ahım şahım değil )

Bir de şeyi sorayım. Amino asidin kutusunda 1 servis : 4 tablet o da 8 gram protein diyor. Kutuda günde 1 porsiyon tüketin yazıyor. 3 - 3 ağır gelmesin ?

• 1 buçuk ölçek uygun olur. Hayır ağır gelmez ama 4 tablette gayet yeterlidir. 2-2 alabilrsin. Ama ne olursa olsun bunlardan çok da bişi bekleme. O gün uyuduğun 1 saat fazla uyku ya da antreman öncesinde yediğin bol karbonhidrat ve proteinli öğün senin için o 2-3 tabletten çok daha etkili olacaktır.
  • Yok hocam amacım kısa sürede vücut yapmak değil zaten kas toparlanması ve direnci için aldım ürünleri.

Cevaplar için çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.