Bildirim
protein tozu kalp kapakcıkta büyüme yapmış (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sorun marka değil, fazla protein demek fazla kas, dolayısıyla kalbin kaslara daha fazla kan pompalaması demektir. Kapakçık sarkması bu yüzden oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben dahil salondaki çoğu kişi ikisini aynı anda kullanıyordu. o yüzden hangisinin etkisi olduğunu tam olarak bilemiyorum ama bahsettiğim rahatsızlıkları geçirenler oldu. gençken üçgen olalım atletik olalım diye kullandık ama açık söyliyim şimdiki kafam olsa kullanmam. Sağlıktan daha önemli bişey yok hocam riske atmamak en iyisi. Hard bodybuilding yapmayan biri için baklagil ve haşlama tavuk/balık son derece yeterli. -
-
Spor yapan kişide kalpin sol tarafında hipertrofi olması fizyolojiktir. Patolojik olmadığı için bir soruna neden olmaz ve protein tozuyla değil spor yapmanla alakalıdır o büyüme. Uzun süre spor yapan insanlarda kalp atımı bradikardiktir ve solda hipertrofi vardır bunları protein tozuna bağlamak mantıksız.
Sağol hocam tek kelime anlamadım ama içim rahatladı. Tıp böyle bir şey işte
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben spor yapmıyorum kalp kapakçığımda büyüme vardı. kesin protein tozundan mı demeliyim ben de :D şakası bir yana doktoru da troll olduğu için ülkenin o yüzden birşey olmaz hocam. abartmadığın sürece. -
quote:
Orijinalden alıntı: cmea06
Sağol hocam tek kelime anlamadım ama içim rahatladı. Tıp böyle bir şey işte
Spor yapan kişide kalp egzersiz sırasında vücuda gerekli kanı sağlamak için vurum gücünü artırır bu da uzun vadede kalbin solunda büyümeye neden oluyor yani doğal bir olay hocam sporcularda görülmesi normal :D
quote:
Orijinalden alıntı: aydınayhan
quote:
Orijinalden alıntı: TITAN
protein tozu uzaydan gelen yabancı bir cisim değil kardeş
protein tozu denilen şey peynir altı suyu
cahil insanlara bir şeyler anlatmak çok zor fazla kasmayacağım anlayan anlar zaten
üretılırken ordamıydın o zaman haklısın bızzat gozunle gormussun,cahillik görmeyip ınanınca olmuyor evet
Üretirken orda olmak gerekmiyor 21. yüzyılda yaşıyorsun. Bir sürü denetim mekanizması var. İçeriğinde ne varsa etiketine yazmak zorundalar. Avrupa da Amerikada işler burdaki gibi dönmüyor çok büyük cezaları var.
Düzenli spor yapan birinin zaten kalbi normal insandan büyük olur.Vücut içi basıncı yüksek olduğu için de kalp kapağında kalınlaşma olabilir.
Whey protein peynir altı suyu tozundan imal edilir.
https://supplementwarehouse.com.au/media/products/ON/optimum-nutrition-gold-standard-whey-nutritional-info.jpg Örnek Optimum Whey'in içeriği.
Gözüme çarpan tek şey Asesülfam Potasyum. Yapay tatlandırıcı fda tarafında güvenli onayı almış.http://www.livestrong.com/article/414517-what-is-acesulfame-potassium/
Protein tozuna bok atıp günlük hayatında envai çeşit koruyucu madde içeren ürünler tüketen insanlar kaynıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 2 Ağustos 2017; 23:49:54 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X