Şimdi Ara

protein tozu kalp kapakcıkta büyüme yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 senedir protein tozu ıcıyorum,aktardan aldım.adam dedıkı bu saf protein olsa raf ömrü 1 ay olurdu ama içine katkı maddeleri koydukları ıcın raf omru uzuyor mecvur boyledır dedı

ben süte katıp içiyorum,günde 2 yemek kaşığı koyuyorum,ağırlık çalısıyorum,iyide sekıl olusmaya baslamıstı
    70 tl muayene parası verıp kalp doktoruna muayene oldum.cunku annem yaslı ve 6 ayda bır gıderdı banada gelmısken sende baktır derdı
    cuma baktırdım.kardıolojıde gelısmıs cıhazlar var
    kalp kısmına jel surup,ultrason tarzı aletle kalbın etrafında elıyle cıhazla yoklattı pc de dokuman cıkıyor
    dedıkı sol kapakcıkta cok az buyume olusmus dedı,konustuk anlattım bundan olurmu dedım
    protein tozu zararlı ıcme dedı ondan olmus olabılır tabi dedı
    yumurta süt et dogal beslen dedi

yani içenler parayı sorun etmeyıp kardıolojıde senelık muayene olsun.şakaya gelmez.kalp kapakcıgı ıslevı bozulursa nabız yukselır hastahaneye yetıstıremezlerde

• aktardan aldığın "protein tozu" KEK BE KEK

al optimum, al dymatize ondan sonra konuşalım.

ucuza alıcam diye kanser alıyorsunuz sonra protein tozu çok zararlı. streoid basıyoruz sanki. mehmet öz bile çıktı whey protein tozu yararlı ben de eşim de kullanıyoruz diye. heyt be
  • Geçmiş olsun ancak bu olayın birden çok sebebi olabilir protein tozuna bağlamayı çok uygun görmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • protein tozu uzaydan gelen yabancı bir cisim değil kardeş

protein tozu denilen şey peynir altı suyu

cahil insanlara bir şeyler anlatmak çok zor fazla kasmayacağım anlayan anlar zaten
  • Konu sahibini sallamayın

100 kilo üstü hep evde oturan

Hiç spor yapmayan adam da kalp kapakçığı da büyür bilmem neyi de büyür

Hemen de toza bağlamış zuhHHA YAZIK YAZIIIK

• Kesin İp var
  • eğer bir doktora bundan olabilir mi derseniz ondan olmuştur der
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu ishal yaptı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

protein tozu uzaydan gelen yabancı bir cisim değil kardeş

protein tozu denilen şey peynir altı suyu

cahil insanlara bir şeyler anlatmak çok zor fazla kasmayacağım anlayan anlar zaten

üretılırken ordamıydın o zaman haklısın bızzat gozunle gormussun,cahillik görmeyip ınanınca olmuyor evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 31 Temmuz 2017; 9:12:16 >
  • amerıkan tozlarını için banane aglamayın sonra
  • adamfreddy A kullanıcısına yanıt
    Yav he he. Doktorunuz para karsiligi reklam yapmis siz de hemen inanmissiniz. En basitinden karacigere zararlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalp kapağı büyümez ki.Ya aşınır ya daralır ya da sertleşir.Konu sahibi daha doktorunu daha iyi dinlesin bence birdahaki sefere.

• https://youtu.be/jJs2nNu1sdI

Aynen öyle knk içme sakın
  • Dedi gunde 1 litre kola icen adam

• aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Tamam

• cmea06 kullanıcısına yanıt
    Adam zaten boşuna tıp okuyup tus kazanıp uzmanlık yapıyor. Ne idiğü belirsiz bir adam gelip kendisini yalanlasın diye tıp okumuş

• Oha Aktar'da protein tozu mu satılıyormuş.
  • Günde 1 bardak kola içiyorum. Biraz da tatlı yiyorum. Bazen de dışardan sipariş ediyorum. Arkadaşlarla iken sigara ya da alkolümüz oluyor. Spora vakit ayıramıyorum. Bi oğünde 1 ekmek yiyorum.

Buraya kadar sıkıntı yok demi. Tipik bi Türk insanı.

-------

Protein tozu kullanıyorum.

-O zararlıymış kalbi büyütüyor. Zaten fitness doğal yapçan moruk. O ne öyle tozlar falan. Yumurta süt tavuk ye yeter.

• hocam 175 boy -70 kilo ile hergün koşu yapan, ağırlık çalışan tanıdığımda da aynı sorun çıktı. sorun kalıtsal ama ağırlık kaldırmak, koşmak ilerletiyor ve beslenme de etkiliyormuş. doktor ağır fiziksel aktiviteyi yasaklamış ve tansyonu arttırıcı beslenme demiş(çok tuzlu falan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

eğer bir doktora bundan olabilir mi derseniz ondan olmuştur der

Veletsin ama yorumların iyi
  • Aynen tek doktor o zaten, yurt dışındaki doktorlar aksini söylerken bizim doktorların söylediğine inanmamı bekleme. Lahmacun sağlıklıdır diyen bir güruh var ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.