Şimdi Ara

Süt kas gelişimini engelliyor dediler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Protein tozumu hep yarım yağlı sütle içerim yağ sorunum yok süttende protein almaya çalışırım ben dün biri süt sakın içme kas geliştiremessin falan dedi baya bayada yok bilim adamları araştırdı dedi vücudu falanda iyidi adamın normal biri dese pek sallamazdımda baya baya ikilemde kaldım böyle birşey varmı sütü hayatımızdan çıkarmamızmı lazım ?

• arkadaş kulaktan dolma bilginin de bi sınırı olmalı artık.5 yıldır süt içiyorum,bi sıkıntı olmadı.
  • Evet sut engelliyor hatta protein bile engelliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücudu iyi olan biri nefes alma dese bırakıcan yani ?

Neyse bırak süt içmeyi. Doğal seçilim değil mi varsın öyle olsun seninki de
  • Kazein proteini nedir? Neden elde edilir? Neden tercih edilir?

O arkadaşa bunları sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 10 Aralık 2015; 12:46:13 >
  • Salon abileri gene iş başında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

Salon abileri gene iş başında

Öyle bi ikilemde kalıyosun ama daha önce başkası dese güler geçerim adam 120 130 kilo bench e giren biri baya baya iyi adam bana program falan yazdı e tabi o vücudu görünce inanıyosun ama bencede saçma neden geliştirmesinki süt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squares

quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

Salon abileri gene iş başında

Öyle bi ikilemde kalıyosun ama daha önce başkası dese güler geçerim adam 120 130 kilo bench e giren biri baya baya iyi adam bana program falan yazdı e tabi o vücudu görünce inanıyosun ama bencede saçma neden geliştirmesinki süt

Yani tam bilmiyorum bende duyduğumu aktarıyorum hani süt geç sindiriliyor ya whey proteinin belki yavaş sindirilmesine neden olduğu için öyle demiştir.Bende süt içerim (peynir yemem hayatta) ama ben suyla içiyorum tozu.

• Bilim adamları süt vs kısmı doğru aslında ama kas gelişimi kısmı ile ilgili bişey okumadım.Şöyle söylim süt ürünü yani yoğurt falan sorun olmuyor ama direk bildiğimiz süt insan için zararları olan birşey. Bunla ilgili araştırmalar var isteyen arayıp bulabilir.
    Ben şahsen süt içmiyorum. Zaten cildime de iyi gelmiyordu. Süt içmeyin gerekli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

Bilim adamları süt vs kısmı doğru aslında ama kas gelişimi kısmı ile ilgili bişey okumadım.Şöyle söylim süt ürünü yani yoğurt falan sorun olmuyor ama direk bildiğimiz süt insan için zararları olan birşey. Bunla ilgili araştırmalar var isteyen arayıp bulabilir.
    Ben şahsen süt içmiyorum. Zaten cildime de iyi gelmiyordu. Süt içmeyin gerekli değil

napcağımı şaşırdım bende :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.