Şimdi Ara

Yağlı vücut daha mı kolay kas yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı arkadaşlarım öyle diyor ama pek pek inanmıyorum doğruluk payı nedir önce yağın yakılıp ondan sonra kasa geçilmez mi?

Ben kilolu değilim yaşım 16 boyum 178 kilomda 75-80 arası birşey göbek var azıcık ayrıca yapılıyım yazın vücut geliştirmeye başlamak istiyorum o yüzden soruyorum

• Birbiriyle alakası yok. Ama yağlıyken kas yapmak görüntü açısından pek düzgün bir seçim olmaz. Önce yağ oranını 15 civarlarına indirip kas yapmak daha mantıklı.
  • Bence biraz daha zor ama metabolizmaya da bağlı. Ben 173 75Kg başladım göbek kocamandı baya yağlıydım, yaklaşık 1 sene oldu. Şu an 73 kiloyum ama vücut gözle görünür oranda değişti, aynı anda hem kas kütlesi kazandım hem yağ yaktım ama zayıf-yağsız birisi olsaydım daha iyi gelişirdim, yağ yakmayla uğraşmazdım. Yine de bazılarının metabolizmaları çok hızlı, isteler de kilo alamıyolar, onlar için dezavantaj.
  • Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    ben 174 ve 85 kiloydum.kocamna göbeğim vardı.sadece göbek kollar normaldi.bacaklarımdada biraz kalınlaşma vardı.başladım spora her spor günü 20 dakka koşuyordum.zamanla kilom 80e düştü.göbek eridi.bacaklar eridi.uzun süre kilom 80 kaldı ama kaslanmaya başladım.şu sıralar kilo alıyorum.göbeğe mi veiryor tam çözemedim.
  • testo seviyesi yuksek olan hizli yol alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yagli vucutta hormonlar alt ust durumdadir. Testo aromatize olup ostrojene cevrilir. Ostrojen yukselirken testo duser. Testo dusunce kas insaasi zorlasir. Cortizol seviyeside yuksektir. Insulin direnci olabilir. Aldigi karbonhidrat kasa gidecegine yag olarak depolanir..

Kisaca kilo alamiyorum diye yakinan ektolar aslinda cok daha sanslilar.

• yağlı vücutta kaslar daha güzel gözüküyor bana göre büyük gözüküyorsun

bakınız henry cavill man of steel yada survivordaki akın

bana böyle lazarov gibi adamlar itici geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.youtube.com/watch?v=ih3Nshvvbdk

dostum olay kısaca budur.
  • Kk sakın kilo verme bak bn direk kilo verdim yağlarım sarktı ilk önce kas yap sonra kilo ver etlerin sertleşir sarkma olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.