Şimdi Ara

Protein Tozu Kullanmalımıyım / Zararsız mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen öyle marketten alıp yediğiniz gofretten fazla zararı yok yalnız cahiller kullanmasın. Kolaylarına geliyor günde 3-5 ölçek ana öğün yerine falan kullanıyolar. Yüksek miktarda proteinle beslenirken sindirim sistemini temizleyici sebzeler vs yemiyorlar sonra gelip protein tozuna laf atıyorlar.
  • Ulkemizde asiri pahali. Yurtdisindan alabilirsen al. Zarar yarar konusunda fikrim yok. Fakat markali urun almaya calis. Cogu da amerikada uretiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana pahalı geldi fiyatları kaliteli proteinler 250 den baslıyor öyle dandik ucuz bir şey alıpta sağlığımla oynamak ta istemiyorum

• OnlyAnanas O kullanıcısına yanıt
    Benim dedigim yumurtalar jumbo xl yumurtalar 72gr ve uzeri olanlar. 1 adet yumurtanin beyazinda yaklasik 10gr protein mevcut

• Karbonhidrat tozu protin tozu nox ürünleri amino asit vesaire kullandım. Faydası var ama direk yumurtaya yönel ondada sırf protein var. Antremandan önce karbonhidrat ağırlıklı beslen(haşlanmış patates) antremandan sonra iki tane haşlanmış yumurta ye. Tavuk göğsüde çok zengin protein olarak.
    Yok illada protein tozu kullanıcam diyorsan ve zayıfsan ektomorfsan o zaman hacim ürünlerine yönle yani içinde hem kilo aldırıcı(karbonhidrat kalori) hemde protein barındıran ürünlerden al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Ben ilac kullanmak yerine bi beslenme programi yapmistim kendime , belki faydasi olur cunku ben hayvani olarak gelismistim.

-Sabah iyi bir kahvalti ve yaninda 5 adet yumurta beyazi
    -Oglen Pilav yada Makarna
    -Aksam Tavuk , Balik yada Et ve yaninda salata

Cok kati olarak uygulayamasamda bir ayda 20-25 gun arasi uyguladim.

Protein tozu, karbonhidrat tozu vs. gibi ürünler ilaç değil gıda takviyesidir, bilmiyorsanız yanlış bilgi vermeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fistikli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nescaferde ıcmeyın sonuçta toz, süt tozuda içmeyin, toz şekerde kullanmayın bunlar ılaç kafalara bak peynır suyuna ilaç dıyor ne ilacı bu ? hangı hastalıklara yazıyor doktor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.