Şimdi Ara

Protein Tozu Kullanmalımıyım / Zararsız mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sakın bu hatayı yapma
  • Miyim ayrı yazılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanbeorn IV

Sorum başlıkta arkadaşlar

Ben 2 hafta kadar optimum whey gold kullanmistim sonra biraktim. Bol su icmek lazim yalniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantura2

Sakın bu hatayı yapma
    Helvan neli olsun ?
  • Kullan zarari yok sigara icen adamlar burada oldurur diyor uzun uzun yazamam ama zararsiz ve cok gaz cikariyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Helvan neli olsun ?

Alıntıları Göster
    16 yaşındayım 1.78-1.80 civarı boy var 72.2 kiloyum
    spora başladım sizce almalımıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Helvan neli olsun ?

Alıntıları Göster
    az veya çok zararlı bünyeyi zorluyor kullanmaman daha iyi düzgün kullanmazsan böbrek taşı karaciğer harabiyeti filan olabilir
  • Ben ilac kullanmak yerine bi beslenme programi yapmistim kendime , belki faydasi olur cunku ben hayvani olarak gelismistim.

-Sabah iyi bir kahvalti ve yaninda 5 adet yumurta beyazi
    -Oglen Pilav yada Makarna
    -Aksam Tavuk , Balik yada Et ve yaninda salata

Cok kati olarak uygulayamasamda bir ayda 20-25 gun arasi uyguladim.
  • Kullan kullan , bu aralarda canım helva çekiyordu bahanesi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Kullan kullan , bu aralarda canım helva çekiyordu bahanesi olur
    sahici vitaminler ve de proteinler
    çuval çuval alayım oy oy proyem
    nedir bu bereketler nedir bu bereketler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Alıntıları Göster
    Yıl 2015 olacak, kaç yıldır dünya kullanıyor, yurt dışında aileler protein tozundan kekler hazırlıyorlar çocuklarına, hamıle kadınlar ek besın olarka proteın tozu kullanıyorlar, farklı farklı amıno asıtler kullanıyorlar, turkıyede hala proteın tozu zararlımı sorunu soruluyor ne kadar geri kalmış bir zihniyettir, hiçmi araştırmanız yok ? binlerce makale yazı var proteın tozları hakkında.

Proteın tozu peynırın suyudur, buyuk peynır fabrıkalarının urettıgı peynırlerın altındakı su bıldıgımız peynır suyu işlemden geçerek, ıcındekı tuzu mınrallerı ne varsa ayrıştırılıyor saf proteın kalıyor gelıyor. onada aroma katıp paketlıyorlar, siz proteını herhalde steroid ıle karıstırıyorsunuz, yazık bu kafayla sen hiçbir yere gelemezsın, proteın tozu ek besındır, gunluk proteın ıhtıyacını karşılamana yardım eder, suplementtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Yıl 2015 olacak, kaç yıldır dünya kullanıyor, yurt dışında aileler protein tozundan kekler hazırlıyorlar çocuklarına, hamıle kadınlar ek besın olarka proteın tozu kullanıyorlar, farklı farklı amıno asıtler kullanıyorlar, turkıyede hala proteın tozu zararlımı sorunu soruluyor ne kadar geri kalmış bir zihniyettir, hiçmi araştırmanız yok ? binlerce makale yazı var proteın tozları hakkında.

Proteın tozu peynırın suyudur, buyuk peynır fabrıkalarının urettıgı peynırlerın altındakı su bıldıgımız peynır suyu işlemden geçerek, ıcındekı tuzu mınrallerı ne varsa ayrıştırılıyor saf proteın kalıyor gelıyor. onada aroma katıp paketlıyorlar, siz proteını herhalde steroid ıle karıstırıyorsunuz, yazık bu kafayla sen hiçbir yere gelemezsın, proteın tozu ek besındır, gunluk proteın ıhtıyacını karşılamana yardım eder, suplementtır.

Alıntıları Göster
    hocam sakın böyle bir hata yapma sakın.Bundan 2 sene evvel 1 yıl süre ile kullandım böbrek harabiyeti yaptı şuan diyalize bağlı yaşıyorum

• Protein tozu insan eli değmiş birşeydir. Ama günümüzde el değmemiş ne kaldı ki? Misal sucuk bile insan eli değerek yapılan bir gıda.

Spordan çıkınca 4-5 yumurta veya tüm tavuk veyahut 150gr etimi yerim diyorsan kullanma.
    Ama bunlar hem masraflı hem zahmetli olacak ve hergün yumurta vs yiyemezsin.

(Kendim kullanıyorum ama kaliteli tozlardan ve araştırarak. kendimi p.tozuna köle etmedim,bazen onun yerine 4-5 yumurta beyazıda yiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrsy

Protein tozu insan eli değmiş birşeydir. Ama günümüzde el değmemiş ne kaldı ki? Misal sucuk bile insan eli değerek yapılan bir gıda.

Spordan çıkınca 4-5 yumurta veya tüm tavuk veyahut 150gr etimi yerim diyorsan kullanma.
    Ama bunlar hem masraflı hem zahmetli olacak ve hergün yumurta vs yiyemezsin.

(Kendim kullanıyorum ama kaliteli tozlardan ve araştırarak. kendimi p.tozuna köle etmedim,bazen onun yerine 4-5 yumurta beyazıda yiyorum)

4 5 yumurta beyazı demek 12-15 gr protein demek sadece hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: quancore

hocam sakın böyle bir hata yapma sakın.Bundan 2 sene evvel 1 yıl süre ile kullandım böbrek harabiyeti yaptı şuan diyalize bağlı yaşıyorum

dalga mı geçiyorsun, ciddi misin? hayır dalga geçiyorsan pek komik değil de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthas Litch King

quote:

tabiki dalga hocam bu soruyu soranların almaması için elimden geleni yapıyorum
  • protein tozu çok zararlı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arthas Litch King

quote:

tabiki dalga hocam bu soruyu soranların almaması için elimden geleni yapıyorum

anladım hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.