|
Protein tozu satan varmı? İkinci el az kullanılmışta olur. (4. sayfa)
-
-
Ayrıca Ankara’da iseniz elden teslim edebilirim, gramajları gözünüzle de görmüş olursunuz. -
Merhabalar, Optimum Gold Standard Whey protein tozu bakıyorum..Önceliğim İzmir yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler...
-
Toz satıldı ilginize teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 26 Temmuz 2021; 23:34:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dolap 60a 30 indirim kodları çek takasta satılıyor.
https://forum.donanimhaber.com/cek-satis-takas-bolumu--114648771-15101#149071012
dolap üzerinden 2. el ya da sıfır uygun fiyatlı tozlar alınabilr.
-
Merhaba arkadaşlar r10 üzerinde açtığım ilanı inceleyebilirsiniz
-
2300 gr çilekli hardline whey 3x matrix var, sadece 2 servis kullandım, alerjim çıktı 300 tl ye satarım isteyene istanbul esenyurt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egesmtt -- 17 Temmuz 2021; 19:7:36 > -
Elimde Yeşil marka Sade aromasız Protein tozu var, hiç açılmamış 3 adet x 748 gr. Stt 8.2023. Her kutunun İçinde ölçek kaşığı mevcut. Tanesi 200 TL verebilirim. Istanbuldayim.
Piyasada tek aromasız, tatlandiricisiz protein tozu sanırım. Yogurt, süt, kahve, smoothie ler ile beraber, hatta krepe, hamura katarak bile tüketilebilir, burası artık damak zevkiniz ile sınırlanmis. Ben hatta kokteyl yapıyordum su ve acı baharatlar ile veya keçiboynuzu tozu ile.
Elimde bpn protein tozu var çilekli 2kg almak isteyen var mı çok az kullandım öğrenciyim paraya ihtiyacım var
180 tl
Böyle başlıklar görünce kahroluyorum. Vay halimize.
Yurdumun genci spor yapmak istese bile yapamıyor.
Ama helal olsun bize, her zorluğa rağmen devam edebiliyoruz bu spora...
-
Fiyat ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elimde 2 adet 1 kg yurtdışından aldığım myprotein wheyler var. Kendim kullanmak için almıştım ama süt alerjim çok artınca kullanmayı bıraktım, sktt’leri 06/23. Eğer düşünürseniz fiyatta anlaşabiliriz 😇
-
HALA SATILIK MI
On optimum NUTRITION GOLD standard %100 whey 2.26 kg...ürün almanyadan geldi kullanmadığım için satıyorum hiç kullanılmadı kapalı kutu hiç açılmadı 2900 tl satacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X