Şimdi Ara

Protein Tozumu Alsam Gainermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 187 boyunda 65 kilo 15 yaşında body ile uğraşan biriyim.3.5 aydır salona gidiyorum.Spora başlamadan birkaç gün önce 58 kiloydum şuan 65 e kadar çıktım herhangi bir supplementte kullanmadım.Bazı günler az miktarda protein eksikliğim olabiliyor.Protein tozu alarak kapatmayı düşündüm son 1 haftadır.Fakat başka bir forumda bir arkadaşın spordaki normal seviyedeki kişiler için gainer kullanması daha iyidir çünkü içinde belli bir miktar proteinde var ayrıca proteinin kasa taşınması için insülin gerekli insülin içinde karbonhidrat gerekli diyordu.Bu yüzden bodybulidingin anavatanı Amerikada yeni başlayan protein eksikliği olan gençlere gainer öneriliyormuş.Bunu anlatınca banada mantıklı geldi antrenmandan önce ve sonra 45 gram olarak tüketirsem bana 12 gram protein katkısı olur enerjide verir protein tozu 40 gramda 22 gram protein veriyor dersek.Benim için gainer alıp antrenman öncesi ve sonrası 2 servis kullanmak daha mantıklı geldik hem gaineri daha fazla kilograma yarı fiyatı var.Bana gainer daha mantıklı geldi gibi.Siz ne önerirsiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• protein tozu al hocam

• gainere verceğin parayla karbonhidratın atasını alırsın

• benim elimde 1 kg lik sıfır hardline ve 2kg lik ssn protein tozları var

• istersen uygundan verebilirim elimde fazladan kaldı jelatinli ürünler, 09/24 e kadar kullanım tarigi var

• Hocam gainer ulaşımı çok kolay protein tozu ise zor . Yani gün içerisinde dikkat etmeseniz bile bir ton karbonhidrat alabilirken protein alma işi oldukça zorludur . Ayrıca gainer harika bir karbonhidrat değildir çok şeker yüküdür .

Ben aynı sorunlarla müzdarip bir şekilde başlamıştım . Protein tozu aldım yanına da mide kapasitemi zorlayıp aşırı fazla makarna yiyordum . Bazı günler insanız ya yiyemiyorduk . O yüzden cicibebe ile takviye yapıyordum . Size de tavsiye ederim . Çünkü içerik olarak da gainer cicibebeden çok farklı değil .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • boyuna göre kilon çok az, yani hacimlenmen gerekiyor. Bu da karbonhidratsız mümkün değil. Her gün tabak tabak pilav yerim diyorsan sorun yok ama bunu yapamayacaksan gainer öneriyorum. Ayrıca ginerin içinde hatrı sayılır oranda protein de var. Kalan protein ihtiyacını da yiyerek alırsan tamamdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.